Spring Real Estate | FRESH Professionals Trip 2020 – Inschrijving verlengd!

Wanneer zondag 5 t/m zondag 12 april 2020
Tijd 00:00 - 13:30

De inschrijvingen voor de Spring Real Estate | FRESH Professionals Trip 2020 naar Toronto zijn geopend!

Meld je aan via de website als je deel wilt nemen aan de Professionals Trip 2020! Let op: Na aanmelding zul je op een wachtlijst geplaatst worden en dien je een korte motivatie in te sturen waarom jij graag deel wilt nemen aan deze trip via info@freshprofessionals.nl

Dit jaar is Spring Real Estate Hoofdsponsor van de Professionals Trip. Spring Real Estate is een landelijke vastgoed adviesorganisatie gespecialiseerd in het leveren van data-gedreven vastgoedadvies aan huurders en beleggers van commercieel vastgoed.

Het gaat weer een onvergetelijke reis worden! Er is dit jaar plek voor 20-22 deelnemers dus meld je snel aan. Let er wel op dat we op zondag 5 april vanuit Amsterdam vertrekken en we zondag 12 april in de ochtend weer terug komen (het paasweekend). Er zal sprake zijn van een eigen bijdrage van circa EUR 750 (deelname aan de reis is derhalve niet gratis).

Je kan je inschrijven tot en met zondag 15 december 2019. In januari maken wij de deelnemers bekend. Houd er rekening mee dat we dan ook een aanbetaling vragen van de eigen bijdrage.

Wil je dat jouw bedrijf door middel van een sponsoring zijn/haar naam verbindt aan deze fantastische reis? Neem dan contact op met een van de commissieleden of stuur een mail naar info@freshprofessionals.nl.

Met vriendelijke groet,

FRESH Professionals Trip 2020 commissie:

Michiel Boonen (JLL) – chairman@freshprofessionals.nl
Lauraine Swaving (Houthoff) – l.swaving@houthoff.com
Sharwin Mahadewsing (JLL) – Sharwin.mahadewsing@eu.jll.com
Sjors van Iersel (Spring Real Estate) – sjors@springrealestate.nl
Martijn Dekker (UBS) – martijn.dekker@ubs.com

Hoofdsponsor:

Andere interessante evenementen

Dentons Internationale Reis | 8-15 oktober 2023

De inschrijvingen voor de Dentons | FRESH Professionals Internationale Reis 2023 naar Miami zijn inmiddels gesloten en iedereen heeft een persoonlijke mail ontvangen!De vliegtickets zijn geboekt en de commissie is...

8 - 15 okt 2023

Frasers Maandborrel | do 19 oktober

Op donderdag 19 oktober zal de maandborrel in samenwerking met Frasers georganiseerd worden. We gaan er weer een mooie borrel van maken!  Locatie: Bar Bonnie Tijdstip: vanaf 18u

19 oktober 2023

Primevest 10+ Diner Amsterdam

In samenwerking met Primevest zal op donderdag 26 oktober het FRESH Professionals 10+ diner plaatsvinden. De locatie zal spoedig bekend worden gemaakt, maar de inschrijving is reeds geopend!

26 oktober 2023