Junior Taxateur – REVALS

Wil jij in een snelgroeiend, klein maar zeer ervaren team alles leren op het gebied van vastgoedtaxaties en heb jij recent je studie afgerond? Dan biedt REVALS jou op een leuke plek aan de Maliebaan in Utrecht een mooie opleidingsplek voor Register Taxateur in het meester / gezeltraject van het NRVT. 

Wie zijn wij?

REVALS, opgericht in 2020, is een onafhankelijk en gespecialiseerd taxatie- en adviesbureau op het gebied van commercieel vastgoed. Wij richten ons met name op taxaties van commercieel bedrijfsmatig vastgoed zoals winkels, kantoren, bedrijfsruimten en commercieel geëxploiteerde woningen (buy-to-let) en woningcomplexen. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in advisering met betrekking tot de herontwikkeling van (her)ontwikkelingsposities en gebouw- en gebiedstransformaties. 

Wat ga jij doen? 

Als junior taxateur maak je actief deel uit van ons taxatieteam en word je begeleid in de praktijkopleiding tot Register Taxateur door de senior taxateurs. Je ondersteunt de taxateurs bij het uitvoeren van taxaties. Werkzaamheden bestaan onder andere uit het analyseren en beoordelen van gegevens met betrekking tot locatie, object, juridische status en vastgoedmarkt. Kortom, je assisteert bij het gehele proces om tot een taxatie te komen. Wi zijn op zoek naar een echte doener, iemand die weet van aanpakken.  

Wie zoeken wij?

 • Je hebt een vastgoed gerelateerde HBO of WO studie afgerond; 
 • Je bent enthousiast, leergierig en communicatief sterk;
 • Je hebt een minimale beschikbaarheid van 4-5 dagen (32 tot 40 uur) in de week;
 • Je beschikt over analytische en cijfermatige capaciteiten en je bent datagedreven;
 • Je hebt je binnen je studie al in enige mate gespecialiseerd in het waarderen van vastgoed;
 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als schrift;
 • Je hebt ervaring met Microsoft Office;
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs. 

Wij bieden:

 • Een juniorfunctie met goede doorgroeimogelijkheden;
 • Actieve begeleiding in het NRVT meester / gezeltraject Register Taxateur;
 • Een dynamisch team met veel kennis en ervaring;
 • Informele werksfeer;
 • Een fijne werkplek aan de Maliebaan in Utrecht;
 • Nuttige werkervaring en mogelijkheden om je netwerk te verbreden. 

Interesse? 

Voor meer informatie over de functie kun je mailen naar info@revals.nl  t.a.v. Erik Kaman / Jeroen Boogaard. Direct solliciteren is uiteraard ook mogelijk! Stuur je sollicitatiebrief en CV naar info@revals.nl.

Junior Taxateur – Savills

Wat is vereist?
 • Afgeronde HBO/Wo opleiding in de richting van vastgoed, bedrijfskunde, bedrijfseconomie of rechten
 • 0-2 jaar werkervaring
 • Je bent iemand die nauwkeurig te werk gaat, houdt van een uitdaging en goed kan samenwerken
 • Communicatief sterk, zowel in het Nederlands als Engels
Wat krijg je?
 • 40 urige werkweek
 • 25 vakantiedagen
 • Focus op jouw persoonlijke ontwikkeling door opleiding en trainingen
 • Korting op diverse sportabonnementen
Wat houdt de functie in?

Als Junior Taxateur maak je deel uit van het Valuation team. Je wordt opgeleid door een Senior Taxateur die jou intensief zal begeleiden tijdens de start van jouw loopbaan. Als Junior Taxateur ondersteun je dan ook de Senior Taxateur van A tot Z: (gezamenlijk) voorbereiden van offertes, inspecties uitvoeren, alle relevante informatie verzamelen tot voorbereiden van de berekeningen en bewaken en nakomen van de deadlines. Daarnaast zal je een bijdrage leveren aan de acquisitie van nieuwe opdrachten en onderhoud je relaties.

Het Valuation team taxeert alle type commercieel vastgoed inclusief de reguliere beleggingscategorieën kantoren, logistiek, winkels en woningen. De klantenkring is breed, net als de range aan taxatieproducten. Het team adviseert institutionele en particuliere beleggers, projectontwikkelaars, financiers, eindgebruikers en overheden.

De taxateurs werken nauw samen met andere afdelingen binnen de organisatie. Deze samenwerking leidt tot de meest actuele kennis van de lokale, nationale en internationale vastgoedmarkten en de meest professionele waarderingen van vastgoedobjecten en -portefeuilles. De afdeling Valuation is een jong en ambitieus team, opgedeeld in drie sub teams. Je krijgt de mogelijkheid om mee te kijken binnen de sub teams om ervaring op te doen in diverse belegging categorieën en verschillende opdrachtgevers.Solliciteer nu

Valuation

Het Valuation team taxeert alle type commercieel vastgoed inclusief de reguliere beleggingscategorieën kantoren, logistiek, winkels en woningen. De klantenkring is breed, net als de range aan taxatieproducten. Het team adviseert institutionele en particuliere beleggers, projectontwikkelaars, financiers, eindgebruikers en overheden. De taxateurs werken nauw samen met andere afdelingen binnen de organisatie. De afdeling Valuation is een jong en ambitieus team.
Lees hier verder

Waar ga je werken?

