Op zoek naar nieuw bestuur: Marketing

FRESH Students bestuur 2020-2021 is op zoek naar nieuwe talenten die het stokje over gaan nemen. Om alvast een goed beeld te krijgen van de functies presenteren wij de komende periode de verschillende functies op de website.

Bram vertelt over zijn functie Marketing…

Ben jij creatief en heb je oog voor detail en sterke communicatieve vaardigheden? Heb jij ideeën over positionering en branding van FRESH? Dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou!. 

Gedurende het jaar ben je bezig met het opzetten van een social media strategie en zul je mogen werken met onze nieuwe website! Als bestuurslid marketing ben je de spin in het web als het gaat om de communicatie intern en naar buiten. Daarnaast manage je het proces van de FRESH Guide, van een idee voor een opzet tot het daadwerkelijke moment dat de FRESH Guide, naar al je mede FRESH’ers en bedrijven wordt verzonden! 

Deze bovenstaande functie specifieke bezigheden zijn een deel van je takenpakket. Gedurende het jaar ben je niet alleen. Een bestuur is namelijk een team effort en niet een individuele opdracht. Samen met 5 andere enthousiaste, gezellige en gemotiveerde bestuursgenoten heb ik dit jaar aan het hoofd mogen staan van FRESH Students.

Naast mijn rol binnen het bestuur word ik voor mijn functiespecifieke taken geholpen door een commissie van 5 talenten. De marketingcommissie wordt geleid door een eigen commissievoorzitter. Door goed contact te onderhouden met de commissievoorzitter is het mogelijk om deze commissie zelfstandig te laten draaien. Zij nemen de social media en het ontwikkelen van de FRESH Guide grotendeels op zich. Jij hebt hierbij een adviserende rol, zo kun jij je als bestuurder bezig houden met marketing op een meer strategisch niveau. Zo heb ik me dit jaar gestort op SEO & SEM, het doorontwikkelen van de website en datagestuurd werken!

Om deze functie optimaal uit te voeren is het handig om goed te kunnen plannen, creatief te zijn, georganiseerd te zijn, een oog voor detail te hebben en vooral goed samen te werken maar ook te durven aansturen en managen. 

Afgelopen jaar was voor mij een ontzettend mooie uitdaging en een interessant leerproces. Gedurende het jaar heb ik veel geleerd over het samenwerken in een groep, waarbij er allemaal verschillende studenten uit verschillende steden en met verschillende studie achtergronden bij elkaar kwamen. Naast dat  wij als bestuur nauw samenwerken word ik ook begeleid door een eigen buddy (iemand vanuit de RvC) en volgen wij als bestuur een professioneel coaching traject. Hier leer je ontzettend veel van voor je toekomstige loopbaan!

Het is voor mij een unieke ervaring geweest, waarin ik ook eindelijk veel skills in praktijk heb leren brengen. Daarnaast kom je veel in contact met bedrijven en krijg je meer inzicht over mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Door de grote diversiteit aan studenten die actief zijn bij FRESH leer je al veel van je toekomstige collega’s kennen. 

Ondanks dat Covid-19 een grote stempel op ons jaar heeft gedrukt is  een bestuursjaar bij FRESH Students een mooie ervaring die ik zeker niet had willen missen! Zeker met het vooruitzicht van de vaccinaties denk ik dat het aankomende FRESH jaar ontzettend mooi zal worden.

Ben jij enthousiast geworden over de leukste functie van het FRESH bestuur en heb je interesse of wil je nog meer weten? Mail, app of bel me gerust, ik vind het leuk om je er meer over te vertellen! 

Contactgegevens:
Bram Treffers
+31 (0)6 481 998 00
marketing@freshstudents.nl

Nieuws

FRESH Students – Real Highlights April

Nieuwe maand, nieuwe FRESH Real Highlights! Elke maand houden we je op de hoogte van het belangrijkste nieuws in de vastgoedwereld, en blikken we terug op de evenementen van FRESH. Daarnaast kijken we...

8 april 2021

FRESH Students – Bestuur 2021/2022

FRESH Students presenteert: het bestuur voor 2021/2022! Dit enthousiaste zestal zal in september het stokje van ons overnemen, maar we stellen ze nu al graag aan jullie voor! Het FRESH...

7 april 2021

FRESH Students – Real Highlights Maart

Het is alweer maart: Tijd voor de FRESH Real Highlights! Elke maand houden we je op de hoogte van het belangrijkste nieuws in de vastgoedwereld, en blikken we terug op de evenementen van FRESH....

15 maart 2021