Sloepvaren AT Osborne

Wanneer donderdag 23 september 2021
Tijd 16:00 - 18:00

Let op: dit is een evenement met selectieprocedure. Om je inschrijving compleet te maken dien je dit formulier in te vullen. Uiterlijk 18 september weet je of je geselecteerd bent voor het evenement.

AT Osborne is een Nederlands consultancybedrijf uit Baarn met ongeveer 150 werknemers, gericht op complexe problemen voor publieke opdrachtgevers. Het gaat dan ook vaak om maatschappelijke vraagstukken op het gebied van de leefomgeving uit domeinen zoals duurzaamheid, gezondheid en toekomstbestendigheid. Lees hier meer over AT Osborne!

Zou jij het leuk vinden om dit bedrijf beter te leren kennen? Op september zullen 5 studenten worden uitgekozen om te gaan varen met dit bedrijf op de FRESH sloep! Het zal een geheel verzorgde middag worden op 23 september in Amsterdam van 16:00 tot 18:00 waarin je echt de mogelijkheid krijgt om AT Osborne en haar medewerkers beter en persoonlijk te leren kennen. Een hele opluchting na een lange periode van online evenementen!

Schrijf je dus snel in via de FRESH website en het aanvullende formulier! 16 september om 23:59 sluiten de inschrijvingen en uiterlijk 18 september hoor je of je geselecteerd bent voor het evenement.