In een internationale werkomgeving waar eigen inbreng wordt gehoord en samenwerking, kwaliteit, persoonlijke ontwikkeling en humor centraal staan. 

Contact

Voor meer informatie over deze functie kun je mailen naar vacatures@savills.nl t.a.v. Annejet Remmelzwaal. Wil je direct solliciteren kan dat hieronder:

Solliciteer nu

Consultant Real Estate Advisory Services | Strategy and Transaction – EY

EY is een wereldwijde speler actief op het gebied van (Tech) Consulting, Assurance, Tax en Strategy and Transactions. Met onze expertise, systemen en financiële diensten dragen we bij aan een betere werkomgeving. Dat begint met een cultuur waarin je training, kansen en creatieve vrijheid krijgt om jezelf en EY continu te verbeteren. 

Strategy and Transactions (SaT) speelt een cruciale rol bij het ondersteunen van haar klanten bij het kopen, verkopen en fuseren van ondernemingen. Strategievorming, herstructureringen, operationele verbeteringen en IPO’s horen daar ook bij. Je werkt nauw samen in teamverband, zodat jouw klanten in staat zijn om goed onderbouwde beslissingen te nemen. Hierdoor kunnen zij hun kapitaal en transacties managen in een snel veranderende wereld. 

Wat je bij ons kunt verwachten – een verrijkende ervaring waarvan je een leven lang profiteert
De afdeling Real Estate Advisory Services (REAS) is een jong, enthousiast team met verschillende expertises en achtergronden. Denk aan: bouwkunde, vastgoedkunde, planologie en finance. Wij adviseren publieke en private vastgoedpartijen bij vastgoedkeuzes tijdens de totale life cycle van vastgoed. Bijvoorbeeld vastgoedinvesteerders, financiële instellingen, corporates, (semi)overheden, zorg- of onderwijsinstellingen en woningbouwcorporaties. Het team is gespecialiseerd in waardebepalingen, strategisch advies en transactieadvies.

 • Je waardeert vastgoed in zowel verkoop- als kooptransacties, voor second opinions, disputen, audit en fiscale doeleinden;
 • Je bent actief op het gebied van vastgoedstrategieën, strategische huisvestingsplannen en (toekomstige) huisvestingsvraagstukken. Dit omvat o.a. analyses ten behoeve van waarde creatie en optimalisatie van vastgoedportefeuilles (corporate / public real estate management); 
 • Aanvullende werkzaamheden kunnen tevens vastgoed due diligence en advies bij vastgoedtransacties omvatten.
 • Je bent onderdeel van een sterk geïntegreerde serviceline die internationaal samenwerkt. Reizen kan een onderdeel van de functie zijn.

Wat je meebrengt – vaardigheden waarmee je de toekomst vorm geeft

 • Je zit in de laatste fase of bent zojuist afgestudeerd van je WO-studie in de richting van Real Estate Finance, Finance, Economie of Bouwkunde.
 • Je hebt een sterk analytisch vermogen, beschikt over goede communicatieve vaardigheden en beheerst de Nederlandse en Engelse taal zowel mondeling als schriftelijk. 
 • Je hebt aantoonbare affiniteit met de vastgoedsector en de financiële wereld in brede zin. 
 • Je bent ervaren met Microsoft Office en Excel. Daarnaast ben je bereid en enthousiast om de opleidingen te volgen (bijvoorbeeld CFA Charterholder). 
 • Naast je studie heb je jezelf op verschillende manieren ontwikkeld, bijvoorbeeld tijdens een relevante stage, een bestuursjaar of andere nevenactiviteiten. 

Wat we je bieden – een inspirerende werkomgeving
We bieden je een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket waarbij je wordt beloond voor individuele en teamprestaties. Daarnaast bieden we je flexibele werktijden en voldoende mogelijkheden tot loopbaanontwikkeling. Bij EY bepaal je jouw eigen carrière aan de hand van jouw competenties en interessegebieden. Wat je nog meer kan verwachten bij EY: 

 • EY biedt jou trainingen in hard- en soft skills. Je krijgt een counselor en buddy. Opleidingen worden ondersteund in tijd en geld.
 • Je kunt een steile leercurve verwachten en je krijgt de mogelijkheid jouw skillset te verbeteren en management verantwoordelijkheden op je te nemen.

Kijk op www.werkenbijey.nl voor meer informatie over wat werken bij EY aantrekkelijk maakt.

Word onderdeel van ons highest performing team! 
Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Stan Versluys via Stan.versluys@nl.ey.com of telefonisch op +316 5246 5848.

