Terugblik Active FRESH’er Dag 1 Acquisitietraining

Wanneer Friday 19 November 2021
Tijd

Almere, vrijdag 19 november 2021

Op 19 november, op de 19e etage met uitzicht over heel Almere, heeft het bestuur en de commissies van FRESH Students een interessante acquisitie training gehad. Deze training werd verzorgd door twee professionals uit de vastgoedsector; Alexander Zweering en Ivar Hillerström van Spring Real Estate. Zij hebben de deelnemers geholpen om zichzelf op alle vlakken van acquisitie beter te positioneren en uitgelegd hoe je de klant kan overtuigen van de meerwaarde van je product.

In deze training kwamen de competenties van netwerken, sales en onderhandelen terug.  

Een aantal leden van het bestuur en van de commissies moesten een pitch houden om mensen bij FRESH Students te betrekken. In deze pitch kwamen veel goede aspecten van FRESH Students naar voren. Lars Groenewold won deze wedstrijd met een grandioze pitch van wereldklasse. In de pitch werd zowel het persoonlijke als professionele vlak van FRESH Students uitgelicht. 

Verder hebben Alexander en Ivar ons een inkijk gegeven van netwerken. Hoe houd je mensen vast aan je netwerk en hoe kan je mensen benaderen die je nauwelijks kent. In deze training heeft Alexander het FRESH bestuur en commissies geleerd hoe je met mensen in gesprek moet gaan door middel van een afbeelding dat werd omschreven als een parabool met een normaal verdeling erin werd ons de theorie uitgelegd. Ga op zoek naar raakvlakken die de gesprekspartner tegenover je heeft. Dus zijn jullie heel toevallig in hetzelfde land op vakantie heeft, welke gemeenschappelijke hobby of werk heb je, ga daar dan op door met elkaar, dan ontstaat er een klik tussen 2 mensen. Hierna ga je het zakelijke deel doen. Ga op zoek naar de behoefte van de gesprekspartner en als die vervuld kan worden, dan close je een deal. 

Na de training hebben wij onder het genot van een koud biertje, glaasje wijn en een flinke borrelplank kennis gemaakt met andere werknemers van Spring Real Estate. Wij hebben erg genoten van de geslaagde dag en willen graag Spring Real Estate en in het speciaal Alexander Zweering en Ivar Hillerström bedanken voor de leuke en leerzame dag!

Andere interessante evenementen

FRESH START: LIVE

Op woensdag 14 september zal het event FRESH START plaats vinden. In Amsterdam zullen we onder het genot van een biertje en een wijntje het afgelopen jaar evalueren. Hierbij is...

14 september 2022

FRESH Students activiteitenagenda

Wil jij ook geen evenement van FRESH Students missen? Voeg dan nu de Google activiteitenagenda van FRESH Students toe aan je eigen agenda! Deze zal gedurende het collegejaar 2020-2021 up-to-date...

15 september 2022