Junior Ontwikkelaar – Being

Organisatie
Als onderdeel van een nieuwe generatie ontwikkelaars heeft Being de ambitie om het anders te doen. We ontwikkelen duurzame plekken die mensen helpen om het beste uit zichzelf te halen. Van iconische woontorens tot duurzame hotels en van innovatieve kantoren tot mixed-use gebouwen.

Junior Vastgoedontwikkelaar
Voor ons ontwikkelteam zijn wij op zoek naar een ambitieuze junior vastgoedontwikkelaar. Een vaardig en gedreven persoon, die samen met ons de projecten in goede banen weet te leiden.

Jouw profiel
Voor deze functie zoeken we een initiatiefrijk persoon met afgeronde hbo+/academische opleiding (technisch/bouwkunde/vastgoed). Je hebt je eerste stappen in het werkende leven gezet en wil graag doorgroeien als ontwikkelaar. Daarnaast beschik je over commercieel en creatief vermogen en heb je kennis op (financieel) technisch gebied, maar hebt ook een mening over architectuur en esthetiek. Je gaat zelfstandig en ondernemend te werk, waarbij je efficiënt je doelen bereikt. Je bent een realist, met hoge doelen. Iemand die gedreven wordt door waardecreatie en mensen mee weet te krijgen in gestelde ambities. In de uitwerking van projecten ga je energiek te werk. Mensen kennen je als betrokken, kundig en empathisch. Je bent intrinsiek gemotiveerd om een positieve impact te maken op mens, milieu en maatschappij.

Functieomschrijving 
Binnen Being ontwikkel je projecten vanaf schetsontwerp tot en met realisatie. Je gaat samen met een ervaren ontwikkelaar o.a. aan de slag met:

 • Het leiden van samenwerkingen met partners;
 • Het creëren van duurzame/holistische concepten;
 • Het leiden van ontwerpprocessen;
 • Het vormgeven van projectmarketing en –communicatie;
 • Het begeleiden van verhuur/verkoop trajecten;
 • Het voeren van contractonderhandelingen;
 • Het ondersteunen van acquisities met haalbaarheidsanalyses en marktonderzoeken;
 • Het opzetten en aansturen van financieringsconstructies;
 • Het succesvol opleveren van projecten;
 • Het begeleiden van omgevingsmanagement.

Wat bieden wij 

 • Veel ruimte voor eigen ideeën en initiatieven en persoonlijk leiderschap;
 • Waardering voor je werk en inzet en een goede beloning op basis van je kennis en ervaring;
 • Budget voor opleidingen en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling;
 • Gezamenlijke, gezonde lunch;
 • 30 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband;
 • Inspirerende workshops in een maatschappelijk betrokken en ambitieus team;
 • Keuze om fulltime te werken of deeltijd (minimaal 36 uur verdeeld over 5 dagen);
 • Een bijzondere werkplek in Amsterdam-Noord.

Om persoonlijke waarde te creëren besteedt Being veel tijd en aandacht aan zelfontwikkeling. We werken hiervoor met onze eigen aanpak: het Personal Being Plan. We vertellen je hier graag meer over tijdens de kennismaking.

Uiteraard zijn onze arbeidsvoorwaarden marktconform en voorzien we in goede doorgroeimogelijkheden afhankelijk van je eigen ambities.

Solliciteren 
Stuur je motivatie met cv naar Remi van Paassen, via: hr@being.nl. Heb je vragen over de functie, bel dan naar Being via +31(0) 20 820 21 81 en vraag naar Remi van Paassen.

Cultuur 
In Nederland is Being de eerste vastgoedontwikkelaar met een B Corp certificering. Daarmee wordt onze snelgroeiende organisatie in Amsterdam geschaard onder de meest vernieuwende ontwikkelaars van Nederland. We behoren tot de 25 grootste ontwikkelaars van Nederland en hebben momenteel meer dan 435.000 m2 in ontwikkeling, waarvan 135.000 m2 in aanbouw. Hier zijn we trots op en dit willen we graag verder uitbouwen!