Onderdeel van de sollicitatieprocedure is een (online) assessment en een pre employment screening. Door wet- en regelgeving en doordat EY (en in sommige gevallen haar klanten) hoge eisen stelt aan de betrouwbaarheid en de integriteit van haar medewerkers wordt elke nieuwe medewerker gescreend. Afhankelijk van het functieniveau kan de pre employment screening uit de volgende onderdelen bestaan: Verklaring omtrent Gedrag (VOG) of – indien geen VOG in Nederland kan worden aangevraagd – Criminal Background Check uit het land waar je op dit moment woont of de afgelopen vijf jaren hebt gewoond, integriteitsvragenlijst, verificatie van ID, diploma’s en/of werkervaring en het raadplegen van het centraal insolventieregister. Als je hier vragen over hebt, kan je deze stellen aan de hierboven vermelde consultant.

Junior Taxateur – Capital Value

Heb jij net je hbo- of wo- opleiding afgerond, interesse in vastgoed en wil je van de beste specialisten alles leren over het taxeren van woningen? Dan zijn wij op zoek naar jou. Met het grootste team van woningbeleggingstaxateurs in Nederland taxeren wij jaarlijks tienduizenden woningen door heel Nederland

WAT GA JE DOEN?

Als junior taxateur ondersteun je ons ervaren team van RT taxateurs bij het uitvoeren van marktwaardetaxaties. Denk daarbij aan:

 • In kaart brengen van referenties op lokaal niveau
 • Verzorgen van bezichtigingen
 • Verwerken van taxaties in diverse TMS-systemen
 • Opstellen van taxatiemodellen en -rapporten
 • Inventarisatie van de markt
 • Beoordelen van objectinformatie, met inventarisatie van huurgegevens, kadastrale situatie, bouwkundige aspecten, marktomstandigheden, milieu en fiscaliteiten
 • Up-to-date houden van de referentiedatabases
 • Opstellen van presentaties en offertes
 • Verslaglegging van procedures
 • (Ondersteuning bij) productontwikkeling
 • Analyse en verwerken van grote databestanden
 • Op tijd en volledig informeren van onze klanten
 • Signaleren van kansen in de markt

OVER JOU

Je hebt een passie voor vastgoed en wil je graag verder ontwikkelen op het gebied van woningbeleggings-taxaties. Je bent enthousiast, leergierig en zorgvuldig en voelt je in je element in een informele werkomgeving waar hard gewerkt wordt en geen dag hetzelfde is.

FUNCTIE-VEREISTEN

Je hebt een afgeronde universitaire of hbo-opleiding (bij voorkeur een economische, bedrijfskundige, juridische of vastgoedgerelateerde studie). Je bent commercieel, accuraat, ambitieus en vindt het leuk om de markt te vertalen naar waarden. Je kunt zowel zelfstandig als in een team goed opereren en vindt het een uitdaging om op zoek te gaan naar kansen in de markt. Daarnaast heb je een uitstekende beheersing van de Nederlandse en de Engelse taal. Relevante werkervaring binnen de vastgoedsector is een pré.

OVER ONS

Capital Value Taxaties is markteider in Nederland op het gebied van woningbeleggingstaxaties. Ook taxeren wij bedrijfs-, maatschappelijk- en zorgvastgoed. Onze opdrachtgevers zijn woningcorporaties, particuliere, institutionele en internationale beleggers, ontwikkelaars, financiële instellingen en lokale overheden.

WAT WIJ BIEDEN

 • Een belangrijke functie in een snelgroeiende organisatie
 • Een kans om het taxatievak te leren van de beste specialisten in Nederland
 • Een jonge, dynamische organisatie waarin (bijna) alles kan
 • Alle ruimte om je te ontplooien en je verder te ontwikkelen, ook door opleidingen
 • Een informele bedrijfscultuur waar hard wordt gewerkt maar ook veel wordt gelachen
 • Gezellige collega’s, goede koffie, een lekkere lunch, maandelijkse borrels en leuke (sportieve) uitjes.

WORD JIJ ONJZE NIEUWE COLLEGA?

Herken jij je in de functieomschrijving en lijkt het je leuk om kennis te maken? Graag ontvangen we je CV met motivatie op werken@capitalvalue.nl.

Heb je nog vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Astrid Scheper. Zij vertelt je graag meer over de functie, onze organisatie en de kansen die wij je kunnen bieden.

Astrid Scheper | HR Manager | 030 72 71 700 | 06 55 39 51 25 | a.scheper@capitalvalue.nl

Junior Taxateur – MVGM

Met vestigingen door het hele land en ruim 60 specialisten beschikken wij over veel kennis van lokale en regionale marktomstandigheden. Jaarlijks taxeren wij meer dan € 40 miljard aan waarde, waarmee wij behoren tot de top 3 van de grootste taxatieorganisaties van Nederland. Voor de businessline Banking zijn wij op zoek naar een Junior Taxateur met een passie voor commercieel vastgoed.

