Ontmoet het nieuwe bestuur – Joris Laman Trip

Het zal je vast niet zijn ontgaan: het FRESH Students bestuur van 2021-2022 is bekend! Om ze wat beter te leren kennen hebben wij ze alvast een keer gesproken. Vandaag spreken we de nieuwe bestuurder Marketing: Joris Laman Trip!

Hoe ben je bij FRESH terechtgekomen?

Ik ben bij FRESH terecht gekomen omdat vastgoed mij altijd al geïnteresseerd heeft, maar in mijn studententijd kwam ik er te weinig mee in aanraking. Ik had een aantal vrienden die naar evenementen van FRESH gingen. Zelf ben ik een keertje mee gegaan en dat vond ik interessant en leuk op die wijze ben ik bij FRESH gekomen. Zelfs zo leuk dat ik nu de mooie taak van Marketing mag gaan vervullen!

Waar heb je je het afgelopen jaar mee bezig gehouden?

Ik heb eerst in de zomer mijn bachelor afgerond, dat was wel even pittig omdat ik wat vakken mistte omdat ik in Lissabon heb gestudeerd. Voor de rest ben ik met mijn master bezig geweest, Complex Systems Engineering and Management. Ik ging regelmatig naar de sportschool maar die is helaas op dit moment nog steeds dicht. Verder heb ik ook een startup waarbij we ergonomische rugkussens maken, daar ben ik nu ook veel mee bezig omdat we er nu voor moeten zorgen dat het allemaal gaat rollen. De site (www.cushy.nl) is nu af en het gaat best wel goed, dus ik ga binnenkort met mensen om tafel zitten om het product te gaan verkopen. Dat is best spannend, maar het hoort er allemaal bij.

Wat zijn je plannen voor volgend jaar? (naast FRESH)

Ik ga bewust wat langer over mijn studie doen met FRESH erbij, en daarnaast ga ik extra Finance vakken volgen in Tilburg. Op die manier ga ik mijn master in drie jaar doen in plaats van in twee jaar. Daardoor kan ik me beter op FRESH focussen en beter op die twee masters. Voor de rest ga ik ook verder met mijn startup, maar dat loopt tegen die tijd al als het goed is. 

Waarom heb je gesolliciteerd voor een bestuursfunctie?

Ik vind FRESH een heel mooi principe omdat het een stichting is die volledig los staat van een universiteit. Ze zijn er voor en door studenten, omdat ik dat concept zo mooi vind en omdat ik weet dat het zo goed geregeld is wil ik daar graag mijn steentje aan bijdragen aankomend jaar.

Wat wil je uit dit FRESH jaar halen, wanneer is jouw jaar geslaagd?

In dit jaar wil ik vooral inzetten op Search Engine Optimization, het is moeilijk om daar nu al een doel in te zetten maar ik wil veel mensen actief bij de stichting betrekken. Daarom ga ik proberen om ervoor te zorgen dat er 10% meer mensen naar de events komen, zowel fysiek als online.

Nieuws

Stage- of afstudeeropdracht bij het Kadaster

Benieuwd hoe een stage- of afstudeeropdracht eruit ziet bij het Kadaster? Doe onderzoek naar winkelleegstand, herinrichting van stedelijke gebieden of ruilverkaveling. Maak tijdens je stage gebruik van de schat aan...

23 mei 2024

Terugblik FRESH Open Padeltoernooi

Op donderdag 25 april werd het FRESH Open padeltoernooi gehouden, een sportief evenement waar zowel deelnemers van bedrijven als FRESHers aan deelnamen. Na een korte introductie van de deelnemende bedrijven...

2 mei 2024

Terugblik FRESH career event

Het FRESH Career Event 2024, gehouden in Hotel Arena in Amsterdam, was een leuke dag waarbij interactie en toekomstvisies binnen de vastgoedsector centraal stonden, specifiek gericht op de carrièremogelijkheden voor...

11 april 2024