Stage Development Service – CBRE

Development Service – Amsterdam

Wil je relevante werkervaring opdoen binnen een professionele en dynamische werkomgeving? Haal jij energie uit het contact met mensen? Kun je de handen uit de mouwen steken om in korte tijd aansprekende communicatieproducten op te leveren? Dan voel je je als een vis in het water binnen ons Corporate Communications team. Vanaf september zijn we op zoek naar een communicatief vaardige en proactieve stagiair(e), voor een periode van 4 tot 6 maanden.

Wat ga je doen?

Wij zoeken een enthousiaste meewerk stagiair(e) die van aanpakken houdt. Deze stage richt zich voornamelijk op het (mede)ontwikkelen en in de praktijk uitrollen van de communicatiestrategie voor CBRE. Kernactiviteiten zijn:

 • Productie van communicatiemiddelen, zelf of i.s.m. interne/externe partners
 • Schrijven c.q. redigeren van (online) teksten voor diverse doelgroepen
 • Inzetten van (online) tools zoals intranet, email-marketing en narrowcasting
 • Ondersteunen bij en organiseren van interne events en webinars
 • Verdere ondersteuning t.a.v. uitvoerende taken op marketing- of communicatiegebied

Wat heb je ons te bieden?

 • Je volgt een HBO/WO opleiding op het gebied van communicatie;
 • Je hebt uitstekende schriftelijke vaardigheden;
 • Je hebt oog voor detail;
 • Je hebt een open, prettige manier van communiceren;
 • Je vindt het prettig om in een dynamische, zakelijke en professionele omgeving werkzaam te zijn;
 • Je bent leergierig, bereidt je werk goed voor en je voelt je snel verantwoordelijk;
 • Je bent creatief en vindt het leuk om out-of-the-box te denken en met nieuwe initiatieven te komen;
 • Je weet goed te werken met het MS Office pakket en bent (snel) thuis in het gebruik van (online) communicatietools;
 • Je hebt een uitstekende kennis van de Nederlandse en een goede kennis van de Engelse taal;
 • Een flexibele en servicegerichte instelling vinden wij vanzelfsprekend.

Wat hebben wij jou te bieden?

Als stagiair(e) bij CBRE krijg je de gelegenheid relevante werkervaring op te doen. Je wordt hierbij intensief begeleid door collega’s met jarenlange ervaring binnen het marketing & communicatie vak. Tijdens je stageperiode maak je actief deel uit van het team. Er worden geregeld activiteiten georganiseerd zoals sportevenementen, bedrijfs-en afdelingsuitjes. Wij bieden je een stage in een enthousiast en gedreven team en een fijne werkomgeving met veel uitdagingen en de mogelijkheid om te ontdekken waar je kwaliteiten liggen.

Wat wordt je team?

Het team bestaat uit een grote groep specialisten op het gebied van gebouwinstallaties, bouwkunde, architectuur, bouwkosten, duurzaamheid en brandveiligheid. Samen werken wij aan business cases. Het team werkt samen met weer andere teams, bestaande uit makelaars en beheerders. Samen maken we voor onze opdrachtgevers plannen voor het renoveren en herontwikkeling van commercieel vastgoed; plannen die we vervolgens ook zelf uitvoeren. Wij halen ons plezier uit het samenwerken met al die verschillende specialisten om te komen tot bijzondere en hoogwaardige oplossingen voor onze opdrachtgevers.

We geloven in een werkomgeving die uitgaat van eigen verantwoordelijkheid. Ons motto luidt dan ook:

“Werken bij CBRE is een feest, je moet alleen wel zelf de slingers ophangen”.

Over CBRE

Bij CBRE maakt het niet uit of je een ervaren professional of een jong talent bent, en op welke positie je speelt. We bieden iedereen de vrijheid om kansen te zien en te pakken. We werken hard voor onze successen en vieren die met elkaar. Met ruim 115.000 medewerkers is CBRE wereldwijd het grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed. In Nederland werken bijna 700 professionals vanuit Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam, Utrecht en Zwolle elke dag aan de mooiste vastgoedprojecten. Ons hoofdkantoor The Core is gevestigd in de Schinkelbuurt in Amsterdam. Een nieuw, innovatief en duurzaam kantoor onder het vijftig jaar oude dak van een voormalige autogarage.

Solliciteren? Wij kijken uit naar jouw sollicitatie! Zorg dat je bij je sollicitatie naast een CV ook een motivatiebrief toevoegt waar je in aangeeft waarom je voor een vastgoedstage kiest. Nog vragen? Onze recruiters beantwoorden ze graag via Nlrecruitment@cbre.com

Stage Valuations – CBRE

Valuation & Advisory Services – Amsterdam

Wij zijn opzoek naar stagiairs! Ben jij nog student en wil je alle ins en outs leren over waarderingsvraagstukken en vind je daarnaast de vastgoedbranche interessant? Dan biedt onze Valuation & Advisory Services afdeling jou de perfecte plek om je verder te ontwikkelen! Wij zijn per September 2024 opzoek naar enthousiaste stagiaires!