Junior Taxateur | MVGM Vastgoedtaxaties

De Functie

Je komt te werken in een jong en hecht team op ons kantoor in Amsterdam of in Amersfoort. De werkzaamheden zijn zeer divers. Voor diverse opdrachtgevers houd jij je bezig met taxaties van begin tot eind. Dit zijn langlopende processen die je in teamverband uitvoert. Daarnaast bestaat een groot deel van onze werkzaamheden uit het verlenen van advies ten behoeve van aan- en verkooptrajecten en rekenen we regelmatig diverse scenario’s door voor renovatie- en transformatievraagstukken.

De werkzaamheden bestaan uit:

 • Taxeren van commerciële vastgoedobjecten in diverse asset classes (Residential, Offices, Retail, Leisure);
 • Coördineren van het taxatieproces van vastgoedportefeuilles;
 • Opstellen en verifiëren van rekenmodellen, zowel individueel als in teamverband;
 • Je kennis (verder) ontwikkelen op specialistische onderwerpen in overleg met de Medior of Senior Taxateur;
 • Het volgen van de ontwikkelingen in de vastgoedmarkt en er actief op inspelen;
 • Het onderhouden en uitbreiden van jouw netwerk.

Wij zoeken:

Je bent goed met cijfers en wordt niet nerveus van grote hoeveelheden data die je moet structureren en analyseren. Daarnaast ben je communicatief vaardig en heb je een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Verder zien we graag het volgende in je terug:

 • Je kan je goed prioriteiten stellen;
 • Een sterk analytisch vermogen;
 • Je bent stressbestendig en jij houdt er van om snel te schakelen;
 • Een afgeronde opleiding in een vastgoedrichting op HBO of WO niveau;
 • Goede beheersing van het MS-Office pakket, in het bijzonder Excel.

Wij bieden

Werken bij MVGM betekent werken bij dé vastgoedregisseur van Nederland. Wij bieden jou de mogelijkheid de regie te nemen in je carrière waarbij deze functie een ideale stap is in je carrière. Daarnaast bieden wij jou het volgende:

 • Volop doorgroeimogelijkheden waarbij je alle ondersteuning krijgt om je te ontwikkelen door o.a. het volgen van vakinhoudelijke opleidingen;
 • Je komt te werken in een zeer fijne werksfeer en een hecht team met informele verhoudingen;
 • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Veel vrijheid voor eigen ideeën;
 • 26 vakantiedagen per kalenderjaar op basis van 40 uur;
 • Een organisatie met een BRIK state of mind!

Reageren

Ben je geïnteresseerd in deze uitdagende functie? Reageer dan vandaag nog!
Klik op de sollicitatiebutton en voeg jouw CV en motivatie toe.
Mocht je nog vragen hebben, kun je contact opnemen met Lieke Korthout op 06 10 44 25 46.

SOLLICITEREN

Senior Taxateur Vastgoed – MVGM

Met vestigingen door het hele land en ruim 60 specialisten beschikken wij over veel kennis van lokale en regionale marktomstandigheden. Jaarlijks taxeren wij meer dan € 40 miljard aan waarde, waarmee wij behoren tot de top 3 van de grootste taxatieorganisaties van Nederland. Wij zijn gespecialiseerd in het taxeren van woningcomplexen, commercieel vastgoed, zorgvastgoed en exploitatie gebonden vastgoed. Deze taxaties voeren wij o.a. uit voor (institutionele) beleggers, banken en woningcorporaties. Voor verschillende business lines binnen MVGM Vastgoedtaxaties zijn wij op zoek naar een gecertificeerde (senior) taxateur Bedrijfsmatig Vastgoed met een passie voor vastgoed.

Senior Taxateur Bedrijfsmatig Vastgoed | MVGM Vastgoedtaxaties

De functie

Je standplaats is onze vestiging in Amsterdam, Groningen of Amersfoort. Je komt te werken in een jong en hecht team. Ambities om door te groeien zijn groot, op termijn verwachten we het team te gaan verdubbelen. De werkzaamheden en opdrachtgevers zijn zeer divers. Van taxaties van bedrijfspanden en woningen voor banken tot het taxeren van (grote) woning- en bedrijfsonroerend goedportefeuilles voor Amsterdamse woningcorporaties of (institutionele) beleggers. Van advisering op maat over bijvoorbeeld erfpacht tot de controle van WOZ-taxaties. Voor diverse opdrachten werken we daarbij nauw samen met het centrale kantoor in Amersfoort.

Als (senior) taxateur coördineer je het taxatieproces voor diverse opdrachtgevers en ben je verantwoordelijk voor het uitwerken van taxatierapporten. Daarbij werk je vaak samen met andere taxateurs en begeleid je junior taxateurs. Je taxeert voornamelijk een diversiteit aan wooncomplexen en/of commercieel vastgoed. Daarnaast bestaat een groot deel van de werkzaamheden uit het verlenen van taxatieadvies ten behoeve van aan- en verkooptrajecten en rekenen we regelmatig diverse scenario’s door voor renovatie- en transformatievraagstukken. Je bent verantwoordelijk voor het volgende:

 • Taxeren van wooncomplexen en commerciële vastgoedobjecten;
 • Het coördineren van het taxatieproces van vastgoedportefeuilles;
 • Opstellen en verifiëren van rekenmodellen (BAR/NAR, DCF, residuele grondwaarde, etc.), zowel individueel als in teamverband;
 • Begeleiden van junior taxateur(s);
 • Volgen van ontwikkelingen in de markt en er actief op inspelen;
 • Onderhouden en uitbreiden van je netwerk.

