Ontmoet het nieuwe bestuur – Laura Tangelder

Het zal je vast niet zijn ontgaan: het FRESH Students bestuur van 2021-2022 is bekend! Om ze wat beter te leren kennen hebben wij ze alvast een keer gesproken. Vandaag spreken we de nieuwe bestuurder Student Relations, Laura Tangelder!

Hoe ben je bij FRESH terechtgekomen?

Via Anneke hoorde ik al veel enthousiaste verhalen vanaf het begin van het collegejaar over haar eerste maanden bij FRESH. Maar het vuurtje werd bij mij pas echt aangewakkerd toen ik hoorde over het mentorprogramma waarbij men kon speeddaten met verschillende vastgoedprofessionals. Vanaf november is het allemaal een beetje gaan lopen. Toen ik werd gekozen als mentee en werd gekoppeld aan Leon Teunissen kwam het besef: dit is wel heel tof wat men hier neer zet voor academische (vastgoed) studenten.


Waar heb je je het afgelopen collegejaar mee bezig gehouden?

Na de bachelor Bouwkunde ben ik in Delft blijven plakken en ben ik afgelopen collegejaar begonnen met de master Management in the Built Environment. Verder heb ik tot en met november ernaast stage gelopen bij het Rijksvastgoedbedrijf. Daar heb ik me gefocust op het ondersteunen van de verkoop van een gevangenis in Utrecht, Wolvenplein. Ontzettend interessant en leerzaam om van dichtbij mee te maken hoe een dergelijk proces tot stand komt en welke partijen daar allemaal bij betrokken zijn. Dit was voor mij een bevestiging: ik zit op de juiste plek.

Wat zijn je plannen voor volgend jaar? (Naast FRESH)

Ik heb ervoor gekozen om volgend jaar nog niet af te gaan studeren maar me enkel te focussen op de electives die in het tweede jaar van onze master op de planning staan. Eventueel wil ik dit nog combineren met ernaast een parttime stage of werkstudentschap.

Waarom heb je gesolliciteerd voor een bestuursfunctie?

Hoewel ik al een bestuur gedaan heb in Delft vond ik het interessante aan FRESH dat zij een landelijke verbindende factor zijn. Ik wilde heel graag nog een bestuur doen dat buiten de zogeheten ‘Delft bubbel’ opereert. Het feit dat FRESH al deze studenten met dezelfde interesse en ambitie in vastgoed uit diverse steden met verschillende achtergronden verbindt én dat ik een faciliterende rol hierbij kan spelen hierbij vond ik een ontzettend verfrissend idee.

Wat wil je uit dit FRESH jaar halen, wanneer is jouw jaar geslaagd?

Stiekem hoop ik dat het aankomend collegejaar weer mogelijk is om wat toffe fysieke evenementen neer te zetten. De bestaande activiteiten van voorafgaande besturen voort te zetten en hier nieuwe evenementen aan toe te voegen, waarbij ik tevens FRESH’ers wil verrassen. Vastgoed mag dan soms nogal ‘conservatief’ en traditioneel overkomen, maar dit patroon hoop ik een beetje te doorbreken!

Nieuws

Meld je aan voor het FRESH Students bestuur ’23-’24!

Ben jij ambitieus, sociaal en een echte teamplayer? Wil jij jouw netwerk een boost geven en in aanraking komen met vooraanstaande bedrijven in het vastgoed? Dit is je kans! FRESH...

8 maart 2023

Terugblik Beleggersdagen

Ook dit jaar organiseerden we weer de Beleggersdagen voor de FRESH’ers met een interesse in de beleggerswereld binnen de vastgoed sector. Dit jaar zijn we langs 4 van onze partners...

22 december 2022

Terugblik ABN AMRO Inhousedag

Al weer een tijdje geleden organiseerden we samen met ABN Amro de Inhousedag. Ook deze editie was weer een groot succes! Met zo’n 20 studenten waren we om 9 uur...

6 december 2022