Junior Business Development Manager – Goodman

Challenge the obvious and make great things happen!

Heb jij altijd al voor de hand liggende zaken willen uitdagen en beschouw je niets als vanzelfsprekend? En wil jij geweldige en innovatieve vastgoed projecten realiseren? Bij Goodman bieden we jou die mogelijkheid!

Goodman is een Australische vastgoedontwikkelaar- én belegger, en is Europa en in Nederland een grote speler op het gebied van vastgoed- en energieprojecten. In dat kader zijn we op zoek naar een Business Development Manager om ons Nederlandse team te versterken. 

Wat wordt jouw rol?

In deze rol ben je in de eerste plaats verantwoordelijk voor het vinden en aankopen van strategisch gelegen vastgoed in Nederland. Je zult van begin tot eind betrokken zijn bij dit project; van het aankoop due diligence-proces en het uitonderhandelen van de deal tot en met de opzet van onze business case op die locatie en de (her)ontwikkeling daarvan. Daarna zul verantwoordelijk zijn voor het in de markt zetten van dit project en de verhuur aan onze klanten. 

Meer concreet: 

 • Goodman stelt je in staat om mee te bouwen aan de laatste ontwikkelingen in de markt en de nieuwste vastgoed producten te realiseren.
 • Je kunt bij Goodman jouw netwerk goed onderhouden en uitbreiden met zeer interessante stakeholders, zoals de bekende vastgoedbeleggers, de huidige en nieuwe klanten van Goodman, Nederlands bevoegd gezag als ook de top van de Nederlandse makelaardij en advocatuur.
 • Je profiteert bij Goodman van de mogelijkheden van werken in een internationale omgeving.
 • Je krijgt veel verantwoordelijkheid en vrijheid om zelfstandig en actief nieuwe kansen te identificeren. Je speelt een van de hoofdrollen in ons acquisitieproces in Nederland. Daarnaast mag je je eigen projecten ook uitwerken voor de (her)ontwikkeling.
 • Je draagt een steentje bij aan een beter Nederland. Goodman denkt namelijk graag buiten de bestaande kaders en kijkt verder dan een standaard vastgoedontwikkeling. Bij ons staat duurzaamheid voorop en willen we met onze projecten waarde toevoegen aan de omgeving. 
 • Je zult veel ervaring opdoen bij het uitvoeren van complexe due diligence vraagstukken. 
 • Daarnaast zul je kennis opdoen over alle relevante aspecten van het vastgoed dankzij je collega’s die gespecialiseerd zijn in technische of juridische vraagstukken.
 • Je zult ook haalbaarheidsanalyses uitvoeren en het project als een rendabele business case opzetten.
 • Je hebt geen typische kantoorbaan waarbij je van 9 tot 17u op kantoor zult zitten. Je bent regelmatig onderweg naar potentiële nieuwe klanten of een van onze huidige stakeholders voor onze bestaande projecten of op potentiële nieuwe locaties. Daarnaast zul je ook af en toe op ons kantoor in Brussel worden verwacht.

Lijkt jou dit leuk?

Wij vragen dan van jou:

 • Affiniteit met projectontwikkeling en vastgoed
 • Universitaire vastgoed gerelateerde studie. Een bouwtechnische studie (Architectuur, Civiele techniek, Technische Bestuurskunde of equivalent) is een plus.
 • Werkervaring is niet nodig, relevante stages of een eerste ervaring zijn wel een plus.
 • Een ondernemende persoonlijkheid en de vastberadenheid om zaken gedaan te krijgen.
 • Een analytische mindset, waarbij je het identificeren van nieuwe zakelijke kansen en haalbaarheidsanalyse van projecten uitvoeren als complexe maar mooie uitdagingen ziet.
 • Een positieve attitude, waarbij je niet in problemen maar in oplossingen denkt en creatief om kunt gaan met complexe materie in een due diligence proces of in transacties.
 • Een open houding, commerciële flair en uitstekende communicatieve vaardigheden.
 • Je bent regelmatig onderweg naar potentiële nieuwe klanten, huidige stakeholders, potentiële nieuwe locaties of op ons kantoor in Brussel. Jouw thuisbasis is ons kantoor in Amsterdam.

Wie is Goodman?

Goodman bezit, ontwikkelt en beheert modern industrieel en commercieel vastgoed, waaronder distributiecentra, datacenters en bedrijfsgebouwen op strategische locaties over de hele wereld.  Wereldwijd hebben we een team van ongeveer 1.000 medewerkers, verspreid over 5 continenten. In Europa zijn we actief in 7 landen, met kantoren in Amsterdam, Brussel, Düsseldorf, Hamburg, Luxemburg, Madrid, Milaan en Parijs.