Functie-eisen

Je staat ingeschreven bij het NRVT, kamer Bedrijfsmatig Vastgoed. Daarnaast kan je goed prioriteiten stellen en beschik je over een sterk analytisch vermogen. Verder zien we graag het volgende in jou terug:

 • HBO/WO-niveau;
 • Ingeschreven bij het NRVT (kamer Bedrijfsmatig Vastgoed) is een must, grootzakelijk is een pré;
 • Een lidmaatschap bij de RICS is mooi meegenomen;
 • Cijfermatig inzicht en interesse;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Uitstekende beheersing van het MS-Office pakket, in het bijzonder Excel;
 • Beheersing van TMS, bijvoorbeeld van fluX of Reaturn is een pré;
 • Je bent stressbestendig en houdt er van om snel te schakelen;
 • Je bent klant- en resultaatgericht.

Wij bieden

Buiten de vele carrière mogelijkheden, kom je vooral te werken in een zeer hecht team en een zeer goede werksfeer. Daarnaast krijg je alle tools aangereikt om succesvol te zijn in je functie. Je wordt bijvoorbeeld ondersteund door onze eigen research afdeling waardoor je altijd beschikt over de meest actuele marktinformatie. Verder is deze functie een ideale stap in je carrière om de volgende redenen:

 • Informele verhoudingen en een sfeer van ondernemen;
 • Een goed salaris;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder opleidingsmogelijkheden, een lease auto, laptop, iPad en mobiel van de zaak;
 • Een organisatie met een BRIK state of mind!

Reageren

Ben je geïnteresseerd in deze uitdagende functie? Reageer dan vandaag nog!
Klik op de sollicitatiebutton en voeg jouw CV en motivatie toe.
Mocht je nog vragen hebben, kun je contact opnemen met Lieke Korthout op 06 10 44 25 46.

SOLLICITEREN

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs en zullen wij dan ook niet beantwoorden.

Stage Valuations – CBRE

Wij zijn per september 2022 opzoek naar stagiaires! Ben jij nog student en wil je alle ins en outs leren over waarderingsvraagstukken en vind je daarnaast de vastgoedbranche interessant? Dan biedt onze Valuation & Advisory Services afdeling jou de perfecte plek om je verder te ontwikkelen!

Wat ga je doen?

Wij bieden jou een real estate stage waar je voor een periode van minimaal 4 maanden consultants gaat assisteren bij een goed onderbouwd professioneel taxatieadvies op (inter)nationaal niveau. Je wordt hierin begeleid door consultants met jarenlange ervaring in commercieel vastgoed. Tijdens je stageperiode zal je dan ook actief deel uitmaken van het team.

Ons Taxatie team houdt zicht bezig met advies- en waarderingsvraagstukken voor verschillende type beleggers en financiers. Onze type opdrachtgevers loopt uiteen van lokale beleggers, institutionele fondsen tot en met Nederlandse en/of internationale (zaken)banken waardoor wij vaak betrokken zijn bij spraakmakende deals. Voor de opdrachtgever worden verschillende werkzaamheden uitgevoerd zoals: acquisitietaxaties, financieringstaxaties, scenario analyses, haalbaarheidsanalyses van een belegging of financiering.

Als stagiair(e) zullen je werkzaamheden voornamelijk bestaan uit:

 • Ondersteunen van de consultants bij taxatie- en advieswerkzaamheden; 
 • Ondersteunen bij het opstellen van taxatierapporten; 
 • Analyseren van beleggingstransacties; 
 • Ondersteuning bij het uitzoeken van kadastrale gegevens en bestemmingsplannen; 
 • Structureren van digitale datarooms en coördinatie van informatievoorziening; 
 • Begeleiden/coördineren van bezichtigingen van objecten.

Wat heb je ons te bieden?

 • Je bent in de eindfase van je opleiding op WO-niveau (bachelor of master);
 • Je hebt affiniteit met vastgoed; 
 • Je bent leergierig, analytisch, kwaliteitsbewust en gericht op samenwerking; 
 • Je hebt een hands-on mentaliteit en je schakelt makkelijk tussen diverse werkzaamheden; 
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden (woord en schrift) in zowel Nederlands als Engels.

Wat hebben wij jou te bieden?

Als stagiair(e) bij CBRE krijg je de gelegenheid relevante werkervaring op te doen en (indien van toepassing)  jouw scriptie te schrijven. Je wordt hierbij intensief begeleid door collega’s met jarenlange ervaring binnen het commercieel vastgoed. Tijdens je stageperiode zal je actief deel uit maken van het team. Er worden geregeld  activiteiten georganiseerd zoals borrels, bedrijfs-en afdelingsuitjes. Wij bieden je een stage in een enthousiast en gedreven team en een fijne werkomgeving met veel uitdagingen en de mogelijkheid om te ontdekken waar je kwaliteiten liggen en welke richting je binnen het vastgoed op wilt gaan.

