Ontwikkelaar – Dalpha Real Estate

Klaar voor een nieuwe stap in je carrière? Heb je als ontwikkelaar een passie voor vastgoed? Ben je ondernemend, een echte teamspeler en ga jij geen uitdaging uit de weg? Lees dan verder!

Over ons:

Bij Dalpha ontwikkelen we de buurten van morgen! Hoe pakken we dat aan? Met een flinke dosis nieuwsgierigheid en innovatie transformeren we gewone ruimtes – van winkels tot kantoren en woningen – tot bruisende hubs voor de volgende generaties. Dalpha staat met haar design-build-operate strategie voor duurzame buurten die niet alleen gebruikers, maar ook vastgoedeigenaren op lange termijn waarde bieden.

Dalpha werkt niet alleen, als onderdeel van de Rasile Group, werken we samen Dasym, denktank FreedomLab en Dasym Ventures, in een uniek ecosysteem van bedrijven.

Wat ga je doen?

Jij wordt als ontwikkelaar de drijvende kracht achter onze toonaangevende projecten. Dit betekent bijdragen aan het hele proces, vanaf het eerste idee tot de laatste schroef. Als lid van het Dalpha Ontwikkelingsteam werk je aan integrale projecten in zowel de woningbouw als commercieel vastgoed. We richten ons op het ontwikkelen van unieke buurten en gebouwen die een positieve impact hebben op de samenleving, economie en het milieu. Je krijgt de kans om bij te dragen aan diverse (her)ontwikkelingsprojecten, vanaf de initiatieffase tot en met de realisatie. Jouw taken zijn zo divers als onze visie:

 • Actief samenwerken met ontwerpers, architecten, adviseurs, bouwers en andere partners om onze dromen tot leven te brengen.
 • Strakke planningen, strakke budgetten: jij houdt alles in de gaten.
 • Van vergunningen tot aannemers: jij zorgt dat alles op rolletjes loopt.
 • Teamwork makes the dream work: je werkt nauw samen met verschillende afdelingen om onze projecten naar een hoger niveau te tillen.

Wat verwachten we van jou?

 • Een afgeronde (HBO/)WO-opleiding in bouwkunde, vastgoed of een technische richting.
 • Minimaal 5-7 jaar relevante werkervaring in (project)ontwikkeling binnen de vastgoedsector.
 • Sterke analytische, communicatieve en organisatorische vaardigheden.
 • Je bent cijfermatig sterk, gaat nauwkeurig te werk en bent financieel goed onderlegd.
 • Planmatig sterk en beschikt over technische ervaring.
 • Uitstekende beheersing van Nederlands en Engels, zowel mondeling als schriftelijk.
 • Je bent een teamspeler, maar kunt ook zelfstandig werken.
 • Resultaatgericht en goed in het onderhouden van relaties.

Wat bieden wij?

 • Een inspirerende werkomgeving in het prachtige Laren.
 • Een rol waarin jij jezelf volledig kunt ontplooien.
 • Een hecht team van enthousiaste collega’s.
 • Marktconform salaris, 30 vakantiedagen, leaseauto en een premievrij pensioen.
 • De mogelijkheid om wekelijks te sporten met een personal trainer.
 • Gezellige events en borrels.
 • Flexibiliteit om deels vanuit huis te werken.

Klinkt dit als jouw ideale kans?
Solliciteer nu en laat ons zien waarom jij onze nieuwe ontwikkelaar moet zijn! Sollicitatie kan gericht worden aan Yvette IJsbrandy (HR Manager) via hr@rasile-group.com.

Senior Business Development Manager – Goodman

Challenge the obvious and make great things happen!

Heb jij altijd al voor de hand liggende zaken willen uitdagen en beschouw je niets als vanzelfsprekend? En wil jij geweldige en innovatieve vastgoed projecten realiseren? Bij Goodman bieden we jou die mogelijkheid!

