Stagiair Projectontwikkeling & Makelaardij – Hillside Real Estate B.V.

Korte beschrijving van de vacature:

Heb jij affiniteit met vastgoed? Zoek je een uitdagende stage met veel externe contacten? Wil je werken in een kleine professionele organisatie waar je de ruimte krijgt om jouw werk zelfstandig te doen en veel kan groeien? Wij, het team van Hillside Real Estate B.V., zoeken een nieuwe collega voor de functie van Stagiair. De stage is voor 24-40 uur per week voor een periode van minimaal 5 maanden. De werklocatie is Amsterdam Centrum (Herengracht).

Ons team bestaat uit 5 mensen. Wij werken met veel plezier samen aan projectontwikkeling (voor eigen rekening en risico), makelaardij & vastgoedbeheer Deze verschillende aspecten maakt ons werk heel dynamisch en uitdagend. Het fijne van werken in een klein ervaren professioneel team is dat je direct resultaat ziet van jouw werkzaamheden, veel kan leren en dat de beslis lijnen kort zijn.

Wat ga je doen?

Je wordt de ondersteuner van de drie collega’s die zich bezighouden met de commerciële en technische aspecten rondom het vastgoedbeheer, makelaardij en projectontwikkeling. Je hebt vaste taken, maar er is altijd ruimte om meer op te pakken binnen een kleine organisatie als die van ons. In grote lijnen kan je zeggen dat jij verantwoordelijk wordt voor het vastgoedbeheer en daarnaast je beschikbare tijd invult met het ondersteunen van de werkzaamheden rondom de projectontwikkeling & makelaardij. Het is een externe functie met veel communicatie met externe partijen zoals huurders, klanten, leveranciers en aannemers.

Meer concreet is dit wat je gaat doen:

 • Contacten onderhouden met huurders, klanten, aannemers en leveranciers;
 • De verhuur (en contractvorming) bij leegstand van een woning of bedrijfspand;
 • Het directe aanspreekpunt voor storingsmeldingen. Deze ga je vervolgens zelfstandig uitzetten naar (onder)aannemers;
 • Het hebben van een helder overzicht van alle lopende opdrachten en het bewaken van de voortgang;
 • Het monitoren en optimaliseren van de beheerportefeuille;
 • Het ondersteunen bij de aan- en verkoop van projecten (projectontwikkeling).

Solliciteren rechtstreeks bij de directe werkgever Hillside Real Estate B.V.

Interesse?

Heb je interesse in deze functie van stagiair projectontwikkeling & makelaardij? Reageren kan direct. Mail je
motivatiebrief en CV (met pasfoto) naar realestate@hillside.nl. Heb je vragen voordat je solliciteert? Dan kan je bellen naar 020 244 39 80 en vragen naar Thijs Nijman of Jan van Arkel. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Meer over ons bedrijf lees je hier: www.hillside.nl.

Projectontwikkelaar – Miss Clark

Wil jij graag meewerken aan betekenisvolle vastgoedontwikkelingen? Projecten die een plek duurzamer, socialer en mooier maken? Kom dan bij ons werken als projectontwikkelaar!

Wij werken met een jong en betrokken team aan de mooiste projecten in Nederland! Dit doen we samen met onze creatieve collega’s van De Mannen van Schuim vanuit ons kantoor in Den Haag. We geloven namelijk dat een goed concept de basis vormt om ons doel te kunnen bereiken; een mooie, duurzame en sociale plek voor de uiteindelijke gebruikers van de woningen, kantoren, winkels, hotels, publieke ruimte en voorzieningen.

Als projectontwikkelaar bij Miss Clark word je betrokken in elke fase van het ontwikkelproces. Je denkt mee over het concept en de ambitie van een ontwikkeling, bent bezig met de (bouw) technische vraagstukken van een ontwerpopgave, het verkrijgen van de benodigde vergunningen en weet moeiteloos over te schakelen naar de financiële haalbaarheidsanalyse van het project.

Ben jij een waarmaker met oog voor nieuwe ontwikkelingen? Neem je graag verantwoordelijkheid, ben jij nieuwsgierig en sta je open voor de continue veranderingen in onze samenleving? Heb je een WO werk- en denkniveau en werkervaring? Lijkt hard werken je leuk maar een goede work-life balance vind je even belangrijk? Kom dan bij ons werken!

Als projectontwikkelaar bij Miss Clark krijg je een afwisselend pakket aan taken. De belangrijkste taken bestaan uit:

 • Opzetten van het ontwikkelconcept;
 • Het uitvoeren van de haalbaarheidsstudies;
 • Het maken van ontwerpen die passen bij de wensen van de gebruikers;
 • Maken van planningen en begrotingen voor de desbetreffende projecten;
 • Onderhouden van contacten met alle stakeholders;
 • Het aansturen van ontwerpteam, adviseurs, architect, aannemer en andere specialisten;
 • Je verzorgt interne en externe coördinatie bij de ontwikkeling van projecten;
 • Zorg dragen dat alle benodigde vergunningen worden verkregen;
 • Bewaken van de ambities en kwaliteit gedurende het gehele ontwikkeltraject;
 • Tijdens de realisatiefase bewaken van de project en borgen van onze doelstellingen;
 • Het beheren van de budgetten en controleren van de voortgang.

Wij bieden:

Een uitdagende en afwisselende fulltime functie binnen een jonge, creatieve, ambitieuze en dynamische werkomgeving. Wij hebben een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket, passend bij je ervaring, met goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Is deze uitdaging echt iets voor jou? Dan wordt het tijd dat we je ontmoeten! Kom langs voor een kop koffie en stuur ons je cv en motivatie. Als je vragen hebt kun je ons natuurlijk even mailen of bellen.

Contactpersoon:
Mocht je vragen hebben over deze vacature, neem dan contact op met Roel Willems (roel@missclark.nl / 06-51151528)

Contactgegevens:
Miss Clark
Burgemeester van Karnebeeklaan 6
2585 BB Den Haag
www.missclark.nl