Beginnend advocaat vastgoed en huurrecht – Okkerse & Schop

Over Okkerse & Schop Advocaten

Okkerse & Schop Advocaten heeft een ondernemers gerichte praktijk. Sterk verankerd in de samenleving en met 11 advocaten en een aantal juridisch medewerkers zijn wij in ruim 30 jaar uitgegroeid tot een vooraanstaand advocatenkantoor in de regio. Okkerse & Schop Advocaten bestaat uit een dynamisch team van gespecialiseerde advocaten. Wij werken in Almere vanuit een kantoor langs de A6. In Lelystad zijn we in het centrum gevestigd. Een uitgebreid overzicht van rechtsgebieden waarin wij gespecialiseerd zijn vind je op onze website bij het onderdeel rechtsgebieden.

Naast kwaliteit van onze dienstverlening vinden wij een prettige werksfeer en collegialiteit heel belangrijk. Wij hebben een succesvol kantoor met een open en informele cultuur, een gezonde ambitie, een goede work-life balance en interessante klanten. Wij bieden volop kansen voor professionals die op zoek zijn naar een uitdaging.

Ben jij een (bijna) advocaat die toe is aan een leuke uitdaging? Heb jij zin om aan de slag te gaan bij een no-nonsense kantoor waar rekening wordt gehouden met wie jij bent? Dan gaan wij graag met jou in gesprek!

Wij zoeken een (beginnend) advocaat-stagiair óf een advocaat-medewerker voor de sectie vastgoed- en huurrecht.

Wat bieden wij?

  • Boeiende zaken;
  • Opbouw van je eigen praktijk (met onze begeleiding) vanaf je eerste werkdag;
  • Een fijne balans tussen werk en vrije tijd;
  • Salaris afhankelijk van leeftijd en ervaring;
  • Beroepsopleiding (indien nog niet gestart c.q. afgerond);
  • Aansluitende opleidingsmogelijkheden.

Wij bieden je een mooie baan op een leuk kantoor in Almere. Wij hebben een pensioenregeling, 27 vakantiedagen, flexibele werktijden, elke dag een lekkere lunch en regelmatig leuke kantoor activiteiten.

Wat breng je mee?

  • Een (bijna) afgeronde studie WO Recht;
  • Een commerciële instelling;
  • Goede communicatieve vaardigheden;
  • Proactieve en oplossingsgerichte houding.

Door het brede scala aan cliënten vinden we je persoonlijkheid belangrijker dan je status: wees jezelf! Wij werken hard, maar vinden het ook belangrijk dat er ruimte is voor nieuwe ideeën en het daadwerkelijk uitwerken daarvan. Jouw input is welkom!

Geïnteresseerd?

Bezoek onze website www.okkerse-schop.nl. Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Tom Mulder, telefoon 06 53396478.

Denk jij dat jij bij ons kantoor en in deze functie past?

Dan ontvangen we graag je schriftelijke motivatie met curriculum vitae, cijferlijst en (indien beschikbaar) stagebeoordeling per e-mail t.a.v. Laura Kerkhoff, l.kerkhoff@okkerse-schop.nl. Wanneer je bij Okkerse & Schop Advocaten solliciteert dan verwerken wij je persoonsgegevens, lees meer in ons Privacy- en cookie statement.