Goodman is een Australisch vastgoedbedrijf en is Europa en in Nederland een grote speler op het gebied van vastgoed- en energieprojecten. In dat kader zijn we op zoek naar een Senior Business Development Manager om ons Nederlandse team te versterken.

Wat wordt jouw rol?

In deze rol ben je in de eerste plaats verantwoordelijk voor het vinden en aankopen van strategische locaties in Nederland. Je zult van begin tot eind betrokken zijn bij dit project; van het aankoop due diligence-proces en het uitonderhandelen van de deal tot en met de opzet van onze business case op die locatie en de ontwikkeling daarvan. Daarna zul je ook verantwoordelijk zijn voor het in de markt zetten van dit project en de verhuur aan onze klanten.

Meer concreet:

 • Goodman stelt je in staat om mee te bouwen aan de laatste ontwikkelingen in de markt en de nieuwste vastgoed producten te realiseren.
 • Je kunt bij Goodman jouw netwerk goed onderhouden en uitbreiden met zeer interessante stakeholders, zoals de bekende vastgoedbeleggers, de huidige en nieuwe klanten van Goodman, Nederlands bevoegd gezag als ook de top van de Nederlandse makelaardij en advocatuur.
 • Je profiteert bij Goodman van de mogelijkheden van werken in een internationale omgeving.
 • Je krijgt veel verantwoordelijkheid en vrijheid om zelfstandig en actief nieuwe kansen te identificeren. Je speelt een van de hoofdrollen in ons acquisitieproces in Nederland. Daarnaast mag je je eigen projecten uitwerken voor de (her)ontwikkeling.
 • Je draagt een steentje bij aan een beter Nederland. Goodman denkt namelijk graag buiten de bestaande kaders en kijkt verder dan een standaard vastgoedontwikkeling. Bij ons staat duurzaamheid voorop en willen we met onze projecten waarde toevoegen aan de omgeving. 
 • Je zult veel ervaring opdoen bij het uitvoeren van complexe due diligence vraagstukken. 
 • Daarnaast zul je kennis opdoen over alle relevante aspecten van het vastgoed dankzij je collega’s die gespecialiseerd zijn in technische of juridische vraagstukken.
 • Je zult ook haalbaarheidsanalyses uitvoeren en het project als een rendabele business case opzetten.
 • Je hebt geen typische kantoorbaan waarbij je van 9 tot 17u op kantoor zult zitten. Je bent regelmatig onderweg naar potentiële nieuwe klanten of een van onze huidige stakeholders voor onze bestaande projecten of op potentiële nieuwe locaties. Daarnaast zul je ook af en toe op ons kantoor in Brussel worden verwacht.

Lijkt dit je leuk?

Wij vragen dan van jou:

 • Een ondernemende persoonlijkheid en de vastberadenheid om zaken gedaan te krijgen.
 • Een analytische mindset, waarbij je het identificeren van nieuwe zakelijke kansen en haalbaarheidsanalyse van projecten uitvoeren als complexe maar mooie uitdagingen ziet.
 • Een positieve attitude, waarbij je niet in problemen maar in oplossingen denkt en creatief om kunt gaan met complexe materie in een due diligence proces of in transacties.
 • Een open houding, commerciële flair en uitstekende communicatieve vaardigheden.
 • Minimaal vijf jaar werkervaring in de Nederlandse vastgoedmarkt.
 • Het is een sterk pluspunt als jouw netwerk nu al bestaat uit commerciële vastgoedpartijen in de Randstad.
 • Je bent regelmatig onderweg naar potentiële nieuwe klanten, huidige stakeholders, potentiële nieuwe locaties of op ons kantoor in Brussel. Jouw thuisbasis is ons kantoor in Amsterdam

Wie is Goodman?

Goodman bezit, ontwikkelt en beheert modern industrieel vastgoed, waaronder distributiecentra, datacenters en bedrijfsgebouwen op strategische locaties over de hele wereld. Wereldwijd hebben we een team van ongeveer 1.000 medewerkers, verspreid over 5 continenten. In Europa zijn we actief in 7 landen, met kantoren in Amsterdam, Brussel, Düsseldorf, Hamburg, Luxemburg, Madrid, Milaan en Parijs.

