Sloepvaren Drees & Sommer

Wanneer Friday 3 June 2022
Tijd 16:00 - 18:00

Schrijf je nu in voor een unieke middag op het water! Op vrijdag 3 juni van 16.00 tot 18.00 uur gaan we samen met Drees & Sommer varen door de grachten van Amsterdam.

Drees & Sommer is één van Europa’s leidende ondernemingen op het gebied van vastgoedadvies en projectmanagement. Drees & Sommer ontwikkeld oplossingen voor hun klanten die kostenefficiënt, innovatief, duurzaam, digitaal en gebruikersgericht zijn. Dit doen zij met ruim 4300 medewerkers op 46 locaties over de hele wereld. In Nederland werken ze met ruim 100 collega’s vanuit de locaties Nieuw-Vennep, Capelle a/d IJssel en Eindhoven. In Nederland kenmerken Drees & Sommer zich als persoonlijke en vooruitstrevende partner. Waarbij zij elkaar en elk project waarderen. Van het nieuwe hoofdkantoor van ABNAMRO tot het lokale buurthuis van jouw gemeente.

Wil jij Drees & Sommer beter leren kennen?

Zeven geselecteerde studenten krijgen kans op een unieke compleet verzorgde middag sloepvaren met dit bedrijf!  De selectie vindt plaats aan de hand van CV’s en een korte motivatie (Max 100 woorden). De deadline voor het inschrijven is 27 mei, dus meld je snel aan via de onderstaande aanmeldlink.

https://forms.gle/MzCP4ogZTTudCoKx9

Andere interessante evenementen

JLL Inhousedag

Heb je de Consultancy-dagen gemist? Pak dan nu je kans om alsnog kennis te maken met de wereld van vastgoed consultancy. Ook dit jaar zal FRESH Students, in samenwerking met...

23 - 23 mrt 2023

FRESH Students Padel Toernooi

Misschien heb je er wel eens van gehoord: padellen. Zeker een van de populairste sporten van dit moment. Deze mix tussen tennis en squashen wordt ook wel het nieuwe golfen...

6 april 2023