Consultant Real Estate – ValueMetrics

Ben jij (vrijwel) afgestudeerd, heb je affiniteit met data- en rekenmodellen, ervaring met taxaties en ben jij geïnteresseerd in de vastgoedwereld? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wie zijn wij?

ValueMetrics is een vooruitstrevende, jonge en enthousiaste organisatie die woningcorporaties begeleidt bij hun taak als rentmeesters van het sociale woningbezit in Nederland. We zijn intrinsiek gemotiveerd, productief en nemen verantwoordelijkheid. We werken met korte lijnen, houden van snel schakelen, ideeën najagen en hebben een resultaatgerichte ‘can-do’ mentaliteit. We werken vanuit onze kerncompetenties en met een duidelijke focus, maar hebben ook altijd kennis van één van de andere domeinen binnen het bedrijf. Zo stimuleren we onze persoonlijke groei en kunnen we intensief samenwerken. Die inzet combineren we met een ontspannen cultuur, waar motivatie, ideeën en resultaat meer gewaardeerd wordt dan aantal jaren ervaring, status of functietitel.

Wat doen wij?

We helpen woningcorporaties met het nemen van de beste vastgoedbeslissingen voor de toekomst. We onderbouwen onze advisering en begeleiding met data(-analyse) om op basis daarvan slimme, efficiënte en toekomstgerichte besluitvorming door corporaties te faciliteren. De diensten, producten en applicaties van ValueMetrics zijn primair gericht op ‘verbinding’, omdat wij geloven dat kennisuitwisseling en transparantie noodzakelijke aspecten zijn voor de corporatiesector. Wij ondersteunen corporaties met hun asset management en waarderingsvraagstukken. Dit doen wij door het ontwikkelen van software en benchmarks, door het organiseren van kennisuitwisseling platforms en door het geven van advies.

Wat ga jij doen?

Je bent direct betrokken bij het ontwikkelen en het uitrollen van onze producten en diensten. Ieder jaar bepalen we de leegwaarde van 1.5 miljoen woningen voor woningcorporaties, woningbeleggers en taxateurs. Je bent bij dit gehele proces betrokken, van de afstemming met de klant tot de beoordeling van de leegwaarde-taxaties. Tevens ondersteun je woningcorporaties bij hun waarderingsproces van zowel woningen als bedrijfsonroerendgoed. Hierdoor maak je kennis met de wereld van de woningcorporaties zowel van binnen als van buiten. In de uitvoering van je taken krijg je een grote mate van verantwoordelijkheid en zelfstandigheid. Omdat we een platte organisatie zijn krijg je direct antwoord op je vragen en sta je er nooit alleen voor.

Wie zoeken wij?

 • Je bent een young professional met een vastgoed gerelateerde (Makelaardij) opleiding op HBO/WO-niveau
 • Je hebt affiniteit met data- en taxatiemodellen, je bent analytisch, zorgvuldig en je denkt in oplossingen
 • Je beschouwt jezelf als een aanpakker en werkt graag klant- en resultaatgericht
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
 • Je voelt je als een vis in het water binnen een klein team, waarin jouw mening óók telt. Als jij ergens achter staat, dan ga je ervoor en krijg je mensen mee
 • Je hebt bij voorkeur werk- of stage-ervaring in de taxatie- of vastgoedbranche

Wij bieden

 • Een jonge en dynamische werkomgeving met voldoende afwisseling en veel ruimte voor groei
 • ‘Me-time’, tijd voor experimentele projecten die je zelf kunt invullen met je eigen ideeën
 • De mogelijkheid tot flexibele werktijden binnen een 32-40 urige werkweek
 • Een thuiswerkplek die net zo goed is als de werkplek op kantoor
 • Een steile leercurve, met training ‘on the job’ en persoonlijke begeleiding
 • Concurrerende arbeidsvoorwaarden

Ben je geïnteresseerd?

Wil je meer weten over ons bedrijf? Bekijk onze website: valuemetrics.nl. Wil je solliciteren, of heb je vragen over ons of de vacature? Neem dan contact op met Maaike Middendorp, op maaike@valuemetrics.nl of 06-11118611. Graag ontvangen we je CV en motivatie.

Werkstudent / Stagiair Valuation & Advisory – Data Analist – Cushman & Wakefield

Vastgoed speelt een steeds belangrijkere rol in onze maatschappij, waardoor een onafhankelijke, objectieve en betrouwbare bepaling van de marktwaarde van vastgoed essentieel is. Als een van de grootste vastgoedtaxateurs wereldwijd is Cushman & Wakefield dé sparringpartner bij uiteenlopende waarderingsvraagstukken. Cushman & Wakefield’s benadering van taxaties is gebaseerd op een grondig onderzoek van en inzicht in het vastgoed. Ondersteund door een zeer uitgebreide transactiedatabase is het Valuation & Advisory team op de hoogte van de actuele landelijke, regionale en lokale ontwikkelingen.

Valuation & Advisory werkt met drie toegewijde business lines:

 • BOG (Bedrijfsmatig Onroerend Goed); gespecialiseerd zijn in het taxeren van kantoren, retail, logistiek en bedrijfsruimten voor banken, particuliere en institutionele beleggers, voor zowel binnen- als buitenlandse opdrachtgevers;
 • Residential; gespecialiseerd in het waarderen van residentieel vastgoed voor institutionele, internationale en particuliere beleggers alsmede woningcorporaties;
 • Specials; gespecialiseerd in het waarderen van ‘speciale’ objecten dan wel ‘speciale vraagstukken’. Je kunt hierbij denken aan hospitality, healthcare, public sector, parkeergarages, maatschappelijke- en educatieve instellingen, onteigeningen, herontwikkelingen, WOZ, herbouwwaarden en erfpachtvraagstukken.

Binnen ons Valuation & Advisory team zijn we op zoek naar gemotiveerde werkstudent data-analist die het leuk vindt om met grote hoeveelheden (vastgoed)data aan de slag te gaan.

Wat ga je doen

Je gaat de taxatie afdeling ondersteunen op het gebied van:

 • het bouwen aan de databases;
 • het opschonen van data;
 • het bouwen van dashboards;
 • het maken van tools in onder andere power apps en Excel.

Met wie ga je werken

Ons Valuation & Advisory team bestaat uit ca. 130 professionals. Het Valuation & Advisory team is daarmee een van onze grootste afdelingen. We groeien nog steeds en verwelkomen daarom regelmatig nieuwe collega’s. We zijn een hecht team van ervaren en gedreven taxateurs. Je zal nauw samenwerken met collega’s op alle niveaus, van junioren tot leden van het management team, maar ook mede-werkstudenten en stagiairs.

Als werkstudent Data-analist heb jij:

 • Affiniteit met data;
 • Ruime kennis van MS Excel;
 • Affiniteit met vastgoed (pré);
 • Kennis van programmeren en Power Platforms (pré);

Daarnaast vinden we het belangrijk dat een data-analist innovatief kan denken en het leuk vindt om met procesmanagement van taxaties bezig te zijn, daarnaast kan je zowel zelfstandig als in teamverband werken.

Heb je interesse?

Neem dan vandaag nog contact op met Pim van Loon – Corporate Recruiter bij Cushman & Wakefield. Pim.vanloon@cushwake.com / 06 15 09 04 26