In tegenstelling tot traditionele organisaties, waarin het management van het bedrijf op hiërarchische wijze is ingedeeld, is het management bij Goodman juist gebaseerd op collectief leiderschap, onderlinge samenwerking, zelfstandigheid en grote verantwoordelijkheid van iedere medewerker. Sterker nog, we bieden ruimte voor ieders persoonlijke groei en ontwikkelingsplannen. We willen dat je flexibel en doeltreffend kunt blijven in een voortdurend veranderende wereld en de daarop reagerende vastgoedmarkt.

Hoe kijkt Goodman naar de toekomst?

Bij Goodman geloven we dat we allemaal een rol te spelen hebben in het waarborgen van een mooie toekomst voor de volgende generaties. Daarom is duurzaamheid de drijvende kracht achter alles wat we doen. We creëren niet alleen een aangename werkomgeving voor al onze medewerkers, maar in al onze projecten dagen we onszelf ook voortdurend uit om de duurzaamste oplossingen te realiseren. Ons Innovations team in Brussel houdt de laatste ontwikkelingen bij en onze lokale teams in Europa implementeren die knowhow in de uitvoering van onze projecten, om daadwerkelijk geweldige vastgoedprojecten te realiseren. Het bijdragen aan een betere wereld zit in het DNA van Goodman en staat centraal in alles wat we doen. Bij Goodman geloven we dat praten niet genoeg is – we moeten ook de daad bij het woord voegen!

Weet je niet zeker of je in ons profiel past? Solliciteer bij ons en dan kunnen we er samen achter komen!

Asset Manager – Mileway

We offer an opportunity you simply won’t find anywhere else. In less than four years, Mileway has grown into Europe’s leader in last mile logistics real estate, with a 450-plus team across more than twenty-six offices in eleven countries.

We’re looking for a high calibre Asset Manager to join us on our adventure in Amsterdam. You’ll be part of a young, dynamic team, working alongside colleagues from all over the world. You’ll report directly to the Regional Director to build and consolidate our position as the market leader in last mile real estate.
As Asset Manager, you will execute our asset management strategy including lease and property management. You will be expected to lead and drive the management of our premium asset portfolio while making great connections and building our local and national relationships.

The right candidate has not only the drive and discipline to handle the day to day, but the ambition to grow with us as we develop an unparalleled opportunity as the principal player in last mile real estate. 

Working at Mileway

While we have already achieved a lot – our international, “can do” team, is only just getting started – we want to reshape our industry for the better. 

Mileway set out to be a different kind of real estate company from the beginning, like our cloud-based IT infrastructure and our team’s ability to flex across borders, combining the best of local knowledge with the pooled expertise of a pan-European business.
 
At Mileway, we believe company growth comes from supporting the growth of our combined capabilities. This is why we have our own inhouse learning & development program where personal, professional and business development go hand in hand – supporting you in your own bespoke career development. While your base will be the Amsterdam office, we will give you flexibility to work some of the week from home. We’ll also equip you with a state-of-the-art technology package that helps you keep in touch, wherever you are. 
 

What you’ll do

 • Implement a sustainable asset management strategy for existing and future assets
 • Challenge and put forward a recommendation for the annual asset budget for each asset as the initial part of the overall business plan
 • Manage all lettings, renewals, rent reviews, lease surrenders, and associated capital expenditures, and approve the commercial deals within your thresholds;
 • Track the risk criteria for each asset, spot red flags and inform the management team of any warning signals Deliver insights through market intelligence
 • Look for and exploit opportunities for acquisitions, developments, extensions, and refurbishments to add value in our asset portfolio, while working closely with the Transaction Manager
 • Collaborate with the technical property management team to ensure capex items and maintenance plans are executed according to plan
 • Work together with the admin property management team to ensure collections and arrears are well managed
 • Take a leading role in implementing our ESG ambitions as ESG is fully integrated in our business strategy, operations, key processes, and decision making
 • Build a great network of regional and national consultants and colleagues
 • Select and manage outsourced expertise
 • Use your experience and drive to innovate, providing continuous first is class service to our customers by maintaining a warm and productive relationship with your customers.