Junior Commercieel Ontwikkelaar – Boelens de Gruyter

Bedrijfsprofiel:
Boelens de Gruyter is een landelijk opererende vastgoedontwikkeling-onderneming op het gebied van commercieel vastgoed en woningbouw. Wij werken aan de toekomst van steden door oude gebouwen nieuw leven in te blazen en kwaliteit toe te voegen aan de stad. Boelens de Gruyter is flexibel, transparant en nuchter in combinatie met relevante ervaring en kunde.

Building for humans – Bij ons draait het simpelweg om mensen. Mensen met ideeën, die durven te dromen en kansen zien. Mensen die bouwen, doorzetten en waarmaken wat we samen bedenken. Maar bovenal de mensen die in onze projecten wonen, werken en leven. Voor ons is het gebouw pas het begin en zit zijn waarde in zijn functie, wat erin en omheen gebeurt.

Het hoofdkantoor in Amsterdam Noord heeft spectaculair uitzicht op het IJ en kenmerkt zich door haar creatieve, energierijke en positieve sfeer. Daarnaast hebben we een kantoor in de binnenstad van ’s-Hertogenbosch.

Functie-inhoud:
Als Junior Commercieel Ontwikkelaar ben je (samen met je collega’s) primair verantwoordelijk voor het verwerven en initiëren van acquisitieprojecten en gedelegeerde ontwikkelopdrachten. De Junior Commercieel Ontwikkelaar ondersteunt alle commerciële activiteiten in de ontwikkelingsprojecten rondom de trajecten van verhuur en verkoop en werkt nauw samen met de afdelingen Commercie, Marketing en Asset Management. Hij/zij is commercieel gedreven en vindt het leuk om een eigen (internationaal) netwerk in de vastgoedmarkt te creëren.

Acquisitieprojecten zijn de verantwoordelijkheid van de Commerciële afdeling, van initieel contact tot en met contractvorming en levering, waarna het project wordt overgedragen aan de afdeling Projectontwikkeling of Asset Management. Dit proces omvat onder andere het initiëren van contact met vastgoedfondsen of makelaars, het maken van een quick scan, het vastleggen van alle correspondentie, het opzetten van exploitatieberekeningen en stichtingskosten (in samenwerking met de afdeling Projectontwikkeling), het maken en uitsturen van een bieding, het aansturen van het due dilligence proces inclusief alle adviseurs, het toepassen van de juiste risicoanalyse, het maken van een projectpresentatie, het inwinnen van adviezen, alsmede het begeleiden van de uitwerking van de overeenkomsten.

De Junior Commercieel Ontwikkelaar zal in zijn/haar functie meewerken aan de volgende taken:

 • Initiëren en management van het acquisitieproces van (ontwikkel)posities: onderzoeken van locatiemogelijkheden, maken van risico-analyses, maken van exploitatie-
 • berekeningen, management van het due dilligence proces, het uitwerken van de overeenkomsten en het afronden van een zuivere en zorgvuldige transactie;
 • Initiëren en ontwikkelen van relaties met (internationale) makelaars en vastgoed investeringsfondsen;
 • Aanleveren van informatie t.b.v. kwartaalrapportage;
 • Uitbrengen van adviezen, al dan niet schriftelijk en opstellen van rapportages.

De Junior Commercieel Ontwikkelaar beschikt over de juiste competenties, is complementair aan het huidige team en zal vanuit kantoor Amsterdam werken. Hij/zij heeft een hoge mate van verantwoordelijkheid, is sociaal, empathisch, flexibel, creatief, proactief, resultaat- en oplossingsgericht.

Verder beschikt hij/zij over:

 • Een afgeronde opleiding op HBO- of academisch niveau;
 • 1-3 jaar relevante werkervaring is een pré;
 • De vaardigheden en het inzicht om met stakeholders en belanghebbenden op verschillende niveaus het gesprek aan te gaan;
 • Hij/zij gaat secuur te werk en is financieel goed onderlegd;
 • Hij/zij is communicatief mondeling en schriftelijk zeer vaardig in zowel Nederlands als in het Engels;
 • Hij/zij is een team-player.
 • Goede kennis van en interesse in commercieel vastgoed en de woningmarkt;
 • Hij/zij is ondernemend, proactief en durft zijn/haar mening op een goede wijze naar voren te brengen;
  Wij bieden: Een uitdagende baan binnen een gezonde onderneming met een professioneel team van gedreven mensen;
 • Een sociaal en ondernemend bedrijf met een prettige en collegiale informele werksfeer en veel events;
 • Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, initiatieven en ideeën;
 • Een marktconform salaris;
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden;
 • Fulltime dienstverband.