In tegenstelling tot traditionele organisaties, waarin het management van het bedrijf op hiërarchische wijze is ingedeeld, is het management bij Goodman juist gebaseerd op collectief leiderschap, onderlinge samenwerking, zelfstandigheid en grote verantwoordelijkheid van iedere medewerker. Sterker nog, we bieden ruimte voor ieders persoonlijke groei en ontwikkelingsplannen. We willen dat je flexibel en doeltreffend kunt blijven in een voortdurend veranderende wereld en de daarop reagerende vastgoedmarkt.

Hoe kijkt Goodman naar de toekomst?

Goodman ondergaat momenteel een transitie van een traditionele logistieke vastgoedontwikkelaar naar een innoverende bedrijfsmatige vastgoedontwikkelaar met een sterke focus op de Randstad. Er wordt gekeken naar een ruimer gebruik dan standaard logistiek, waarbij creatief en innovatief vastgoed op stedelijke locaties zal worden ontwikkeld en waarbij de energie infrastructuur alsmaar belangrijker zal worden. Dergelijke ontwikkelingen vragen hoge ambities op vlak van meerlaags-, esthetisch- en natuur inclusief bouwen. Goodman staat er financieel sterk voor en heeft de ambitie en de middelen om de Nederlandse portefeuille de aankomende jaren verder uit te bouwen.

Bij Goodman geloven we dat we allemaal een verantwoordelijkheid hebben in het waarborgen van een mooie en gezonde toekomst voor de volgende generaties. Daarom is duurzaamheid de drijvende kracht achter alles wat we doen. We creëren niet alleen een aangename werkomgeving voor al onze medewerkers, maar in al onze projecten dagen we onszelf ook voortdurend uit om de duurzaamste oplossingen te realiseren. Ons Innovations team in Brussel houdt de laatste ontwikkelingen bij en onze lokale teams in Europa implementeren die knowhow in de uitvoering van onze projecten, om daadwerkelijk geweldige vastgoedprojecten te realiseren. Het bijdragen aan een betere wereld zit in het DNA van Goodman en staat centraal in alles wat we doen. Bij Goodman geloven we dat praten niet genoeg is – we moeten ook de daad bij het woord voegen!

Weet je niet zeker of je in ons profiel past? Solliciteer bij ons en dan kunnen we er samen achter komen!

Beginnend advocaat vastgoed en huurrecht – Okkerse & Schop

Over Okkerse & Schop Advocaten

Okkerse & Schop Advocaten heeft een ondernemers gerichte praktijk. Sterk verankerd in de samenleving en met 11 advocaten en een aantal juridisch medewerkers zijn wij in ruim 30 jaar uitgegroeid tot een vooraanstaand advocatenkantoor in de regio. Okkerse & Schop Advocaten bestaat uit een dynamisch team van gespecialiseerde advocaten. Wij werken in Almere vanuit een kantoor langs de A6. In Lelystad zijn we in het centrum gevestigd. Een uitgebreid overzicht van rechtsgebieden waarin wij gespecialiseerd zijn vind je op onze website bij het onderdeel rechtsgebieden.

Naast kwaliteit van onze dienstverlening vinden wij een prettige werksfeer en collegialiteit heel belangrijk. Wij hebben een succesvol kantoor met een open en informele cultuur, een gezonde ambitie, een goede work-life balance en interessante klanten. Wij bieden volop kansen voor professionals die op zoek zijn naar een uitdaging.

Ben jij een (bijna) advocaat die toe is aan een leuke uitdaging? Heb jij zin om aan de slag te gaan bij een no-nonsense kantoor waar rekening wordt gehouden met wie jij bent? Dan gaan wij graag met jou in gesprek!

Wij zoeken een (beginnend) advocaat-stagiair óf een advocaat-medewerker voor de sectie vastgoed- en huurrecht.

Wat bieden wij?

 • Boeiende zaken;
 • Opbouw van je eigen praktijk (met onze begeleiding) vanaf je eerste werkdag;
 • Een fijne balans tussen werk en vrije tijd;
 • Salaris afhankelijk van leeftijd en ervaring;
 • Beroepsopleiding (indien nog niet gestart c.q. afgerond);
 • Aansluitende opleidingsmogelijkheden.

Wij bieden je een mooie baan op een leuk kantoor in Almere. Wij hebben een pensioenregeling, 27 vakantiedagen, flexibele werktijden, elke dag een lekkere lunch en regelmatig leuke kantoor activiteiten.

Wat breng je mee?

 • Een (bijna) afgeronde studie WO Recht;
 • Een commerciële instelling;
 • Goede communicatieve vaardigheden;
 • Proactieve en oplossingsgerichte houding.