Wat ga je doen?

Wij bieden jou een real estate stage waar je voor een periode van minimaal 4 maanden consultants gaat assisteren bij een goed onderbouwd professioneel taxatieadvies op (inter)nationaal niveau. Je wordt hierin begeleid door consultants met jarenlange ervaring in commercieel vastgoed. Tijdens je stageperiode zal je dan ook actief deel uitmaken van het team.

Ons Taxatie team houdt zicht bezig met advies- en waarderingsvraagstukken voor verschillende type beleggers en financiers. Onze type opdrachtgevers loopt uiteen van lokale beleggers, institutionele fondsen tot en met Nederlandse en/of internationale (zaken)banken waardoor wij vaak betrokken zijn bij spraakmakende deals. Voor de opdrachtgever worden verschillende werkzaamheden uitgevoerd zoals: acquisitietaxaties, financieringstaxaties, scenario analyses, haalbaarheidsanalyses van een belegging of financiering.

Als stagiair(e) zullen je werkzaamheden voornamelijk bestaan uit:

 • Ondersteunen van de consultants bij taxatie- en advieswerkzaamheden;
 • Ondersteunen bij het opstellen van taxatierapporten;
 • Analyseren van beleggingstransacties;
 • Ondersteuning bij het uitzoeken van kadastrale gegevens en bestemmingsplannen;
 • Structureren van digitale datarooms en coördinatie van informatievoorziening;
 • Begeleiden/coördineren van bezichtigingen van objecten.

Wat heb je ons te bieden?

 • Je bent in de eindfase van je opleiding op WO-niveau (bachelor of master);
 • Je hebt affiniteit met vastgoed;
 • Je bent leergierig, analytisch, kwaliteitsbewust en gericht op samenwerking;
 • Je hebt een hands-on mentaliteit en je schakelt makkelijk tussen diverse werkzaamheden;
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden (woord en schrift) in zowel Nederlands als Engels.

Wat hebben wij jou te bieden?

Als stagiair(e) bij CBRE krijg je de gelegenheid relevante werkervaring op te doen en (indien van toepassing) jouw scriptie te schrijven. Je wordt hierbij intensief begeleid door collega’s met jarenlange ervaring binnen het commercieel vastgoed. Tijdens je stageperiode zal je actief deel uit maken van het team. Er worden geregeld activiteiten georganiseerd zoals borrels, bedrijfs-en afdelingsuitjes. Wij bieden je een stage in een enthousiast en gedreven team en een fijne werkomgeving met veel uitdagingen en de mogelijkheid om te ontdekken waar je kwaliteiten liggen en welke richting je binnen het vastgoed op wilt gaan.

Wat wordt je team?

Valuation & Advisory Services vormt de basis van je vastgoedcarrière. Door de vele opdrachten met korte doorlooptijden krijg je een volledig beeld van de ontwikkelingen in de vastgoedmarkt. Valuation & Advisory Services is één van onze grootste afdelingen en nog steeds groeiende vanwege onze professionele aanpak. Wij zijn een hecht team van ervaren en gedreven consultants met passie voor het vak.

In teams werken wij samen om onze cliënten van hoogwaardig taxatieadvies te voorzien. De sector specialisatie teams bestaan uit zowel Junior, Medior, als Senior Consultants en Directors en worden ondersteund door een Team Assistant. Wij richten ons op de offices, retail, residential, logistics, special markets en de healthcare markt.

Wie is jouw nieuwe werkgever?

CBRE is een organisatie waarbij het niet uitmaakt of je een ervaren professional of een jong talent bent, en op welke positie je speelt. Wij bieden iedereen de vrijheid om kansen te pakken. Wij werken hard voor onze successen en vieren die met elkaar, bijvoorbeeld na het sluiten van een deal of tijdens onze wekelijkse borrel. Met ruim 100.000 medewerkers verspreid over 500 kantoren in 100+ landen is CBRE wereldwijd marktleider in real estate consultancy. In Nederland werken onze 600 professionals vanuit Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam, Utrecht en Zwolle elke dag aan de mooiste vastgoedprojecten. Sinds begin 2019 heeft CBRE een nieuw hoofdkantoor in de Schinkelbuurt in Amsterdam, genaamd The Core. Een nieuw, innovatief kantoor onder het vijftig jaar oude dak van een voormalige autogarage. Met dit kantoor slaan wij een nieuwe weg in, geven we ondernemerschap de ruimte en werken we intensiever met opdrachtgevers en elkaar samen.

