Op zoek naar nieuw bestuur: Marketing

FRESH Students bestuur 2021-2022 is op zoek naar nieuwe talenten die het stokje over gaan nemen. Om alvast een goed beeld te krijgen van de functies presenteren wij de komende periode de verschillende functies op de website.

Joris vertelt over zijn functie Marketing…

Ben jij creatief en heb je oog voor detail en sterke communicatieve vaardigheden? Heb jij ideeën over positionering en branding van FRESH? Dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou!. 

Gedurende het jaar ben je bezig met het opzetten van een social media strategie en zul je mogen werken met onze nieuwe website! Als bestuurslid marketing ben je de spin in het web als het gaat om de communicatie intern en naar buiten. Daarnaast manage je het proces van het FRESH jaarboek, de Guide, je werkt het idee uit voor een opzet tot het daadwerkelijke moment dat de FRESH Guide, naar al je mede FRESH’ers en bedrijven wordt verzonden! 

Deze bovenstaande functie specifieke bezigheden zijn een deel van je takenpakket. Gedurende het jaar ben je niet alleen. Een bestuur is namelijk een teamprestatie en niet een individuele opdracht. Door de intensieve en gezellige samenwerking met 5 andere enthousiaste, gezellige en gemotiveerde bestuursgenoten heb ik geweldig jaar erop zitten.

Naast mijn rol binnen het bestuur word ik voor mijn functiespecifieke taken geholpen door een commissie van 4 talenten. De marketingcommissie wordt geleid door een eigen commissievoorzitter. Door goed contact te onderhouden met de commissievoorzitter is het mogelijk om deze commissie zelfstandig te laten draaien. Zij nemen de social media en het ontwikkelen van de FRESH Guide grotendeels op zich. Als bestuurslid heb je hierin een adviserende rol, zo kun jij je als bestuurder bezighouden met marketing op een meer strategisch niveau. Zo heb ik me dit jaar gestort op marketingstrategie die FRESH students op de lange termijn kan gaan toepassen!

Tevens zal ik met mijn opvolger een cursus marketingstrategie gaan volgen om de lange strategie verder uit te werken. Om deze functie optimaal uit te voeren is het handig om goed te kunnen plannen, creatief te zijn, georganiseerd te zijn, een oog voor detail te hebben en vooral goed samen te werken maar ook te durven aansturen en managen. 

Afgelopen jaar was voor mij een ontzettend mooie uitdaging en een interessant leerproces. Gedurende het jaar heb ik veel geleerd over het samenwerken in een groep, waarbij er allemaal verschillende studenten uit verschillende steden en met verschillende studie achtergronden bij elkaar kwamen. Naast dat wij als bestuur nauw samenwerken word ik ook begeleid door een eigen buddy (iemand vanuit de RvC) en volgen wij als bestuur een professioneel coaching traject. Hier leer je ontzettend veel van voor je toekomstige loopbaan!

Het is voor mij een unieke ervaring geweest, waarin ik ook eindelijk veel skills in praktijk heb leren brengen. Daarnaast kom je veel in contact met bedrijven en krijg je meer inzicht over mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Door de grote diversiteit aan studenten die actief zijn bij FRESH leer je al veel van je toekomstige collega’s kennen. 

Ik verheug mij heel erg op de international challenge waarin wij gedurende 10 dagen naar São Paulo gaan. Nu alles weer open begint te gaan belooft het een prachtig jaar te worden voor de volgende lichting van het FRESH-bestuur.

Ben jij enthousiast geworden over de leukste functie van het FRESH bestuur en heb je interesse of wil je nog meer weten? Mail, app of bel me gerust, ik vind het leuk om je er meer over te vertellen! 

 Contactgegevens:
Joris Laman Trip
+31 (0)6 481 998 00
marketing@freshstudents.nl

Nieuws

International Challenge Terugblik Brazilië

Om jullie een idee te geven hoe de international challenge er dit jaar aan toe is gegaan hebben wij voor jullie een kort reisverslagje gemaakt. Dit geeft een sfeerimpressie van...

21 juni 2022

Meld je aan voor het FRESH Students bestuur ’22-’23!

Ben jij ambitieus, sociaal en een echte teamplayer? Wil jij jouw netwerk een boost geven en in aanraking komen met vooraanstaande bedrijven in het vastgoed? Dit is je kans! FRESH...

25 februari 2022

Op zoek naar nieuw bestuur: Student Relations

FRESH Students bestuur 2021-2022 is op zoek naar nieuwe talenten die het stokje over gaan nemen. Om alvast een goed beeld te krijgen van de functies presenteren wij de komende...

7 februari 2022