Door het brede scala aan cliënten vinden we je persoonlijkheid belangrijker dan je status: wees jezelf! Wij werken hard, maar vinden het ook belangrijk dat er ruimte is voor nieuwe ideeën en het daadwerkelijk uitwerken daarvan. Jouw input is welkom!

Geïnteresseerd?

Bezoek onze website www.okkerse-schop.nl. Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Tom Mulder, telefoon 06 53396478.

Denk jij dat jij bij ons kantoor en in deze functie past?

Dan ontvangen we graag je schriftelijke motivatie met curriculum vitae, cijferlijst en (indien beschikbaar) stagebeoordeling per e-mail t.a.v. Laura Kerkhoff, l.kerkhoff@okkerse-schop.nl. Wanneer je bij Okkerse & Schop Advocaten solliciteert dan verwerken wij je persoonsgegevens, lees meer in ons Privacy- en cookie statement.

Adviseur Strategie & Beleid – de Alliantie

Als Adviseur gaat jouw hart sneller kloppen van onderwerpen als volkshuisvesting, portefeuillesturing, rendementsdenken en duurzaamheid. Je ziet waar verbetering mogelijk is, en door je netwerktalent breng jij de buitenwereld naar binnen! Strategie zet je om naar operatie, zodat ambities gerealiseerd kunnen worden. Zie jij je al in deze functie? Lees verder!

Bij de Alliantie geloven we dat iedereen mee moet kunnen doen met de samenleving. Wij bieden mensen een thuis, een plek die bijdraagt aan een goede kwaliteit van wonen en leven. Nu én in de toekomst. 

Wij zoeken op ons hoofdkantoor in Hilversum een Adviseur Strategie & Beleid voor 32- 36 uur per week.  

Jouw werk  

Jij gaat fluitend naar je werk, want jouw interesses en kwaliteiten krijgen hier alle ruimte! Jouw kennis van en interesse in de volkshuisvesting, portefeuillesturing, rendementsdenken en duurzaamheid maken dat dit werk je op het lijf geschreven is. Breng jij door jouw externe gerichtheid en netwerk de buitenwereld naar binnen, dan zijn wij op zoek naar jou! 

De wekker gaat   

Je bent lekker op tijd vandaag en kiest je werkplek uit. Bij je eerste kop thee kom je Anette tegen. Naast jullie weekendplannen bespreken jullie ook wat er op de agenda staat vandaag.  

Jouw dag begint met het wekelijkse Strategie & Beleid afdelingsoverleg. Jullie bespreken onder andere de laatste ontwikkelingen voor corporaties, en een collega geeft een presentatie over een duurzaamheidsproject waar hij aan werkt. Na het overleg staat een korte afspraak me een assetmanager over een voorgenomen investering. Je geeft hem advies bij een aantal vragen die hij heeft. Daarna werk je verder aan de het uitrollen van Total Cost of Ownership (TCO) binnen de Alliantie.  

Lunchtijd! Samen met je team ga je naar ons gezellige bedrijfsrestaurant waar een versbereide lunch klaar staat en je tijd hebt om bij te kletsen met je collega’s.  
 
Aansluitend bereid met collega’s uit de regio’s de sessie voor om een aantal afgeronde investeringsprojecten te evalueren. Vervolgens heb je ruimte in de agenda om aan de slag te gaan met opmerkingen die in het directieteam zijn gemaakt over een grondexploitatie notitie, die jij hebt ingebracht bij hen. 

Je sluit de dag af na een korte brainstorm met een collega over de wijze waarop we CO2-beprijzing bij investeringen willen implementeren.

En verder… 

Strategie & Beleid is binnen de Alliantie het kenniscentrum op het gebied van wonen, vastgoed en duurzaamheid. We adviseren en versterken de regio’s in het ontwikkelen en realiseren van hun meerjarenstrategie. We werken aan organisatie brede thema’s, nieuw beleid en nieuwe opgaven en helpen de organisatie om deze te realiseren. We denken mee over de implementatie van nieuwe opgaven en bekijken vooraf wat de gevolgen (kunnen) zijn voor de organisatie. Als adviseur Strategie & Beleid; 

 • Zorg je voor het ontwikkelen, implementeren en evalueren van beleid en strategie, met specifieke aandacht voor vastgoed en onderhoud; 
 • Lever je een bijdrage aan het sturen op de waarde van de vastgoedportefeuille onder meer door het adviseren van collega’s in de regio op vastgoedsturing, door gebruik te maken van jouw kennis van vastgoedrekenen en te werken aan onze modellen die we gebruiken bij investeringsbeslissingen; 
 • Adviseer je het management/ de directie over de (financiële) randvoorwaarden om onze strategie te realiseren; 
 • Volg je actief ontwikkelingen in de markt en op het professionele vakgebied en vertaalt deze in bruikbare scenario’s (Alliantie-breed), strategische keuzen, beleid, nieuwe methodieken en het optimaliseren van de beleidscyclus; 
 • Denk je mee over de koers van de organisatie en doet verbetervoorstellen; 
 • Als netwerker en een verbinder beweeg je je gemakkelijk zowel binnen als buiten de Alliantie. 

