Ontmoet het nieuwe bestuur: Lars Groenewold

Het zal je vast niet zijn ontgaan: het FRESH Students bestuur van 2021-2022 is bekend! Om ze wat beter te leren kennen hebben wij ze alvast een keer gesproken. Vandaag spreken we met de nieuwe bestuurder Company Relations, Lars Groenewold!

Hoe ben je bij FRESH terechtgekomen?

Toen ik nog op het HBO zat en daar vastgoed en makelaardij studeerde zat ik naar de trein naar de Provada, en in de trein werd er rond geroepen dat er binnenkort een plek over was om mee te gaan naar een inhousedag van CBRE GI, dat was geloof ik in 2019. Toen kende ik FRESH echt als dé club voor academische studenten, dus ik heb het maar geprobeerd maar had niet verwacht dat ik er binnen kwam. Ik mocht toen gelukkig toch voor het eerst mee, en toen ging er wel echt een kleine wereld voor me open. Toen ik uiteindelijk de premaster ging doen voor de master Real Estate Studies heb ik me gelijk ingeschreven. 

Waar heb je je het afgelopen jaar mee bezig gehouden?

Voornamelijk met de premaster, en dat gaat best wel lekker en makkelijker dan verwacht. Die hele lockdown periode is misschien nog wel goed geweest voor mijn cijfers, dus eigenlijk mag ik niet klagen. Verder ben ik parttime makelaar, daar ben ik in de zomervakantie mee begonnen als kantoorassistent en vanzelf door de drukte als makelaar de deur uit gestuurd. Dat is leuk en interessant, maar ik kom er wel achter dat dat niet voor mij is. Dat is ook heel leerzaam natuurlijk. Als laatste doe ik ook nog een commissie bij FRESH, namelijk Company Relations.

Wat zijn je plannen voor volgend jaar? (Naast FRESH)

Ik ga bezig met de master Real Estate Studies, en ik heb het idee dat mijn agenda dan samen met bestuur wel vol zit. Ik hoop namelijk die master in één jaar te kunnen afronden, als het niet lukt dan is dat zo maar we gaan het zien. Wat ik zelf ook altijd leuk vind is dat je online allemaal cursussen kan doen, zo volg ik nu een Data Analytics cursus van Google. Mocht ik nog tijd over hebben naast het bestuursjaar en de master hoop ik er nog een leuke cursus bij te doen.

Waarom heb je gesolliciteerd voor een bestuursfunctie?

Ik heb voor mezelf een lijst van dingen die ik in mijn studententijd wil aanvinken, zo heb ik al in het buitenland gewoond, ik heb leuk werk gehad maar nog geen bestuursjaar. Ik was al even aan het rondkijken waar het mogelijk was, en mijn voorkeur lag bij FRESH. Naar mijn idee is dat de grootste organisatie voor studenten met een affiniteit in vastgoed. Ik heb veel met Gerard gesproken en vanuit hem ook heel enthousiast geworden. Door het jaar heen is die interesse echt uitgegroeid, wat heeft geleid tot mijn sollicitatie.

Wat wil je uit dit FRESH jaar halen, wanneer is jouw jaar geslaagd?

Ik hoop in ieder geval dat ik straks fysieke events kan neerzetten. Mijn jaar zal echt geslaagd zijn als ik een fysieke Retail Tour heb en een fysieke Finance Tour heb kunnen opzetten. Dat was dit jaar helaas even anders!

Nieuws

Terugblik ReFRESH 2023

Op woensdag 4 oktober vond het eerste FRESH Students-evenement van het nieuwe academische jaar plaats. Onder het genot van hapjes en drankjes hebben we het jaar in stijl afgetrapt met...

16 oktober 2023

Terugblik International Challenge – Dubai & Abu Dhabi

Om jullie een idee te geven hoe de international challenge er dit jaar aan toe is gegaan hebben wij voor jullie een kort reisverslagje gemaakt. Dit geeft een sfeerimpressie van...

15 oktober 2023

FRESH Students | op zoek naar commissies 23/24

Voor het academisch jaar 23/24 is FRESH Students op zoek naar nieuwe commissies! Wil je meer uit FRESH halen, nieuwe mensen ontmoeten en kennis maken met het bedrijfsleven? Actief worden...

1 oktober 2023