What you’ll bring

 • Your standout track record, with 4 to -6 years’ asset management experience.
 • Experience in logistics and light industrial is particularly relevant, but you can also bring what you’ve learned from working other asset classes and / or within property management.
 • You can demonstrate how and where you’ve added value and have great negotiating skills
 • An in-depth knowledge of the last mile real estate realm. You’ll understand the real estate market and its customers and be able to spot and act on opportunities
 • Local knowledge of the market and networks
 • Your head for numbers. You can validate valuations and build forward-looking financial projections
 • Your communication skills as a Dutch native speaker and fluency in English
 • Your education in a relevant university degree
 • Attention to detail and your head for numbers. You will have great analytical and financial skills
 • You are a great team player, you can effectively lead projects, and inspire team members and colleagues.

Our mission is to be the most customer and environment focused last mile real estate company in Europe, creating space for businesses to grow sustainably. To get there, we live our values: Drive, Trust, Grow, Together.

Interested?

Apply through this apply button.

Adviseur Strategie & Beleid – de Alliantie

Als Adviseur gaat jouw hart sneller kloppen van onderwerpen als volkshuisvesting, portefeuillesturing, rendementsdenken en duurzaamheid. Je ziet waar verbetering mogelijk is, en door je netwerktalent breng jij de buitenwereld naar binnen! Strategie zet je om naar operatie, zodat ambities gerealiseerd kunnen worden. Zie jij je al in deze functie? Lees verder!

Bij de Alliantie geloven we dat iedereen mee moet kunnen doen met de samenleving. Wij bieden mensen een thuis, een plek die bijdraagt aan een goede kwaliteit van wonen en leven. Nu én in de toekomst. 

Wij zoeken op ons hoofdkantoor in Hilversum een Adviseur Strategie & Beleid voor 32- 36 uur per week.  

Jouw werk  

Jij gaat fluitend naar je werk, want jouw interesses en kwaliteiten krijgen hier alle ruimte! Jouw kennis van en interesse in de volkshuisvesting, portefeuillesturing, rendementsdenken en duurzaamheid maken dat dit werk je op het lijf geschreven is. Breng jij door jouw externe gerichtheid en netwerk de buitenwereld naar binnen, dan zijn wij op zoek naar jou! 

De wekker gaat   

Je bent lekker op tijd vandaag en kiest je werkplek uit. Bij je eerste kop thee kom je Anette tegen. Naast jullie weekendplannen bespreken jullie ook wat er op de agenda staat vandaag.  

Jouw dag begint met het wekelijkse Strategie & Beleid afdelingsoverleg. Jullie bespreken onder andere de laatste ontwikkelingen voor corporaties, en een collega geeft een presentatie over een duurzaamheidsproject waar hij aan werkt. Na het overleg staat een korte afspraak me een assetmanager over een voorgenomen investering. Je geeft hem advies bij een aantal vragen die hij heeft. Daarna werk je verder aan de het uitrollen van Total Cost of Ownership (TCO) binnen de Alliantie.  

Lunchtijd! Samen met je team ga je naar ons gezellige bedrijfsrestaurant waar een versbereide lunch klaar staat en je tijd hebt om bij te kletsen met je collega’s.  
 
Aansluitend bereid met collega’s uit de regio’s de sessie voor om een aantal afgeronde investeringsprojecten te evalueren. Vervolgens heb je ruimte in de agenda om aan de slag te gaan met opmerkingen die in het directieteam zijn gemaakt over een grondexploitatie notitie, die jij hebt ingebracht bij hen. 

Je sluit de dag af na een korte brainstorm met een collega over de wijze waarop we CO2-beprijzing bij investeringen willen implementeren.