Wat wordt je team?

Valuation & Advisory Services vormt de basis van je vastgoedcarrière. Door de vele opdrachten met korte doorlooptijden krijg je een volledig beeld van de ontwikkelingen in de vastgoedmarkt. Valuation & Advisory Services is één van onze grootste afdelingen en nog steeds groeiende vanwege onze professionele aanpak. Wij zijn een hecht team van ervaren en gedreven consultants met passie voor het vak. In teams werken wij samen om onze cliënten van hoogwaardig taxatieadvies te voorzien. De sector specialisatie teams bestaan uit zowel Junior, Medior, als Senior Consultants en Directors en worden ondersteund door een Team Assistant. Wij richten ons op de offices, retail, residential, logistics, special markets en de healthcare markt. 

Wie is jouw nieuwe werkgever?

CBRE is een organisatie waarbij het niet uitmaakt of je een ervaren professional of een jong talent bent, en op welke positie je speelt. Wij bieden iedereen de vrijheid om kansen te pakken. Wij werken hard voor onze successen en vieren die met elkaar, bijvoorbeeld na het sluiten van een deal of tijdens onze wekelijkse borrel.
Met ruim 100.000 medewerkers verspreid over 500 kantoren in 100+ landen is CBRE wereldwijd marktleider in real estate consultancy. In Nederland werken onze 600 professionals vanuit Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam, Utrecht en Zwolle elke dag aan de mooiste vastgoedprojecten.

Sinds begin 2019 heeft CBRE een nieuw hoofdkantoor in de Schinkelbuurt in Amsterdam, genaamd The Core. Een nieuw, innovatief kantoor onder het vijftig jaar oude dak van een voormalige autogarage. Met dit kantoor slaan wij een nieuwe weg in, geven we ondernemerschap de ruimte en werken we intensiever met opdrachtgevers en elkaar samen. 

Solliciteren?

Wij kijken uit naar jouw sollicitatie! Zorg dat je bij je sollicitatie naast een CV ook een motivatiebrief toevoegt waar je in aangeeft waarom je voor een stageplek bij Valuations kiest. Solliciteer via deze link. Nog vragen? Ik beantwoord ze graag via Valerie.Meijburg@cbre.com.

Junior Valuer – Cushman & Wakefield

Ter versterking van ons Valuation & Advisory team zijn wij altijd op zoek naar gedreven startende taxateurs. Ben jij klaar voor een vliegende start bij het grootste commerciële taxatie team van Nederland? Lees dan verder. 

Wat ga je doen 

In deze veelzijdige rol verricht je, samen met een collega Register Taxateur, taxatie opdrachten voor commercieel vastgoed. De opdrachten en werkzaamheden bestaan uit o.a. portfoliotaxaties, taxaties voor aan- of verkoop, reguliere en periodieke taxaties, huurherzieningen, WOZ-procedures, taxaties voor financieringsdoeleinden, taxaties voor (her)ontwikkelingsprojecten en marktonderzoek. Je maakt hierbij gebruik van specialistische en gevalideerde rekenmodellen. We beschikken als organisatie over onze eigen research afdeling en verrichten continu marktonderzoek. Je beschikt dus altijd over de meest actuele marktinformatie om onze klanten zo goed mogelijk te kunnen adviseren. 

Naast dat je verantwoordelijk bent voor de uitvoering van taxatieopdrachten, lever je ook een actieve bijdrage aan de acquisitie van nieuwe opdrachten en onderhoudt en ontwikkel je de relaties met bestaande opdrachtgevers. 

Wat zoeken wij 

Wij zoeken analytische en klantgerichte young professionals. Je bent resultaatgericht en weet met je commerciële inzicht op kansen in te spelen. Door je goede communicatieve vaardigheden weet je mensen te overtuigen. Om deze uitdaging met ons aan te gaan heb je verder nodig: 

 • Een relevante afgeronde bachelor- of masteropleiding; 
 • Aantoonbare affiniteit met vastgoed; 
 • Intrinsiek motivatie om de opleiding tot Register Taxateur (RT) te volgen; 
 • Een geldig Nederlands rijbewijs B; 
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. 

Wat wij jou bieden 

 • Dé kans om je talenten te benutten en verder te ontwikkelen bij de meest toonaangevende internationale adviesorganisatie in het commercieel vastgoed; 
 • Een informele werksfeer waarin je samenwerkt met enthousiaste en inspirerende collega’s met jarenlange ervaring binnen het commercieel vastgoed; 
 • Ruimte voor eigen initiatieven, veel zelfstandigheid en verantwoordelijkheid; 
 • Een fijne werkplek in moderne kantoren door heel Nederland (locaties: Amsterdam, Utrecht Rotterdam, Den Haag, Eindhoven, Arnhem, Zwolle, Enschede, Groningen); 
 • 25 vakantiedagen, laptop en Iphone, 8,33% vakantiegeld, bonusregeling, mobiliteitsbudget, pensioenregeling, werkgeversbijdrage collectieve zorgverzekering en bedrijfsfitness; 
 • Gezellige borrels, bedrijfs- en teamuitjes. 

