Junior projectmanager vastgoed/gebouwde omgeving – Ryse

Ben jij een tikkeltje eigenwijs en wil je écht aan de slag op je eigen projecten die impact maken op toekomstgerichte en duurzame woon-, werk-, leer-, zorg- en leefomgevingen. Dan is deze functie jou op het lijf geschreven! Bij Ryse werk je in een omgeving waarin we jouw talent centraal stellen. Zou hebben we speciaal voor jonge talenten een Young Talent Program ontwikkeld, waar je in een twee jaar wordt klaargestoomd voor jouw volgende stap in je carrière bij Ryse. 

Wat ga je bij ons doen? 

Als junior projectmanager breng jij met jouw team de bouw- en vastgoedwereld in beweging! Of je nu werkt vanuit de Business Unit Gezondheidszorg, Gebiedsontwikkeling, Onderwijs, Commercieel of Publiek, jij maakt impact! Dit doe je in hechte projectteams waarin je aan de slag gaat met een breed scala aan werkzaamheden. Zo werk je onder andere mee aan het doen van haalbaarheidsstudies, het aansturen van ontwerp- en bouwteams, het opstellen van Programma’s van Eisen en de aanbesteding van complexe en uitdagende (bouw)projecten.

Wat maakt abcnova zo’n leuke werkgever voor jou? 

Bij Ryse ga je als projectmanager, bouwmanager of adviseur echt gelijk aan de slag met mooie projecten! We doen deze projecten vanuit drie locaties in het land (Amsterdam, Assen en Utrecht). Denk bijvoorbeeld aan WTC Amsterdam, Forum Groningen, Werelderfgoed Centrum Waddenzee en Erasmus Universiteit Rotterdam, waar we het project- en bouwmanagement voor doen. Daarnaast voeren we interessante adviesklussen uit op het gebied van duurzaamheid en circulariteit voor onze opdrachtgevers. Dit doen wij met ca. 90 enthousiaste collega’s. En wie weet binnenkort ook met jou! 

Als Young Talent kun je bij ons de verschillende werkvelden proeven. Je hoort qua team wel bij een BU, maar je zal kennismaken met alle facetten. Waarom? Omdat we heel goed snappen dat je aan het begin van je carrière nog niet zeker hebt waar jouw talent en ambitie ligt. Dit kan je mooi bij ons ontdekken en het Young Talent Program helpt jou hierbij!

abcnova Young Talent Program

Wij faciliteren jouw talentontwikkeling met het Young Talent Program. Dit is een ontwikkelingsprogramma waarin je werkt aan je brede vakkennis, je persoonlijke vaardigheden en effectiviteit. Dit doe je samen met andere young talents. Je wordt begeleid door ervaren managers en coaches. Als starter word je daarnaast automatisch lid van de JAN (Jong Ryse). JAN richt zich op het opbouwen van netwerken en kennisdeling. Met de JAN leer je op een informele manier de andere junioren en ons bedrijf kennen en geef je samen gevraagd en ongevraagd een kritische blik op de organisatie. Daarnaast netwerk je met de jonge talenten van andere organisaties. En niet totaal onbelangrijk: het is ook heel gezellig!

 Ook als starter heb ik het gevoel dat mijn inbreng en ideeën in de projecten gewaardeerd en gebruikt worden.

Wat neem jij met je mee? 

Een portie humor, ambitie en gedrevenheid. Je durft ergens iets van te vinden. Wij laten ons graag adviseren en leren graag van jou recent opgedane kennis. Je hebt een opleiding in het vastgoed en/of bouwkunde op HBO/WO-niveau. Vanuit je opleiding of ervaring bekend ben je bekend met de principes van projectmanagement en huisvestingsadvies bij bouwprojecten en ontwikkelprojecten. 

Wat kun je van ons verwachten?

Met een informele werksfeer, mooie projecten en een fantastisch team, bieden wij jou een fantastische werkomgeving. Daarnaast ontvang je uiteraard:

  • een passend salaris
  • 30 vakantiedagen
  • een leaseauto
  • flexibele werktijden
  • ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling

Samen met jou willen we dit alles omzetten naar kansen en successen!

Enthousiast?

Ben je enthousiast en wil je meer weten? Stuur dan een appje, mailtje of video naar Marsja van Orsouw via hrm@ryse.nl. We drinken graag een kop koffie met jou! 

JAN-Weekend 2022

PROJECTMANAGER – Res & Smit

Ben jij een echte projectmanager waarbij organiseren en bouwen in het bloed zit? Dan zijn wij opzoek naar jou!