Solliciteren? Wij kijken uit naar jouw sollicitatie! Zorg dat je bij je sollicitatie naast een CV ook een motivatiebrief toevoegt waar je in aangeeft waarom je voor een vastgoedstage kiest. Nog vragen? Onze recruiters beantwoorden ze graag via Nlrecruitment@cbre.com

Stage Technisch Vastgoed Beheer – CBRE

Property Management – Amsterdam

Ben jij op zoek naar een stage waar je veel verantwoordelijkheid krijgt en tegelijkertijd alle ins en outs leert over het technische beheer van commercieel vastgoed? Dan biedt ons Property Management team je de perfecte leerschool! Wij zijn per September 2024 opzoek naar enthousiaste stagiaires!

Wat ga je doen?

Als stagiair(e) ga je aan de slag in een van de Account Teams van Property Management die verantwoordelijk is voor een retail- of kantorenportefeuille. Je krijgt de mogelijkheid om een (afstudeer)stage te lopen en gedurende die periode mee te lopen en kennis te maken met de diverse werkzaamheden op het gebied van technisch vastgoedbeheer. Als stagiair(e) word je gekoppeld aan een Technical Manager (of meerdere) die jou begeleidt en er zo voor zorgt dat je relevante werkervaring op doet.

Je ondersteunt de Technical Manager bij verschillende werkzaamheden, zoals het opstellen en verwerken van onderhoudscontracten en allonges van leveranciers. Daarnaast help je bij het planmatig en dagelijks technisch beheer door; samen offertes aan te vragen, te beoordelen, goedkeuring aan te vragen bij klanten/eigenaren, opdrachten te geven aan leveranciers en de voortgang te monitoren.

Andere werkzaamheden zullen bestaan uit:

 • Ondersteuning bieden bij offerte vergelijkingen;
 • Ondersteuning bieden bij duurzaamheidsvraagstukken en servicekosten;
 • Meegaan op locatiebezoeken, huurders overleggen en (eind)opleveringen met de Technisch Manager;
 • Ondersteuning geven aan het administratieve proces door het inboeken van opdrachten en facturen in overeenstemming met de Technical Manager en Account Team Assistant;
 • Bijzitten bij interne en externe overleggen en de verslaglegging verzorgen.

Je zal actief deel uitmaken van het team!

Wat heb je ons te bieden?

 • Je bent derde- of vierdejaars student aan een technische opleiding op MBO-, HBO- of WO-niveau;
 • Je hebt interesse in de diverse aspecten van het beheer van bedrijfs onroerend goed;
 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden en vindt het prettig om in een team samen te werken;
 • Je hebt een proactieve houding en bent leergierig ingesteld;
 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift.

Wat hebben wij jou te bieden?

Als stagiair(e) bij CBRE krijg je de gelegenheid relevante werkervaring op te doen en (indien van toepassing) jouw scriptie te schrijven. Je wordt hierbij intensief begeleid door collega’s met jarenlange ervaring binnen het commercieel vastgoed. Tijdens je stageperiode zal je actief deel uit maken van het team. Er worden geregeld activiteiten georganiseerd zoals borrels, bedrijfs-en afdelingsuitjes. Wij bieden je een stage in een enthousiast en gedreven team en een fijne werkomgeving met veel uitdagingen en de mogelijkheid om te ontdekken waar je kwaliteiten liggen en welke richting je binnen het vastgoed op wilt gaan.

Wat wordt je team?

Binnen het Property Management team wordt er hard gewerkt en is er een hoog niveau van dienstverlening. Een stapje extra doen voor de klant is vanzelfsprekend, maar waar zeker ook oog is voor elkaar. Balans tussen professionaliteit en het menselijke, sociale component vinden wij heel belangrijk. Het team is een diverse groep professionals met verschillende achtergronden, leeftijden en interesses, met het gemeenschappelijk doel: onze opdrachtgevers van A tot Z servicen.

Property Management is de grootse afdeling binnen CBRE Nederland en bestaat uit 140+ personen. Voor onze nationale en internationale cliënten beheren wij een groot aantal kantoren, bedrijfsruimten en winkelcentra met als belangrijkste doel de waarde van deze vastgoedobjecten te optimaliseren. Onze cliënten zijn particuliere en institutionele beleggers uit zowel binnen- als buitenland. De verantwoordelijkheid over de portefeuille is onderverdeeld in teams. Deze teams behartigen op een proactieve manier de belangen van de opdrachtgever en haar huurders. De teams worden ondersteund door de Business Support Group.

Wie is jouw nieuwe werkgever?

