RICS / FRESH Professionals | Young Professionals Integriteit

Wanneer dinsdag 27 november 2018
Tijd 15:00 - 18:00
Waar Amsterdam

In samenwerking met de young professional organisaties van NEPROM, IVBN, RICS, Aedes, VGM NL en FRESH is een veelzijdige middag georganiseerd met inspirerende sprekers op het kantoor van Syntrus Achmea Real Estate & Finance te Amsterdam.

Het thema van deze middag was ‘Integriteit’ en wat de drijfveren zijn achter bepaalde beslissingen. Voorafgaand aan de bijeenkomst hebben de professionals van de verschillende organisaties een persoonlijke test van Certifind Institute ingevuld gericht op persoonlijkheid. De uitkomsten hiervan zijn (geanonimiseerd) toegelicht tijdens deze bijeenkomst. Na een aantal ronde tafel discussies werd de middag afgesloten met een leuke borrel. Wij willen iedereen bedanken voor zijn/haar aanwezigheid en natuurlijk de sprekers voor hun inspirerende verhalen.

Andere interessante evenementen

Dentons Internationale Reis | 8-15 oktober 2023

De inschrijvingen voor de Dentons | FRESH Professionals Internationale Reis 2023 naar Miami zijn inmiddels gesloten en iedereen heeft een persoonlijke mail ontvangen!De vliegtickets zijn geboekt en de commissie is...

8 - 15 okt 2023

Frasers Maandborrel | do 19 oktober

Op donderdag 19 oktober zal de maandborrel in samenwerking met Frasers georganiseerd worden. We gaan er weer een mooie borrel van maken!  Locatie: Bar Bonnie Tijdstip: vanaf 18u

19 oktober 2023

Primevest 10+ Diner Amsterdam

In samenwerking met Primevest zal op donderdag 26 oktober het FRESH Professionals 10+ diner plaatsvinden. De locatie zal spoedig bekend worden gemaakt, maar de inschrijving is reeds geopend!

26 oktober 2023