Extra leuk 

 • Een jaarcontract met aansluitend vast dienstverband bij goed functioneren;   
 • Een mooie baan bij een organisatie met een groot maatschappelijk belang;  
 • Een goed salaris, tussen de € 3.969 en € 5.361 bruto per maand op basis van 36 uur (schaal J conform CAO Woondiensten);    
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder;    
  1. Flexibel werken, zodat een privé/werkbalans goed in te richten is    
  2. Veel mogelijkheden voor opleidingen en persoonlijke ontwikkeling    
  3. Ruimte voor eigen initiatief   
  4. Vanzelfsprekend een laptop en telefoon van de zaak   
 • De mogelijkheid om je eigen arbeidsvoorwaardenpakket samen te stellen, bijvoorbeeld met extra vrije dagen, een fietsenplan of bedrijfsfitness;  
 • Wij werken hybride, dat betekent dat je zowel thuis kan werken als op kantoor. Ons moderne, lichte kantoor vlakbij NS Station Hilversum beschikt over tal van goed uitgeruste en comfortabele werk- en overlegplekken. 

Wie ben jij  
Bij de Alliantie draag je bij aan een maatschappelijk belang: betaalbare, goede huizen in fijne buurten, en huurders die tevreden wonen. Wij passen bij elkaar, wanneer je WO werk- en denkniveau hebt en relevante werkervaring als vastgoedadviseur, taxateur, projectmanager of assetmanager meeneemt. 

Daarnaast beschik je over goede communicatieve en analytische vaardigheden, én maak je makkelijk contact met onze stakeholders. Je bent een resultaatgerichte adviseur met sterke analytische vaardigheden, hebt affiniteit met onderzoek, het werken met data en modellen, én je hebt ervaring met projectmatig werken.   
 
Je volgt proactief de ontwikkelingen op het eigen vakgebied en hebt interesse in de financiële aspecten, die horen bij vastgoedsturing. Ook heb je ervaring met vastgoed-rekenen.  

Zijn wij een match?   
Leuk dat je interesse hebt. Solliciteer direct via de button, we kijken uit naar jouw sollicitatie!  
Meer weten? Neem contact op met Miranda Degger, manager Strategie & Beleid (ad interim), op  06-54362991

Een pre-employment screening is onderdeel van de sollicitatieprocedure.  
  
Zzp’ers, uitzend- of wervingsbureaus hoeven niet op deze vacature te reageren.  
Wij werken samen met prefered suppliers.  

Traineeship Technisch Propertymanagement Wonen – MVGM

MVGM Wonen verhuurt en beheert landelijk ongeveer 70.000 huurwoningen in opdracht van institutionele beleggers, woningbouwcorporaties en particulieren. Door het gedeeltelijk of het gehele beheerproces over te nemen, ontzorgen wij onze opdrachtgevers!

Het Traineeship:
Als Trainee bij MVGM Wonen bieden wij jou een interne opleiding aan op onze vestiging in Amsterdam of Amersfoort. Het Traineeship duurt 1 tot 2 jaar, afhankelijk van je ontwikkeling. Tijdens het Traineeship zal je bij verschillende afdelingen binnen woningmanagement meewerken. Het uiteindelijke doel is dat je zult doorstromen als Technisch Manager, Property Manager, of een andere passende management of specialist rol binnen MVGM Wonen. Periodiek heb je overleg met een begeleider waarmee je je voortgang en wensen bespreekt. Het is dus een heel praktisch ingerichte Traineeship waarin je veel “on the job” leert.

Wij zoeken
Je bent nieuwsgierig, een harde werker en past je snel aan in verschillende situaties. Daarnaast heb je het vermogen om verschillende processen te overzien en verbeterpunten aan te brengen. Verder zien wij graag het volgende in je terug:

 • Affiniteit met vastgoed;
 • Minimaal een (bijna) afgeronde HBO-opleiding in een bij voorkeur bouwkundige of vastgoed gerelateerde richting;
 • Je neemt graag initiatieven om processen te verbeteren;
 • Je ben leergierig en wilt jezelf blijven ontwikkelen;
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden.