CBRE is een organisatie waarbij het niet uitmaakt of je een ervaren professional of een jong talent bent, en op welke positie je speelt. Wij bieden iedereen de vrijheid om kansen te pakken. Wij werken hard voor onze successen en vieren die met elkaar, bijvoorbeeld na het sluiten van een deal of tijdens onze wekelijkse borrel. Met ruim 100.000 medewerkers verspreid over 500 kantoren in 100+ landen is CBRE wereldwijd marktleider in real estate consultancy. In Nederland werken onze 600 professionals vanuit Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam, Utrecht en Zwolle elke dag aan de mooiste vastgoedprojecten. Sinds begin 2019 heeft CBRE een nieuw hoofdkantoor in de Schinkelbuurt in Amsterdam, genaamd The Core. Een nieuw, innovatief kantoor onder het vijftig jaar oude dak van een voormalige autogarage. Met dit kantoor slaan wij een nieuwe weg in, geven we ondernemerschap de ruimte en werken we intensiever met opdrachtgevers en elkaar samen.

Solliciteren? Wij kijken uit naar jouw sollicitatie! Zorg dat je bij je sollicitatie naast een CV ook een motivatiebrief toevoegt waar je in aangeeft waarom je voor een vastgoedstage kiest. Nog vragen? Onze recruiters beantwoorden ze graag via Nlrecruitment@cbre.com

Stage Capital Markets – CBRE

Capital Markets – Amsterdam

Tijdens je stage alles leren over grote commercieel vastgoed transacties? Volop begeleid worden en volledig meedraaien in een team op onze Capital Markets afdeling, klinkt dat als de perfecte stage? Lees dan snel verder! Wij zijn per September 2024 opzoek naar enthousiaste stagiaires!

Wat ga je doen?

Ons Capital Markets team houdt zich bezig met het adviseren en begeleiden van beleggers in aan- of verkooptrajecten van commercieel vastgoed. Tijdens je stage ga je voor een periode van minimaal vier maanden consultants helpen bij de verschillende werkzaamheden op (inter)nationaal niveau binnen de transacties. Tijdens je stage word je begeleid door consultants met jarenlange ervaring in commercieel vastgoed en je zal dan ook actief deel uitmaken van het team.

Voor de klanten van Capital Markets worden verschillende werkzaamheden uitgevoerd zoals: haalbaarheidsanalyses van een belegging of financiering, marketing en realisatie van een propositie, documentatie en financiële modellering, commerciële onderhandelingen en uitbrengen van biedingen, begeleiding van een due diligence proces en de closing van een transactie.

Als stagiair(e) zullen je werkzaamheden voornamelijk bestaan uit:

 • Ondersteunen van de consultants bij lopende aan- en verkooptransacties;
 • Opstellen van cashflow overzichten;
 • Analyseren van objecten en portefeuilles in alle vastgoedsectoren;
 • Ondersteuning bij het opstellen van pitches, verkoopstrategieën, informatie memoranda en andere presentaties;
 • Structureren van digitale datarooms en coördinatie van informatievoorziening;
 • Begeleiden/coördineren van bezichtigingen van objecten.

Wat heb je ons te bieden?

 • Je bent in de laatste fase van je studie op WO-niveau (bijv. financieel/economisch/bouwkundig);
 • Je hebt aantoonbare interesse in vastgoed;
 • Je hebt een goed cijfermatig inzicht en analytische kwaliteiten;
 • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden en bent gewend om zelf het initiatief te nemen;
 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal zowel in woord als geschrift.

Wat hebben wij jou te bieden?

Als stagiair(e) bij CBRE krijg je de gelegenheid relevante werkervaring op te doen en (indien van toepassing) jouw scriptie te schrijven. Je wordt hierbij intensief begeleid door collega’s met jarenlange ervaring binnen het commercieel vastgoed. Tijdens je stageperiode zal je actief deel uit maken van het team. Er worden geregeld activiteiten georganiseerd zoals borrels, bedrijfs-en afdelingsuitjes. Wij bieden je een stage in een enthousiast en gedreven team en een fijne werkomgeving met veel uitdagingen en de mogelijkheid om te ontdekken waar je kwaliteiten liggen en welke richting je binnen het vastgoed op wilt gaan.

Wat wordt je team?

Het Capital Markets team is een hecht team van ervaren en gedreven consultants met passie voor het vak. Zij houden zich bezig met de commerciële begeleiding en advisering van aan- en verkooptrajecten van commercieel vastgoed, net als de coördinatie van due diligence trajecten. Ook adviseren zij onze opdrachtgevers bij vastgoedfinancieringen.

Er wordt hard gewerkt, maar de successen worden zeker gevierd door verschillende borrels, bedrijfs-en afdelingsuitjes. Tijdens een stage bieden wij je een leerzame, maar zeker ook een leuke tijd!

Wie is jouw nieuwe werkgever?