Reageren kan per mail via: aemilia@boelensdegruyter.nl t.a.v. Aemilia Broekman. NB: alleen volledige sollicitaties (motivatiebrief en CV incl. pasfoto) worden in behandeling genomen. Wil je meer informatie over de vacature? Neem dan contact op met Aemilia Broekman via 020-6306530 of via aemilia@boelensdegruyter.nl.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet gewaardeerd.

Werkstage Gebiedsontwikkeling – Tiny Projects

WELKOM BIJ DE FAMILIE
Een locatie ontwikkelen, dat kunnen meer projectontwikkelaars. Maar de manier waarop je dat doet bepaalt hoe lang je succesvol blijft. De ontwikkelingen van Tiny Projects willen een belangrijke bijdragen leveren aan het versnellen van de transitie naar een duurzame samenleving. Door het ontwikkelen en realiseren van duurzame en prettige leefomgevingen dragen wij bij aan de duurzaamheidsambities van Nederland. In al onze ontwikkelingen is het doel om een zo laag mogelijke ecologische voetafdruk achter te laten. Als projectontwikkelaar bieden we oplossingen op het gebied van klimaat, landschap, energie, bouw, circulariteit en mobiliteit. We willen voorloper zijn in duurzame ontwikkelingen en daarom is er in onze projecten extra ruimte voor inspiratie en innovatie.

HIERAAN GA JE WERKEN
Tiny Projects heeft de ambitie om flink te gaan groeien op het gebied van duurzame woningontwikkeling aankomende jaren. Vanuit ons kantoor in Haarlem ga je aan de slag met verschillende duurzame en innovatieve woningbouwprojecten in het land. Hier werken we aan de ontwikkeling van toekomstbestendige concepten voor de leefomgevingen van morgen. Tiny Projects is een gezond bedrijf met een grote investeringsbereidheid en een snelle slagvaardigheid. Wat ons bedrijf kenmerkt is onze informele sfeer met professionele en vooral betrokken medewerkers die samen werken aan gave projecten. In een prettige sfeer ben jij een verbindende factor binnen onze organisatie.

DIT WORDT JOUW BAAN
Je gaat opzoek naar potentiële woningbouwlocaties in Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht. Hiervoor doe je onderzoek door beleidsdocumenten van de provincies en gemeenten te analyseren en potentiële locaties te identificeren. Daarnaast zoek je de relevante informatie op van grondeigenaren via en het kadaster met als einddoel een afspraak te maken met de grondeigenaar.

DIT BRENG JIJ MEE

 • Je zit in de laatste fase van je studie op mbo/hbo/wo-niveau
 • Je kan zelfstandig werken, initiatief nemen en vind het belangrijk ergens impact te maken
 • Onafhankelijk, representatief, commercieel en vooral ondernemend
 • Een gezonde dosis humor
 • Commerciële instelling, discipline, doorzettingsvermogen en een flinke dosis lef
 • Je vindt het niet erg om de telefoon op te pakken en ongevraagd te bellen
 • Enige affiniteit met vastgoed en projectontwikkeling is een pré

DIT BIEDEN WIJ JOU

 • 6 maanden stage
 • Een marktconforme stagevergoeding
 • Een goede balans tussen werk en privé
 • Genoeg tijd voor je afstudeeropdracht / onderzoek
 • Veel aandacht voor je persoonlijke en professionele groei
 • Kans om veel impact te hebben op een jong en dynamisch bedrijf
 • Mogelijke carrièremogelijkheden na de stage
 • Veel ruimte voor vrijheid en ondernemend denken en doen; persoonlijke ontwikkeling vinden we vanzelfsprekend.
 • En last but not least: fijne collega’s die zorgen voor een ongekende werksfeer in een professionele omgeving

Interesse?
Om te solliciteren of vragen over deze vacature neem contact op met Sebas Touati op
+ 31 6 23 98 10 39