Webinar | Circulariteit en vastgoedwaardering, gaat dat samen? | do 11 maart

Wanneer Thursday 11 March 2021
Tijd 16:00 - 17:00

Circulariteit is helemaal hot op het moment. In de wetenschappelijke literatuur is veel over dit thema te vinden en ook elke (digitale) beurs zit er vol mee. Maar vraag het de gemiddelde (private) vastgoedbelegger en het is vooral not. Duur, rompslomp, gedoe, je kent het wel. “Het levert niks op.”

Afgelopen donderdag nam Bas Bordewijk (Sustainability Expert bij ING Real Estate Finance) ons mee in de wereld van circulariteit en vastgoedwaardering. Wanneer is er sprake van circulariteit en Hoe circulair zijn wij? Worden levenscycluskosten al meegenomen in vastgoed waarderingen? Na de presentatie was er ruimte voor discussie, waar de deelnemers goed gebruik van maakten. We zouden in ieder geval naar een veranderende manier van vastgoedwaardering moeten gaan, van een beoordeling op initiële investeringskosten naar een beoordeling op de gehele levenscycluskosten.

We willen Bas Bordewijk graag bedanken voor de presentatie en alle FRESH’ers voor hun interactieve deelname!

Andere interessante evenementen

FRESH Professionals Kerstborrel

8 december, de pepernoten zijn in de aanbieding en de kerstbomen bepaald niet.  FRESH Professionals zal die donderdag met kerstmuts op borrelen om het kerstseizoen in te luiden. dit zal...

8 - 8 dec 2022