En verder… 

Strategie & Beleid is binnen de Alliantie het kenniscentrum op het gebied van wonen, vastgoed en duurzaamheid. We adviseren en versterken de regio’s in het ontwikkelen en realiseren van hun meerjarenstrategie. We werken aan organisatie brede thema’s, nieuw beleid en nieuwe opgaven en helpen de organisatie om deze te realiseren. We denken mee over de implementatie van nieuwe opgaven en bekijken vooraf wat de gevolgen (kunnen) zijn voor de organisatie. Als adviseur Strategie & Beleid; 

 • Zorg je voor het ontwikkelen, implementeren en evalueren van beleid en strategie, met specifieke aandacht voor vastgoed en onderhoud; 
 • Lever je een bijdrage aan het sturen op de waarde van de vastgoedportefeuille onder meer door het adviseren van collega’s in de regio op vastgoedsturing, door gebruik te maken van jouw kennis van vastgoedrekenen en te werken aan onze modellen die we gebruiken bij investeringsbeslissingen; 
 • Adviseer je het management/ de directie over de (financiële) randvoorwaarden om onze strategie te realiseren; 
 • Volg je actief ontwikkelingen in de markt en op het professionele vakgebied en vertaalt deze in bruikbare scenario’s (Alliantie-breed), strategische keuzen, beleid, nieuwe methodieken en het optimaliseren van de beleidscyclus; 
 • Denk je mee over de koers van de organisatie en doet verbetervoorstellen; 
 • Als netwerker en een verbinder beweeg je je gemakkelijk zowel binnen als buiten de Alliantie. 

Extra leuk 

 • Een jaarcontract met aansluitend vast dienstverband bij goed functioneren;   
 • Een mooie baan bij een organisatie met een groot maatschappelijk belang;  
 • Een goed salaris, tussen de € 3.969 en € 5.361 bruto per maand op basis van 36 uur (schaal J conform CAO Woondiensten);    
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder;    
  1. Flexibel werken, zodat een privé/werkbalans goed in te richten is    
  2. Veel mogelijkheden voor opleidingen en persoonlijke ontwikkeling    
  3. Ruimte voor eigen initiatief   
  4. Vanzelfsprekend een laptop en telefoon van de zaak   
 • De mogelijkheid om je eigen arbeidsvoorwaardenpakket samen te stellen, bijvoorbeeld met extra vrije dagen, een fietsenplan of bedrijfsfitness;  
 • Wij werken hybride, dat betekent dat je zowel thuis kan werken als op kantoor. Ons moderne, lichte kantoor vlakbij NS Station Hilversum beschikt over tal van goed uitgeruste en comfortabele werk- en overlegplekken. 

Wie ben jij  
Bij de Alliantie draag je bij aan een maatschappelijk belang: betaalbare, goede huizen in fijne buurten, en huurders die tevreden wonen. Wij passen bij elkaar, wanneer je WO werk- en denkniveau hebt en relevante werkervaring als vastgoedadviseur, taxateur, projectmanager of assetmanager meeneemt. 

Daarnaast beschik je over goede communicatieve en analytische vaardigheden, én maak je makkelijk contact met onze stakeholders. Je bent een resultaatgerichte adviseur met sterke analytische vaardigheden, hebt affiniteit met onderzoek, het werken met data en modellen, én je hebt ervaring met projectmatig werken.   
 
Je volgt proactief de ontwikkelingen op het eigen vakgebied en hebt interesse in de financiële aspecten, die horen bij vastgoedsturing. Ook heb je ervaring met vastgoed-rekenen.  

Zijn wij een match?   
Leuk dat je interesse hebt. Solliciteer direct via de button, we kijken uit naar jouw sollicitatie!  
Meer weten? Neem contact op met Miranda Degger, manager Strategie & Beleid (ad interim), op  06-54362991

Een pre-employment screening is onderdeel van de sollicitatieprocedure.  
  
Zzp’ers, uitzend- of wervingsbureaus hoeven niet op deze vacature te reageren.  
Wij werken samen met prefered suppliers.