Op zoek naar nieuw bestuur: Marketing

FRESH Students bestuur is op zoek naar nieuwe talenten die het stokje over gaan nemen. Om alvast een goed beeld te krijgen van de functies vertellen we allemaal wat we van onze functie vinden.

Simon vertelt over zijn functie Marketing…

Ben jij creatief en heb je oog voor detail en sterke communicatieve vaardigheden? Heb jij ideeën over branding van FRESH, en weet je hoe je FRESH moet verkopen? Dan zijn wij op zoek naar jou!. 

Gedurende het jaar ben je bezig met het opzetten van een social media strategie en zul je mogen werken met onze nieuwe website! Als bestuurslid marketing ben je de spin in het web als het gaat om de communicatie intern en naar buiten. Daarnaast manage je het proces van het FRESH jaarboek, de Guide, je werkt het idee uit voor een opzet tot het daadwerkelijke moment dat de FRESH Guide, naar al je mede FRESH’ers en bedrijven wordt verzonden! 

Gelukkig hoef je dit niet alleen te doen. het runnen van FRESH is namelijk een teamprestatie en niet een individuele opdracht. Door de intensieve en gezellige samenwerking met 5 andere enthousiaste, gezellige en gemotiveerde bestuursgenoten heb ik dit jaar tot nu toe als geweldig ervaren.

Naast mijn rol binnen het bestuur word ik bij mijn functie geholpen door een commissie van 3 talenten. Zij helpen de social media en het ontwikkelen van de FRESH Guide. Als bestuurslid heb je hierin een adviserende rol, maar werk je natuurlijk ook gewoon samen in de uitvoering. Zo kun jij je als bestuurder bezighouden met marketing op een meer strategisch niveau, en kun je je creativiteit en oog voor detail kwijt in de uitwerking ervan. Zo ben ik dit jaar, naast de ‘normale’ marketing taken, bezig met verkennen van de mogelijkheden voor een nieuwe site en de potentie van online adverteren.

Om deze functie optimaal uit te voeren is het handig om goed te kunnen plannen, maar ook te kunnen aanpassen als het eens niet volgens planning loopt, creatief te zijn, een oog voor detail te hebben en vooral goed samen te werken maar ook te durven aansturen en managen. 

Dit jaar was voor mij een mooie uitdaging, die tot nu to ook ontzettend leerzaam blijkt te zijn. Ik heb veel nieuwe dingen geleerd over marketing die ik nog niet wist, en heb me tijdens de evenementen die we organiseren goed kunnen oriënteren en profileren binnen de vastgoed sector. Ik hoop dan ook heel erg dat de rest van et jaar een even groot succes zal worden! Naast dat wij als bestuur nauw samenwerken word ik ook begeleid door een eigen buddy (iemand vanuit de RvC) en volgen wij als bestuur een professioneel coaching traject. Hier leer je leer je ook veel skills die ontzettend handig kunnen zijn in je toekomstige loopbaan!

Het is voor mij een unieke ervaring, waarin ik ook veel skills heb geleerd en in praktijk heb leren brengen. Daarnaast kom je veel in contact met bedrijven en krijg je meer inzicht over mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Ik verheug mij dan ook heel erg op de resterende tijd met het huidige bestuur en de marketingcommissie, en hoop dat we nog veel mooie evenementen mogen neerzetten!

Ben jij enthousiast geworden over de leukste functie van het FRESH bestuur en heb je interesse of wil je nog meer weten? Mail, app of bel me gerust, ik vind het leuk om je er meer over te vertellen! 

Contactgegevens:
Simon Biervliet
+31 (0)6 481 998 00
marketing@freshstudents.nl

Nieuws

Meld je aan voor het FRESH Students bestuur ’23-’24!

Ben jij ambitieus, sociaal en een echte teamplayer? Wil jij jouw netwerk een boost geven en in aanraking komen met vooraanstaande bedrijven in het vastgoed? Dit is je kans! FRESH...

8 maart 2023

Op zoek naar nieuw bestuur: Student Relations

FRESH Students bestuur 2022-2023 is op zoek naar nieuwe talenten die het stokje over gaan nemen. Om alvast een goed beeld te krijgen van de functies presenteren wij de komende...

7 februari 2023

Op zoek naar nieuw bestuur: Career

FRESH Students bestuur 2022-2023 is op zoek naar nieuwe talenten die het stokje over gaan nemen. Om alvast een goed beeld te krijgen van de functies presenteren wij de komende...

7 februari 2023