Sloepvaren Drees & Sommer

Wanneer vrijdag 3 juni 2022
Tijd 16:00 - 18:00

Schrijf je nu in voor een unieke middag op het water! Op vrijdag 3 juni van 16.00 tot 18.00 uur gaan we samen met Drees & Sommer varen door de grachten van Amsterdam.

Drees & Sommer is één van Europa’s leidende ondernemingen op het gebied van vastgoedadvies en projectmanagement. Drees & Sommer ontwikkeld oplossingen voor hun klanten die kostenefficiënt, innovatief, duurzaam, digitaal en gebruikersgericht zijn. Dit doen zij met ruim 4300 medewerkers op 46 locaties over de hele wereld. In Nederland werken ze met ruim 100 collega’s vanuit de locaties Nieuw-Vennep, Capelle a/d IJssel en Eindhoven. In Nederland kenmerken Drees & Sommer zich als persoonlijke en vooruitstrevende partner. Waarbij zij elkaar en elk project waarderen. Van het nieuwe hoofdkantoor van ABNAMRO tot het lokale buurthuis van jouw gemeente.

Wil jij Drees & Sommer beter leren kennen?

Zeven geselecteerde studenten krijgen kans op een unieke compleet verzorgde middag sloepvaren met dit bedrijf!  De selectie vindt plaats aan de hand van CV’s en een korte motivatie (Max 100 woorden). De deadline voor het inschrijven is 27 mei, dus meld je snel aan via de onderstaande aanmeldlink.

https://forms.gle/MzCP4ogZTTudCoKx9

Andere interessante evenementen

FRESH Open

Na het succes van vorig jaar, zijn we verheugd om de tweede editie van het FRESH Open Padeltoernooi aan te kondigen!  We nodigen jullie uit om op 25 april samen...

25 april 2024

FRESH International Challenge

Eindelijk mogen we het dan bekendmaken, de bestemming van de FRESH International Challenge 2024! Dit is hét evenement waar je bij wilt zijn! Een te gekke week vol met interessante...

6 - 17 mei 2024

Edge inhousedag

7 juni 2024