CBRE is een organisatie waarbij het niet uitmaakt of je een ervaren professional of een jong talent bent, en op welke positie je speelt. Wij bieden iedereen de vrijheid om kansen te pakken. Wij werken hard voor onze successen en vieren die met elkaar, bijvoorbeeld na het sluiten van een deal of tijdens onze wekelijkse borrel. Met ruim 115.000 medewerkers verspreid over 500 kantoren in 100+ landen is CBRE wereldwijd marktleider in real estate consultancy. In Nederland werken onze 700 professionals vanuit Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam, Utrecht en Zwolle elke dag aan de mooiste vastgoedprojecten. Sinds begin 2019 heeft CBRE een nieuw hoofdkantoor in de Schinkelbuurt in Amsterdam, genaamd The Core. Een nieuw, innovatief kantoor onder het vijftig jaar oude dak van een voormalige autogarage. Met dit kantoor slaan wij een nieuwe weg in, geven we ondernemerschap de ruimte en werken we intensiever met opdrachtgevers en elkaar samen.

Solliciteren? Wij kijken uit naar jouw sollicitatie! Zorg dat je bij je sollicitatie naast een CV ook een motivatiebrief toevoegt waar je in aangeeft waarom je voor een vastgoedstage kiest en voor welke periode je beschikbaar bent. Nog vragen? Onze recruiter beantwoordt ze graag via Nlrecruitment @cbre.com.

Stage Commercieel Winkelvastgoed – CBRE

Capital Markets – Amsterdam

Wil jij alles leren over commercieel winkelvastgoed? Zowel aan- en verhuur als aan- en verkoop? Dan biedt ons Retail team je de perfecte plek om je te kunnen opleiden! Wij zijn per September 2024 opzoek naar een stagiair(e) die ons aan- en verhuur Retail team en ons aan- en verkoop Retail team komt versterken! Interesse? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?

Wij bieden jou de kans om gedurende een periode van minimaal 5 maanden binnen een dynamische en internationale organisatie relevante werkervaring op te doen en eventueel je afstudeeropdracht uit te voeren. Ons Retail team is actief in zowel aan- en verkoop, als aan- en verhuurtrajecten.

Het Retail Capital Markets team houdt zich bezig met het adviseren en begeleiden van beleggers in aan- of verkooptrajecten van commercieel winkelvastgoed. Voor de klant worden voor de trajecten verschillende werkzaamheden uitgevoerd zoals: haalbaarheidsanalyses van een belegging of financiering, marketing en realisatie van een propositie, documentatie en financiële modellering, commerciële onderhandelingen en uitbrengen van biedingen, begeleiding van een due diligence proces en de closing van een transactie. Het Retail Agency team houdt zich bezig met de aan- en verhuur van winkelvastgoed door heel Nederland, waarbij zij zowel professionele vastgoedbeleggers als (inter)nationale retailers vertegenwoordigen.

Tijdens deze stage zul je je met beide onderdelen bezighouden. Je werkzaamheden bestaan voornamelijk uit:

 • Ondersteunen van de adviseurs bij lopende opdrachten;
 • Opstellen van financiële modellen;
 • Analyseren van objecten en portefeuilles in winkelvastgoed;
 • Ondersteuning bij het opstellen van pitches, verkoopstrategieën, informatie memoranda, verhuurbrochures en andere presentaties;
 • Structureren van digitale datarooms en coördinatie van informatievoorziening;
 • Begeleiden/coördineren van bezichtigingen van objecten;
 • Ondersteuning bij ontwikkeling en optimalisatie van data-producten.

Wat heb je ons te bieden?

 • Je bent in de laatste fase van je studie op HBO-/WO-niveau (bijv. financieel/economisch/bouwkundig);
 • Je bent minimaal 4 dagen in de week beschikbaar;
 • Je hebt interesse in het commercieel onroerend goed;
 • Je hebt een goed cijfermatig inzicht en analytische kwaliteiten;
 • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden en bent gewend om zelf het initiatief te nemen;
 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal zowel in woord als geschrift.

Wat hebben wij jou te bieden?

Als stagiair(e) bij CBRE krijg je de gelegenheid relevante werkervaring op te doen en (indien van toepassing) jouw scriptie te schrijven. Je wordt hierbij intensief begeleid door collega’s met jarenlange ervaring binnen het commercieel vastgoed. Tijdens je stageperiode zal je actief deel uit maken van het team. Er worden geregeld activiteiten georganiseerd zoals borrels, bedrijfs-en afdelingsuitjes. Wij bieden je een stage in een enthousiast en gedreven team en een fijne werkomgeving met veel uitdagingen en de mogelijkheid om te ontdekken waar je kwaliteiten liggen en welke richting je binnen het vastgoed op wilt gaan.

Wat wordt je team?

Het Capital Markets team is een hecht team van ervaren en gedreven consultants met passie voor het vak. Zij houden zich bezig met de commerciële begeleiding en advisering van aan- en verkooptrajecten van commercieel vastgoed net als de coördinatie van due diligence trajecten. Ook adviseren zij onze opdrachtgevers bij vastgoedfinancieringen.

Tijdens de stage zul je onderdeel uitmaken van het Retail team. Dit team bestaat uit ongeveer 12 personen die zich volledig focussen op de winkelvastgoedmarkt in Nederland. Er wordt hard gewerkt, maar de successen worden zeker gevierd door verschillende borrels, bedrijfs- en afdelingsuitjes. Tijdens een stage bieden wij je een leerzame, maar zeker ook een leuke tijd!