Wij bieden
Als Trainee binnen MVGM wonen mag je een steile leercurve verwachten waardoor dit een ideale start is in een vastgoed carrière. Daarnaast bieden wij het volgende;

 • Je komt te werken in een fijne werksfeer en binnen een hecht team;
 • Volop ondersteuning en middelen om je kennis breed te ontwikkelen, o.a. door ongelimiteerd cursussen te volgen binnen de MVGM Academy;
 • Begeleiding en coaching;
 • Hybride werken;
 • Pensioenregeling;
 • Indien gewenst, een leasefiets.

Meer vragen?
Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met afdeling HR, op telefoonnummer 088 432 4034.

Junior Technisch Manager VvE – MVGM

MVGM de grootste VvE beheerder van Nederland! Wij ontzorgen meer dan 3.200 Verenigingen van Eigenaren op het gebied van technisch, administratief en bestuurlijk vastgoedmanagement met een uitstekende dienstverlening. MVGM VvE heeft jarenlange ervaring in het gemeenschappelijke beheer voor ca. 60.000 appartementen en ander vastgoed waar meerdere eigenaren bij betrokken zijn. Als Junior Technisch Manager heb jij een groot aandeel in onze dienstverlening.
 

De functie
Als Junior Technisch Manager waarborg je de kwaliteit en de onderhoudstoestand van het onroerend goed. Je houdt je bezig met de volgende zaken:

 • Opstellen en bewaken van de meerjarige onderhoudsbegrotingen en de daaruit voortkomende planmatige onderhoudsactiviteiten;
 • Samen met Accountmanagers voorbereiden van planmatig onderhoud;
 • Aanvragen en beoordelen van onderhoudswerkzaamheden, onderhoudscontracten en offertes;
 • Signaleren van nieuwe ontwikkelingen en vertalen naar de interne organisatie;
 • Toelichten van de geplande onderhoudsactiviteiten tijdens VvE vergaderingen;
 • Gezien de aard van de werkzaamheden en het feit dat een aantal VvE-vergaderingen ’s avonds plaatsvinden, vind je het geen probleem om af en toe in de avond te werken (denk hierbij aan 25 avonden per jaar).
   

Wij vragen
Een teamplayer met een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Je hebt een gezonde kritische kijk op zaken en kan hierdoor goed onderscheiden welke werkzaamheden prioriteit genieten. Verder zien we graag het volgende in je terug:

 • Hbo werk- en denkniveau met een opleiding in een technische richting zoals: Built environment, Bouwkunde of Elektrotechniek;
 • Interesse in vastgoed;
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden;
 • Zelfstandig en resultaatgericht, gestructureerd, leergierig en kritisch;
 • In bezit van rijbewijs B.
   

Wij bieden
Als Junior Technisch Manager krijg je veel ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden binnen MVGM. Daarnaast is dit een functie met veel vrijheid qua indeling van je dagen. Verder mag je het volgende van ons verwachten:

 • Je komt te werken in een fijne werksfeer en binnen een hecht team;
 • Een salaris tussen €2700,- en €3200,-
 • Laptop, iPad en IPhone van de zaak en evt. een leaseauto;
 • Volop ondersteuning en middelen om je kennis breed te ontwikkelen, o.a. door ongelimiteerd cursussen te volgen binnen de MVGM Academy;
 • Veel vrijheid en doorgroeimogelijkheden;
 • Hybride werken;
 • Pensioenregeling.
   

Meer informatie?
Mocht je nog vragen hebben, dan kun je contact opnemen met Valerie van Lunteren op +316 8211 6422. Zij vertelt je graag meer over de functie.

Client Manager Property & Asset Management – MVGM

MVGM Property & Asset Management (PAM) helpt vastgoedeigenaren in het beheren en exploiteren van bedrijfsmatig vastgoed. Dit doen wij vanuit een actieve en persoonlijke benadering waarbij wij oog houden voor een goede relatie met de huurder en de eigenaar. Hierdoor dragen wij bij aan een optimale financiële exploitatie en duurzame gebouwde omgeving.

De functie:
In de rol van Client Manager ben jij het geweten van de Account Manager en Technisch Manager en draag jij zorg voor de structuur en kwaliteit van onze dienstverlening naar huurders en vastgoedeigenaren. Verdere aspecten van jouw nieuwe functie zijn:

•             Het bewaken van het volledige huurdossier inclusief de betalingsverplichtingen;
•             Aanspreekpunt voor huurders, vastgoedeigenaren en de Servicedesk;
•             Voorbereiden van commerciële voorstellen;
•             Het opstellen van diverse rapportages (klantrapportages, opleverrapportages);
•             Het bewaken van het volledige technische objectdossier;
•             Het opvragen en controleren van offertes bij onderhoudspartijen;
•             Het afhandelen van schades, storingen en klachten;
•             Het via de workflow verwerken van inkoopfacturen.