Met wie ga je werken 

Ons Valuation & Advisory team bestaat uit ca. 130 professionals en is onderverdeeld in drie specialismes; Bedrijfsmatig Onroerend Goed (BOG), Residential en Specials. Het Valuation & Advisory team is daarmee een van onze grootste afdelingen. We groeien nog steeds en verwelkomen daarom regelmatig nieuwe collega’s. We zijn een hecht team van ervaren en gedreven taxateurs, data analisten en assistants. We combineren wereldwijde expertise met lokale kennis en ervaringen, waardoor we samen hoge kwaliteit weten te leveren aan onze opdrachtgevers. 

Wie wij zijn 

Bij Cushman & Wakefield combineren ons wereldwijde kennisnetwerk met innovatie, ondernemerschap en diepgewortelde lokale marktkennis. Om toonaangevend te blijven zorgen we ervoor dat onze professionals worden gefaciliteerd in hun aanhoudende zoektocht naar innovatieve oplossingen in de veranderende wereld. We investeren in menselijke duurzaamheid door te investeren in het opleiden van de vastgoedadviseur van de toekomst. We zijn erop gericht wereldwijd toptalenten aan te trekken en te behouden. Want juist onze mensen maken voor onze klanten het verschil, elke dag opnieuw. Zij vertalen ideeën naar duurzame oplossingen. Zij werken vandaag aan de vastgoedmarkt van morgen. Als zij toekomstige ontwikkelingen begrijpen kunnen ze mondiale trends duiden. Dit maakt ons een vooruitstrevende en dynamische adviseur die duurzame waarde creëert door de unieke combinatie van inzicht, innovatie, actie- en resultaatgerichtheid. Wereldwijd telt de organisatie 51.000 professionals, in Nederland werken we vanuit 11 kantoren met circa 600 professionals. 

Wil jij bijdragen aan What’s Next? 

Als jij jezelf herkent in dit profiel komen we graag met jou in contact. Bel of mail naar Pim Van Loon, +31 (0) 6 15 09 04 26 | pim.vanloon@cushwake.com.Mocht je vragen hebben over een stage- of werkplek bij ons, dan kun je contact opnemen via recruitment.nl@cushwake.com

Een Verklaring Omtrent Verdrag (VOG) maakt onderdeel uit van onze sollicitatieprocedure. Uiteraard kun je rekenen op een vertrouwelijke behandeling van je sollicitatie. 

Werkstudent / Stagiair Valuation & Advisory – Cushman & Wakefield

Vastgoed speelt een steeds belangrijkere rol in onze maatschappij, waardoor een onafhankelijke, objectieve en betrouwbare bepaling van de marktwaarde van vastgoed essentieel is. Als een van de grootste vastgoedtaxateurs wereldwijd is Cushman & Wakefield dé sparringpartner bij uiteenlopende waarderingsvraagstukken. Cushman & Wakefield’s benadering van taxaties is gebaseerd op een grondig onderzoek van en inzicht in het vastgoed. Ondersteund door een zeer uitgebreide transactiedatabase is het Valuation & Advisory team op de hoogte van de actuele landelijke, regionale en lokale ontwikkelingen. 

Valuation & Advisory werkt met drie toegewijde business lines: 

 1. BOG (Bedrijfsmatig Onroerend Goed); gespecialiseerd zijn in het taxeren van kantoren, retail, logistiek en bedrijfsruimten voor banken, particuliere en institutionele beleggers, voor zowel binnen- als buitenlandse opdrachtgevers; 
 2. Residential; gespecialiseerd in het waarderen van residentieel vastgoed voor institutionele, internationale en particuliere beleggers alsmede woningcorporaties; 
 3. Specials; gespecialiseerd in het waarderen van ‘speciale’ objecten dan wel ‘speciale vraagstukken’. Je kunt hierbij denken aan hospitality, healthcare, public sector, parkeergarages, maatschappelijke- en educatieve instellingen, onteigeningen, herontwikkelingen, WOZ, herbouwwaarden en erfpachtvraagstukken. 

Bij Valuation & Advisory zijn wij altijd op zoek naar gemotiveerde studenten die affiniteit hebben met vastgoed en allround ervaring willen opdoen bij het grootste commerciële taxatie team van Nederland. 

Wat ga je doen 

Je gaat ons taxatie team ondersteunen met een breed scala aan werkzaamheden, waaronder: 

 • Het verzamelen van relevante informatie voor taxatieopdrachten; 
 • Marktonderzoek; 
 • Opstellen van taxatierapporten; 
 • Rekenmodellen optimaliseren; 
 • Overige werkzaamheden waarmee je bijdraagt aan de hoge kwaliteit van dienstverlening aan onze opdrachtgevers. 

