Webinar | Circulariteit en vastgoedwaardering, gaat dat samen? | do 11 maart

Wanneer donderdag 11 maart 2021
Tijd 16:00 - 17:00

Circulariteit is helemaal hot op het moment. In de wetenschappelijke literatuur is veel over dit thema te vinden en ook elke (digitale) beurs zit er vol mee. Maar vraag het de gemiddelde (private) vastgoedbelegger en het is vooral not. Duur, rompslomp, gedoe, je kent het wel. “Het levert niks op.”

Afgelopen donderdag nam Bas Bordewijk (Sustainability Expert bij ING Real Estate Finance) ons mee in de wereld van circulariteit en vastgoedwaardering. Wanneer is er sprake van circulariteit en Hoe circulair zijn wij? Worden levenscycluskosten al meegenomen in vastgoed waarderingen? Na de presentatie was er ruimte voor discussie, waar de deelnemers goed gebruik van maakten. We zouden in ieder geval naar een veranderende manier van vastgoedwaardering moeten gaan, van een beoordeling op initiële investeringskosten naar een beoordeling op de gehele levenscycluskosten.

We willen Bas Bordewijk graag bedanken voor de presentatie en alle FRESH’ers voor hun interactieve deelname!

Andere interessante evenementen

Dentons Internationale Reis | 8-15 oktober 2023

De inschrijvingen voor de Dentons | FRESH Professionals Internationale Reis 2023 naar Miami zijn inmiddels gesloten en iedereen heeft een persoonlijke mail ontvangen!De vliegtickets zijn geboekt en de commissie is...

8 - 15 okt 2023

Frasers Maandborrel | do 19 oktober

Op donderdag 19 oktober zal de maandborrel in samenwerking met Frasers georganiseerd worden. We gaan er weer een mooie borrel van maken!  Locatie: Bar Bonnie Tijdstip: vanaf 18u

19 oktober 2023

Primevest 10+ Diner Amsterdam

In samenwerking met Primevest zal op donderdag 26 oktober het FRESH Professionals 10+ diner plaatsvinden. De locatie zal spoedig bekend worden gemaakt, maar de inschrijving is reeds geopend!

26 oktober 2023