Wij vragen:
Je bent een betrokken teamplayer, minimaal beschikbaar voor 32 uur per week en hebt goede communicatieve vaardigheden. Daarnaast zien we graag het volgende in je terug:

•             HBO werk- en denkniveau;
•             Zowel mondeling als schriftelijk uitmuntend in de Nederlandse en Engelse taal;
•             Vastgoed ervaring of studie is geen vereiste maar wel een pre;
•             Accuraat, nieuwsgierig & assertief;
•             Zelfstandig maar bereid om hulp te vragen en samen te werken.

Wij bieden:
Je komt te werken bij de grootste vastgoed dienstverlener van Nederland in een omgeving met veel vrijheid voor eigen ideeën en initiatieven. Daarnaast mag je veel ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden bij MVGM verwachten. Verder bieden wij het volgende:

•             Je komt te werken in een hecht team;
•             Veel eigen verantwoordelijkheid, vrijheid en ruimte voor eigen initiatief;
•             Grote diversiteit aan opdrachten, portefeuilles en projecten;
•             Volop ondersteuning om je te ontwikkelen, o.a. door ongelimiteerd cursussen te volgen via de MVGM Academy;
•             Een salaris dat past bij jouw ervaring en kennis;
•             Indien je wenst: een lease fiets;
•             Een flexwerkbeleid dat veel vrijheid biedt;
•             26 vakantiedagen;
•             Een goede studiekosten- en pensioenregeling.

Meer informatie?
Mocht je nog vragen hebben, dan kun je contact opnemen met André Petersen op +316 2474 6009. Hij vertelt je graag meer over deze functie. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

Junior Projectmanager Vastgoed/Gebouwde Omgeving- RYSE

Wil jij impact maken en echt aan de slag met jouw eigen projecten? Kom dan één van onze vier business units versterken; gezondheidszorg, onderwijs, commercieel of publiek.

Wat ga je doen?
Bij RYSE breng je, samen met ongeveer 100 enthousiaste collega’s, de bouw- en vastgoedwereld in beweging. Als junior projectmanager ben je een cruciale schakel in ons team. Je krijgt de mogelijkheid om hands-on ervaring op te doen en betrokken te zijn bij diverse projecten van begin tot eind.

Je houdt je onder andere bezig met:
Aanbesteding van complexe en uitdagende (bouw)projecten.

 • Uitvoeren van haalbaarheidsstudies;
 • Aansturen van ontwerp- en bouwteams;
 • Het opstellen van Programma’s van Eisen;
 • Assisteren bij het plannen, coördineren en bewaken van projecten;
 • Ondersteunen van projectmanagers bij opstellen van projectplannen, budgetten en tijdslijnen;
 • Beheren van communicatie en samenwerking tussen teamleden, belanghebbenden en leveranciers;
 • Bijdragen aan het identificeren en oplossen van mogelijke projectrisico’s en knelpunten;
 • Rapporteren van projectvoortgang aan het management en het leveren van heldere en beknopte updates.

Daarnaast kan het voeren van interessante adviesklussen op het gebied van duurzaamheid en circulariteit ook tot jouw takenpakket behoren!

Net als alle junioren binnen RYSE word je lid van de YOUNG RYSERS (dé junior community van RYSE). Deze club junioren geeft gevraagd- en ongevraagd advies aan de organisatie, gaat naar netwerkbijeenkomsten en deelt op een informele en gezellige manier kennis met elkaar.

Tot slot biedt RYSE jou de mogelijkheid om verschillende werkvelden te verkennen en te ontdekken welk werkveld het beste past bij jouw passies en talenten. Op deze manier ontwikkel jij jezelf tot een veelzijdige professional binnen onze ambitieuze organisatie.

Wat neem jij met je mee?

 • In ieder geval een portie humor, ambitie en gedrevenheid – jij durft ergens iets van te vinden.
 • Je hebt een opleiding in het vastgoed en/of bouwkunde op HBO/WO-niveau afgerond
 • Je bent bekend met de principes van projectmanagement en huisvestingsadvies

Wat kun je van ons verwachten?

 • Vooropgesteld zijn wij organisatie waar de ontwikkeling van jouw talent centraal staat en gefaciliteerd wordt door het Young Talent Program;
 • Je ontvangt direct een arbeidsovereenkomst voor de periode van 12 maanden met een passend salaris;
 • Een leuke leaseauto waar jij zowel zakelijk als privé in kan rijden;
 • Maar liefst 30 vakantiedagen zodat je voldoende leuke dingen kan doen;
 • Een pensioen welke volledig door ons wordt betaald;
 • Flexibele werktijden en de mogelijkheid om thuis te werken.

Wil je stage lopen of afstuderen? Ook dat kan bij RYSE!