Wie is jouw nieuwe werkgever?

CBRE is een organisatie waarbij het niet uitmaakt of je een ervaren professional of een jong talent bent, en op welke positie je speelt. Wij bieden iedereen de vrijheid om kansen te pakken. Wij werken hard voor onze successen en vieren die met elkaar, bijvoorbeeld na het sluiten van een deal of tijdens onze wekelijkse borrel. Met ruim 100.000 medewerkers verspreid over 500 kantoren in 100+ landen is CBRE wereldwijd marktleider in real estate consultancy. In Nederland werken onze 600 professionals vanuit Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam, Utrecht en Zwolle elke dag aan de mooiste vastgoedprojecten. Sinds begin 2019 heeft CBRE een nieuw hoofdkantoor in de Schinkelbuurt in Amsterdam, genaamd The Core. Een nieuw, innovatief kantoor onder het vijftig jaar oude dak van een voormalige autogarage. Met dit kantoor slaan wij een nieuwe weg in, geven we ondernemerschap de ruimte en werken we intensiever met opdrachtgevers en elkaar samen.

Solliciteren? Wij kijken uit naar jouw sollicitatie! Zorg dat je bij je sollicitatie naast een CV ook een motivatiebrief toevoegt waar je in aangeeft waarom je voor een vastgoedstage kiest en voor welke periode je beschikbaar bent. Nog vragen? Ik beantwoord ze graag via NLrecruitment@cbre.com.

Werkstudent Real Estate Valuations – PWC

Wil jij naast jouw studie ervaring opdoen in het vastgoed? Het Real Estate Advisory & Valuations team is opzoek naar versterking voor het taxatie team!

Het PwC Real Estate Advisory & Valuation is een team van ongeveer 30 vastgoed professionals werkend in een multidisciplinaire omgeving, waarbij we gebruik maken van moderne digitale oplossingen en tooling. Wij bieden partijen op de vastgoedmarkt maatschappelijk verantwoorde en transparante oplossingen voor waarde technische uitdagingen waarmee zij worden geconfronteerd. Dit doen we door middel van het gebruik van vastgoeddata, digitalisering en ESG. Onze ambitie is om als meest innovatieve taxatieteam van Nederland bij te dragen aan het verhogen van de kwaliteit van taxaties en adviezen in de vastgoedmarkt naar een hoger en transparanter niveau te tillen.

Dit ga je doen

Je maakt deel uit van een dynamisch team, dat wisselende opdrachten uitvoert. Je hebt veel interactie met collega’s en met externe vastgoedpartijen.

 • Je verricht ondersteunende werkzaamheden op het gebied van vastgoedwaarderingen ten behoeve van financieringsdoeleinden.
 • Je voert marktonderzoek uit en analyseert marktdata die zowel via openbare bronnen verkregen wordt als beschikbaar wordt gesteld via ons eigen klantenbestand.
 • Je verricht ondersteunde werkzaamheden bij het opstellen van taxatiemodellen en -rapporten.

Hier herken jij jezelf in

 • Je bent aan het einde van je bachelor studie of zit in de masterfase in de richting van Real Estate Finance, Finance, Economie of Bouwkunde.
 • Je zoekt relevante werkervaring en bent gedurende een langere periode minimaal 2 à 3 dagen per week inzetbaar.
 • Vanzelfsprekend heb je grote affiniteit met vastgoed en ga je nauwkeurig te werk.
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal en kunt goed overweg met de programma’s van MS Office.
 • Je bent analytisch sterk, leergierig en cijfermatig goed onderlegd
 • Naast je studie heb je jezelf op verschillende manieren ontwikkeld, bijvoorbeeld tijdens een relevante stage, een bestuursjaar of andere nevenactiviteiten. 

Dit bieden wij

We geloven in de kracht van een inclusieve cultuur en vinden het belangrijk dat iedereen zichzelf kan zijn. We bieden je toegang tot het wereldwijde PwC netwerk, waarin je jouw kennis, ideeën en vragen kunt uitwisselen met ervaren professionals. Daarnaast bieden wij:

 • Trainingen en cursussen die bijdragen aan jouw persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling;
 • Een aantrekkelijke werkstudentschap vergoeding en laptop van PwC;
 • Een coach die je helpt om je werkstudentschap tot een succes te maken;
 • Leuke informele activiteiten, zoals: borrels, een kerstgala en andere informele activiteiten;
 • Ook word je automatisch lid van Young PwC: YoungPwC geeft jonge medewerkers de kans om te netwerken en kennis en ervaring uit te wisselen. De ervaring en tips van hun collega’s komen jonge PwC-professionals zeer ten goede en helpen hen om hun ambities binnen PwC waar te maken.