Met wie ga je werken 

Ons Valuation & Advisory team bestaat uit ca. 130 professionals. Het Valuation & Advisory team is daarmee een van onze grootste afdelingen. We groeien nog steeds en verwelkomen daarom regelmatig nieuwe collega’s. We zijn een hecht team van ervaren en gedreven taxateurs. Je zal nauw samenwerken met collega’s op alle niveaus, van junioren tot leden van het management team, maar ook mede-werkstudenten en stagiairs. 

Waar zijn we naar op zoek 

 • Je volgt bij voorkeur een vastgoedopleiding (of een financiële studie); 
 • Je bent leergierig, analytisch en pakt gemakkelijk zelfstandig taken op; 
 • Je schakelt moeiteloos tussen verschillende werkzaamheden; 
 • Je bent minimaal 2 dagen per week beschikbaar als werkstudent of minimaal 4 dagen per week als stagiair (minimale stageperiode is 3 maanden); 
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed. 

Wat wij jou bieden 

 • Een mooie uitdaging bij de meest toonaangevende internationale adviesorganisatie in het commercieel vastgoed; 
 • De mogelijkheid om naast je studie relevante werkervaring op te doen en te ontdekken waar je kwaliteiten liggen; 
 • Begeleiding door onze bekwame collega’s met jarenlange ervaring binnen het commercieel vastgoed; 
 • Ruimte voor eigen initiatieven, veel zelfstandigheid en verantwoordelijkheid; 
 • Een gedreven team binnen een professionele en informele werkomgeving; 
 • Een fijne werkplek in onze moderne kantoren door heel Nederland (locaties: Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Den Haag, Eindhoven, Arnhem, Zwolle, Enschede, Groningen); 
 • Een marktconforme stagevergoeding; 
 • Gezellige borrels, bedrijfs- en teamuitjes. 

Wil jij bijdragen aan What’s Next? 

Als jij jezelf herkent in dit profiel komen we graag met jou in contact. Bel of mail naar Pim Van Loon, +31 (0) 6 15 09 04 26 | pim.vanloon@cushwake.com.

Mocht je vragen hebben over een stage- of werkplek bij ons, dan kun je contact opnemen via recruitment.nl@cushwake.com

Een Verklaring Omtrent Verdrag (VOG) maakt onderdeel uit van onze sollicitatieprocedure. Uiteraard kun je rekenen op een vertrouwelijke behandeling van je sollicitatie. 

Werkstudent Valuation Advisory – JLL

Ben jij bezig of net klaar met je Bachelor? Wij bieden je de prachtige kans mee te werken op de afdeling Valuation Advisory bij een toonaangevende internationale vastgoed organisatie. Gaat jouw bloed sneller stromen van het ondersteunen bij een professioneel taxatieteam?

Voor ons hoofdkantoor aan de Zuidas in Amsterdam zijn wij op korte termijn op zoek naar een getalenteerde Werkstudent Valuation Advisory.

Waar houden taxateurs zich mee bezig?

JLL adviseert nationale en internationale investeerders en financiers bij het realiseren van hun vastgoedambities. De afdeling Valuation Advisory vertaalt de analyse van gebouwinformatie en marktdata in een goed onderbouwde waardering.

Wat houdt de functie in?

Als werkstudent krijg je de kans om alles te weten te komen over allerlei verschillende soorten vastgoed. Je ondersteunt Consultants bij verschillende projecten tegelijk en krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Je wordt in je rol ondersteund door toegang tot een ongekende hoeveelheid data en technologische ontwikkelingen.

Wat bieden wij?

We zijn een inspirerende en dynamische organisatie met veel jonge professionals. We bieden je een boeiende werkervaring in een internationale werkomgeving, met uitstekende ontwikkelmogelijkheden en wellicht uitzicht op een aanstelling.

Wat vragen wij van je?

 • Je bent een student met een vastgoed of commerciële HBO- of WO opleiding;
 • Je hebt uitstekende analytische vaardigheden.
 • Je hebt sterke affiniteit met cijfers.
 • Je werkt georganiseerd en gestructureerd.
 • Je bent flexibel, integer en beschikt over een gezonde dosis humor;
 •  Je beheerst de Nederlands en Engelse taal uitstekend;
 • Je kunt goed uit de voeten met het Office pakket

Over JLL

JLL is internationaal marktleider op het gebied van vastgoed services en investment management. Nationaal en internationaal adviseren we eigenaren, ontwikkelaars, huurders en beleggers op het gebied van commercieel vastgoed (kantoorgebouwen, bedrijfsruimten, woningen, hotels en winkels). Wereldwijd werken er meer dan 93.000 professionals op 300 kantoren verspreid over 80 landen. In Nederland krijg je meer dan 220 collega’s. Allen professionals in hun vak die elke dag streven naar het leveren van topkwaliteit aan onze opdrachtgevers. www.jll.nl

Interesse?

Neem contact op met Wendeline Marres via tel +31 (0)20 5 405 405 of email wendeline.marres@eu.jll.com. Of solliciteer direct via deze link.