ENTHOUSIAST?
Lijkt het jou ook leuk om in een informele werkomgeving aan de slag te gaan met projecten zoals WTC Amsterdam, Forum Groningen of Werelderfgoedcentrum Waddenzee? Neem dan contact met Laura Poortvliet (HR-Manager) op via 06-83 52 86 18 of l.poortvliet@ryse.nl

Ontwikkelingsmanager – Molsbergen Development

Wil jij deel uitmaken van een enthousiast team en bijdragen aan het realiseren van uitdagende binnenstedelijke ontwikkelingsprojecten? Ben je positief ingesteld, communicatief vaardig en gedij je goed in een teamomgeving? Dan willen we graag met jou in gesprek komen.

Over ons:

Molsbergen Development is een projectontwikkelaar gevestigd in Den Haag en gespecialiseerd in binnenstedelijke projecten. Enkele succesvolle mixed-use vastgoedprojecten die wij gerealiseerd hebben zijn De Rotterdam en Cool63 in Rotterdam en het nieuwe hoofdkantoor van Booking.com op het Oosterdokseiland in Amsterdam.

Momenteel werken we onder andere aan de herontwikkeling van winkelcentrum Mariahoeve en de transformatie van het kantorencomplex Ypsilon Park in Den Haag.

Als ontwikkelaar fungeer je als de spil in het ontwikkelingsproces en leid je deskundige adviseursteams. Ons team bestaat uit 7 vastgoedprofessionals met jarenlange ervaring. We hebben als doel om de organisatie in de komende jaren verder te laten groeien.

Jouw rol:

Als ontwikkelingsmanager werk je nauw samen met een ervaren projectontwikkelaar aan verschillende projecten en acquisities. Je taken omvatten onder andere:

 • Ondersteuning bij acquisities en het opstellen van haalbaarheidsanalyses;
 • Begeleiden van ontwerpprocessen en aansturen van adviseurs;
 • Opstellen en bewaken van projectplanningen, kosten-batenanalyses en budgetten;
 • Organiseren en begeleiden van participatietrajecten;
 • Begeleiden van ruimtelijke procedures en juridische en fiscale aspecten;
 • Opzetten en begeleiden van marketingplannen;
 • Begeleiden en ondersteunen van verhuur- en verkooptrajecten.

Jouw werkplek:

Je zult werken in een dynamische omgeving waar eigen ideeën en inbreng worden gestimuleerd. Samenwerking, kwaliteit, persoonlijke ontwikkeling en een prettige werkomgeving staan bij ons centraal. Door ons relatief kleine team word je snel betrokken bij alle aspecten van het ontwikkelingsproces, van initiatief tot realisatie.

Mensen maken het verschil bij Molsbergen Development, plezier in het werk is een heel belangrijk uitgangspunt. We dagen onszelf graag uit om te blijven leren en te verbeteren, en we staan altijd open voor nieuwe ideeën. Werken bij ons betekent samenwerken met toegewijde collega’s en partners.

Jouw profiel:

Als ontwikkelingsmanager zul je leren om het volledige ontwikkelingsproces te beheersen, zowel op commercieel, financieel, juridisch, bouwkundig als organisatorisch vlak. Je draagt actief bij aan de voortgang van het ontwikkelproces en beschikt over:

 • Een HBO- of WO-opleiding, bij voorkeur bouwkundige achtergrond;
 • Relevante werkervaring of stage is een pré, niet noodzakelijk;
 • Commercieel, communicatieve vaardigheden, nauwkeurig en technische bekwaamheid;
 • Zelfverzekerdheid en overtuigingskracht, maar ook gevoel voor relaties en onderlinge verhoudingen.

Wat bieden wij:

 • Een prettige werkomgeving met uitdagende projecten die er toe doen;
 • Begeleiding door ervaren projectontwikkelaars om alle aspecten van het vak te leren;
 • Marktconforme beloning met pensioenregeling;
 • Mogelijkheden voor opleiding en persoonlijke groei;
 • Een hecht team waar naast hard werken, ook ruimte is voor plezier en ontspanning.

Interesse?

Ben je enthousiast om als ontwikkelingsmanager bij Molsbergen Development aan de slag te gaan? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar Gilijam Molsbergen via gmo@molsdev.com.

Junior Asset Manager Real Estate – Albert Heijn Real Estate

Albert Heijn vult met 125.000 collega’s, verdeeld over ruim 1.250 winkels in Nederland en Vlaanderen, acht home shop centers, zes distributiecentra en ons hoofdkantoor elke avond ruim zes miljoen borden.