Aan de slag bij PwC

Ben je enthousiast? Dan ontvangen we graag jouw motivatiebrief, cijferlijst en cv waaruit blijkt waarom jij bij uitstek geschikt bent voor deze functie. Klik op deze solliciteerknop en solliciteer direct!

Na je sollicitatie: 

 • Ontvang je meteen een bevestiging in je inbox.
 • Binnen twee weken nemen we contact met je op voor een kort kennismakingsgesprek.
 • Iedereen enthousiast? Dan plannen we een online assessment in. Afhankelijk van de uitslag ontvang je een uitnodiging voor een eerste interview. Klik hier voor meer informatie over de sollicitatieprocedure.

Wil je graag meer inhoudelijke informatie over de functie Werkstudent Real Estate Valuations bij PwC? Dat kan! Annemijn staat je graag te woord via telefoon, mail of WhatsApp (annemijn.van.t.wout@pwc.com, +31 (6) 81 36 48 75)

Werkstudent Vastgoed & Bouw –  Findex Vastgoed  

Een bijbaan in het vastgoed binnen een veelzijdige organisatie waarbij ondernemerschap, verantwoordelijkheid en samenwerking centraal staan? Lees dan snel verder! 

Over Findex 

Findex Vastgoed is een kleine en ondernemende organisatie gevestigd in de Rivierenbuurt in Amsterdam. Findex bestaat uit verschillende werkmaatschappijen, waarmee we al ruim zeven jaar succesvol zijn op verschillende terreinen. Findex Bouw is een gespecialiseerd aannemersbedrijf, met de focus op renovatie en afbouw. Findex Vastgoedbeheer verzorgt het administratieve en technische beheer van met name woningportefeuilles in de randstad. Findex Advies BV is onder andere actief met verduurzamingsadviezen, energielabels en huuroptimalisatie. Daarnaast ontwikkelen wij ook kleinschalige nieuwbouw- en transformatieprojecten, er zijn dus altijd interessante projecten waar je aan kunt bijdragen en van kunt leren. 

Vraag 

Wij zijn op zoek naar iemand die zowel allround taken op zich wil nemen, als het leuk vindt om zich te verdiepen in bepaalde onderwerpen! 

 • HBO of WO-student, tweedejaars of hoger; 
 • Pro-actief in contact met externe partijen/klanten; 
 • Minimaal 16 uur per week beschikbaar op vaste dagen (in overleg); 
 • Woonachtig in de directe omgeving van Amsterdam; 
 • Je hebt uitstekende kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift. 

Aanbod 

Bij Findex werk je in een jong team, en op kantoor heerst een informele en transparante sfeer. Naast een marktconform salaris, bieden wij jou het volgende aan: 

 • Kennismaking met ons netwerk in de vastgoedbranche; 
 • Verzorgde uitgebreide lunch en goede koffie; 
 • Werkborrels en uitjes, varen met lekker weer in onze kantoorsloep, Ajax wedstrijden; 
 • Afwisselende werkzaamheden. 

Solliciteren? 

Heb je nog vragen of ben je enthousiast geworden? Dan zien wij graag jouw sollicitatie tegemoet! Neem vooral contact op voor meer informatie: info@findexvastgoedbeheer.nl / +31 (0) 85 041 01 55 

Werkstudent Projectontwikkeling – FSD

Heb je een passie voor projectontwikkeling en wil je een positieve impact maken? FSD is op zoek naar een universitaire bachelor- of masterstudent voor een werkstudentenpositie vol uitdagingen en leerervaringen.

Wat bieden wij?

 • Een aantrekkelijke stagevergoeding.
 • Begeleiding bij je afstudeerproject, indien gewenst.
 • Een dynamische en samenwerkingsgerichte werkomgeving.
 • Directe betrokkenheid bij diverse en impactvolle projectontwikkelingsinitiatieven.

Wie ben jij?

 • Een universitaire bachelor- of masterstudent.
 • Bereid om minimaal drie dagen per week op kantoor aanwezig te zijn.
 • Iemand met organisatorische vaardigheden, leergierigheid en de drive om bij te dragen aan betekenisvolle projecten.
 • Geïnteresseerd in het bijdragen aan het creëren van plekken waar mensen graag willen wonen, werken en zijn.

Wat ga je doen?

 • Meewerken aan projectontwikkelingsinitiatieven, van concept tot realisatie
 • Samenwerken met een team dat zich inzet voor duurzame en gemeenschapsgerichte projecten.
 • Bijdragen aan innovatieve projecten met een focus op leefbaarheid en duurzaamheid.

Wij zijn FSD:

 • Een team dat ambitieus, verantwoordelijk en gemeenschapsgericht is.
 • Innovatief, flexibel en altijd op zoek naar het gemeenschappelijk belang.
 • Ondernemend, duurzaam, verbindend, en oplossingsgericht.