Wat ga je doen?
Je verzorgt het contract- en projectmanagement voor onze projecten; van uit-ontwikkeling tot en met de realisatie en oplevering. Je stuurt een ontwerpteam aan en naarmate het project vordert zorg je voor een optimale besteding van de juiste aannemer en ziet toe op de realisatie. Je zorgt ervoor dat het project met een hoogwaardige kwaliteit wordt gerealiseerd binnen de kaders van tijd, geld en duurzaamheid. Goed organiseren, vastleggen van afspraken en een strakke processturing zijn essentieel. De functie is in 40 uur in te vullen.

Wij zijn Res & Smit
Res & Smitters zijn informeel en soms een beetje eigenwijs en direct. Door creatief te zijn, initiatief te nemen en te gaan voor resultaat willen wij een verschil maken. Vanuit onze gedrevenheid willen we echt iets bijdragen aan de mensen en de wereld om ons heen.
Onze kernactiviteiten zijn:

  • conceptontwikkeling;
  • vastgoedadvisering en projectontwikkeling;
  • contract- en projectmanagement.

Res & Smit werkt als adviseur, gedelegeerd ontwikkelaar of participeert in projecten. Dat vergt ondernemerschap. We realiseren uitdagende projecten met een mix van wonen, leisure, kantoren, onderwijs en zorg.
Res & Smit leidt graag zelf op. Je werkt steeds met een senior en/of Partners binnen het bedrijf, maar krijgt ook eigen verantwoordelijkheid; daarvan leer je het meest. Samen delen we ervaring en kennis in de ‘Res & Smit Academy’ en we dagen je graag uit cursussen of trainingen te volgen.

Wie zoeken we?
Je bent ambitieus en geïnteresseerd in het contract- en projectmanagement. Je werkt goed in een team en krijgt dingen voor elkaar. Je bent zorgvuldig en standvastig in je rol maar schakelt ook snel als het nodig is. Je bent oprecht geïnteresseerd in duurzame oplossingen.
Je hebt tenminste 1 a 2 jaar werkervaring. Een bouwkundige opleiding op HBO of WO niveau is belangrijk.

Interesse?
Mail naar vacature@ressmit.nl of bel naar Ruben van Droffelaar 020-667 58 75 als je meer over deze vacactures wilt weten! We ontvangen je graag op ons kantoor. www.ressmit.nl.

Meer weten? Vind de vacature ook op de site via deze link

Open Sollicitatie – Savills

Full-time – Amsterdam

Is er op dit moment geen passende vacature voor jou, maar wil je wel graag bij Savills werken ? Stuur dan een open sollicitatie. Wij staan altijd open voor nieuw talent!

Open sollicitatie
Stuur je cv en een korte motivatie, waarin je uitlegt naar wat voor functie je op zoek bent en waarom je wilt werken bij Savills.

Groeipad
Begin je net met werken of heb je al enige jaren ervaring? Waar je ook staat in je carrière, met het trainingsaanbod en de opleidingsmogelijkheden van Savills staat jouw ontwikkeling nooit stil.  

Waar ga je werken?
In een internationale werkomgeving waar eigen inbreng wordt gehoord en samenwerking, kwaliteit, persoonlijke ontwikkeling en humor centraal staan. 

Bij Savills maken de mensen het verschil. We staan bekend om onze positieve, ondernemende cultuur en om het aantrekken van de beste mensen. Het succes van onze dienstverlening hangt samen met de diversiteit van onze medewerkers. Diversiteit leidt namelijk tot innovatie, flexibiliteit en een beter bedrijfsresultaat. Daarom streven wij ernaar een divers personeelsbestand te hebben en een bedrijfscultuur te creëren waarin iedereen zich veilig en gehoord voelt en bovenal zichzelf kan zijn.

Contact

Voor meer informatie over deze functie kun je mailen naar vacatures@savills.nl t.a.v. Annejet Remmelzwaal. Wil je direct solliciteren dan kan dat via de volgende link: https://carriere.savills.nl/open-sollicitatie-6/nl?_ga=2.133922510.1559821486.1670842182-720790858.1653394948

Savills
Savills is een wereldwijde vastgoeddienstverlener met 600 kantoren en 39.000 werknemers, in meer dan 70 landen. Ons internationale netwerk en onze expertise is echter niet hetgeen ons onderscheidt. Wij geloven dat het uiteindelijk mensen zijn die het verschil maken en zorgen voor een langdurige en optimale samenwerking.