Jouw nieuwe baan en werkplek. Als Junior Asset Manager lever je een directe bijdrage aan het winkel- en logistiek netwerk van Albert Heijn, Etos en Gall & Gall. Dat doe je niet alleen, maar samen met jouw collega’s van het Real Estate team, bestaande uit Expansie Management, Portfolio Management en Asset Management. Albert Heijn Real Estate houdt zich o.a. bezig met het aanhuren, realiseren en beheren van winkel en logistieke locaties. Het team Asset Management beheert de eigendoms- en huurportefeuille en is verantwoordelijk voor ondermeer het afsluiten van alle huurovereenkomsten voor de winkels in eigendom van Albert Heijn Real Estate In deze functie werk je 40 per week (fulltime), deels vanuit ons hoofdkantoor in Zaandam en vanuit huis en onderweg.

Dit ga je als Junior Asset Manager bij ons doen.

 • Je ondersteunt de Asset Managers bij het managen van de eigendoms- en huurportefeuille
 • Je draagt je bij aan het afsluiten van kwalitatief goede aan- en verhuurovereenkomsten en het vastleggen van andere afspraken
 • Je ondersteunt bij activiteiten als het gaat om vastgoedbeheer in algemene zin en parkeren, logistiek en duurzaamheid in het bijzonder

We vinden het belangrijk dat jij bij Albert Heijn jezelf kunt zijn in een omgeving die openstaat voor verschillende perspectieven, een omgeving waarin we nieuwsgierig zijn en elkaar waarderen. Voor deze functie zoeken we bij voorkeur iemand die de diversiteit in ons team, in de breedste in van het woord, versterkt. Iemand die vanuit eigen achtergrond en persoonlijke eigenschappen een ander geluid brengt en daarmee een goede aanvulling is op ons team.

Dit bieden we jou.

 • We betalen je inzet terug met een competitief jaarsalaris (afhankelijk van je ervaring).
 • Je werkt mee aan onze groei en ontvangt daarom een gegarandeerde winstuitkering.
 • Je kunt 45 dagen met vakantie: je krijgt 25,5 vaste vakantiedagen en 19,5 Adv-dagen.
 • Een uitstekende pensioenregeling bij het Ahold Delhaize Pensioenfonds.
 • Een reiskostenvergoeding of NS-trajectkaart om van en naar Zaandam te reizen
 • 10% korting op je boodschappen bij Albert Heijn, tot maximaal €300 per jaar.
 • Een Mijn Albert Heijn Premium abonnement met vele voordelen;
 • Via onze Albert Heijn Deals ontvang je exclusieve kortingen op leuke uitjes en producten van grote merken.
 • Een inclusieve omgeving waarin je op persoonlijk en vakinhoudelijk vlak continu kan blijven ontwikkelen.

Dit breng je mee.

Met onze 125.000 collega’s vullen we elke avond ruim zes miljoen borden. En als het aan ons ligt, doen we dat binnenkort ook samen met jou als onze nieuwe Junior Asset Manager Zeker als je oog voor kansen en je onderhandelingsvaardigheden naar Albert Heijn meebrengt. Ook heb je:

 • Een afgeronde HBO of WO opleiding aangevuld met affiniteit in commercieel retail en logistiek vastgoed (aantoonbaar door stage of eerdere werkervaring).
 • Een hands on mentaliteit, waarbij je graag de mouwen opstroopt en uiteenlopende ondersteunende taken tot je neemt.
 • Een dienstverlenende werkhouding, in de zin dat je graag collega’s helpt en hart hebt voor onze klanten.
 • Als je, net als wij, passie voor je passie voor vastgoed een combineert met een ondernemende mindset, helemaal top!

Daarnaast ben je:

 • Analytisch, waarbij je de vertaalslag kunt maken van analyse naar praktijk
 • Tactvol en kun je kritisch kijken naar verschillende zaken
 • Ondernemend en combineer je dit met betrokkenheid en een energieke houding.
 • Werk je graag zelfstandig, maar waar en wanneer nodig zoek je de samenwerking op
 • Gepassioneerd over vastgoed
 • Iemand met enthousiasme en een gevoel voor humor

Samen beter eten bereikbaar maken.

Voor iedereen. Bij Albert Heijn geloven we dat eten en drinken een essentiële rol speelt bij de grote uitdagingen in de maatschappij. Het levert een belangrijke bijdrage aan een gezonde levensstijl, het verbindt mensen en draagt bij aan een beter klimaat en daarmee een duurzame samenleving. Onze missie is dan ook: Samen beter eten bereikbaar maken. Voor iedereen.

Klaar om samen onze missie waar te maken?  
Klik op de sollicitatiebutton om te solliciteren. Dat kan ook als je nét niet alle artikelen van ons boodschappenlijstje in huis hebt. Wil je liever eerst meer weten? Neem contact op met Catherine Lavies op telefoonnummer 06-30817903.