Ben je geïnteresseerd in deze rol en voldoe je aan de vereisten?
Neem dan contact op met Fransje Sprunken voor meer informatie of om je sollicitatie in te dienen. Wij kijken uit naar je bijdrage aan ons team!

Contactgegevens:
Fransje Sprunken, Founding Parner
E-mail: fransje@fsd.red
Telefoon: (06) 2245 2694

Locatie: Frederik Hendrikplein 33, 2582 AX Den Haag

Investments Internship – Rockfield

Rockfield Investments Team Internship: Manage €1B Assets, 5000+ Homes, Global Reach, Real Estate Investment and Development Excellence.

About Rockfield Real Estate:

With over €1 billion in assets under management and operating close to 5000 housing units, Rockfield Real Estate stands as a significant investment manager in the Dutch residential real estate market. Our Amsterdam-based company is celebrated for its investment and development of some of the largest and most prestigious real estate projects in the Netherlands. Ambitions for European expansion have been launched recently and exciting news is expected to be made public shortly.

Your Opportunity:

Join our Investments Team for an enriching internship focusing on new acquisitions in the Netherlands. This role is perfect for those aiming to excel in the residential and student real estate sector, offering an unmatched opportunity to be involved in significant projects and to develop a robust professional network.

Key Responsibilities:

 • Analyzing new acquisition opportunities within the Dutch market.
 • Developing investment memos and acquisition models.
 • Contributing to the evaluation of potential investments, including financial modeling and market research.
 • Gaining hands-on experience in the investment and development of residential/student real estate projects.
 • Collaborating with a skilled team to foster a comprehensive understanding of the industry.

Qualifications:

 • Currently pursuing or holding a degree in Finance, Real Estate, Business Administration, or a related field.
 • Excel skills and proficiency in financial modeling.
 • Strong analytical and problem-solving abilities.
 • Excellent communication skills (Dutch and English) and a proactive learning attitude.

What We Offer:

 • Full-time internship / working-student position (minimum 3 days per week negotiable) for a period of 6 months.
 • Attractive intern working-student compensation.
 • A front-row seat in managing and expanding a significant real estate portfolio.
 • A serious chance for a full-time position/traineeship post-internship.
 • An invaluable network within the real estate sector.

Application Process:

To apply for this opportunity to contribute to our growing success in the Dutch real estate market, please send your motivation letter and CV to mats.bartels@rockfield.nl, with the subject line “Investment Team Internship – New Acquisitions NL”.

Deadline for Application: March 1st 2024 17:00 CET

Join Rockfield Real Estate, where you can be part of shaping the future of the real estate industry.

Traineeship Technisch Propertymanagement Wonen – MVGM

MVGM Wonen verhuurt en beheert landelijk ongeveer 70.000 huurwoningen in opdracht van institutionele beleggers, woningbouwcorporaties en particulieren. Door het gedeeltelijk of het gehele beheerproces over te nemen, ontzorgen wij onze opdrachtgevers!

Het Traineeship:
Als Trainee bij MVGM Wonen bieden wij jou een interne opleiding aan op onze vestiging in Amsterdam of Amersfoort. Het Traineeship duurt 1 tot 2 jaar, afhankelijk van je ontwikkeling. Tijdens het Traineeship zal je bij verschillende afdelingen binnen woningmanagement meewerken. Het uiteindelijke doel is dat je zult doorstromen als Technisch Manager, Property Manager, of een andere passende management of specialist rol binnen MVGM Wonen. Periodiek heb je overleg met een begeleider waarmee je je voortgang en wensen bespreekt. Het is dus een heel praktisch ingerichte Traineeship waarin je veel “on the job” leert.

Wij zoeken
Je bent nieuwsgierig, een harde werker en past je snel aan in verschillende situaties. Daarnaast heb je het vermogen om verschillende processen te overzien en verbeterpunten aan te brengen. Verder zien wij graag het volgende in je terug:

 • Affiniteit met vastgoed;
 • Minimaal een (bijna) afgeronde HBO-opleiding in een bij voorkeur bouwkundige of vastgoed gerelateerde richting;
 • Je neemt graag initiatieven om processen te verbeteren;
 • Je ben leergierig en wilt jezelf blijven ontwikkelen;
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden.

Wij bieden
Als Trainee binnen MVGM wonen mag je een steile leercurve verwachten waardoor dit een ideale start is in een vastgoed carrière. Daarnaast bieden wij het volgende;

 • Je komt te werken in een fijne werksfeer en binnen een hecht team;
 • Volop ondersteuning en middelen om je kennis breed te ontwikkelen, o.a. door ongelimiteerd cursussen te volgen binnen de MVGM Academy;
 • Begeleiding en coaching;
 • Hybride werken;
 • Pensioenregeling;
 • Indien gewenst, een leasefiets.

Meer vragen?
Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met afdeling HR, op telefoonnummer 088 432 4034.