Retail Tour

Wanneer donderdag 10 t/m zaterdag 12 februari 2022
Tijd 10:00
Waar Brussel

Ben jij wel weer aan een tripje toe? De Retail Tour is er weer!

Dit jaar gaan we op bezoek bij onze zuiderburen om daar het retail vastgoed te ontdekken. Op 10 februari om 10.00u zullen we de tour aftrappen in Utrecht. Na een stop in Nederland te hebben gehad zullen we ons met de bus verplaatsen naar Brussel om daar 2 dagen retail te bezichtigen. We zullen vanuit Brussel op 12 februari terug vertrekken rond 14.00u. Brussel is van alle retail facetten thuis. Zo kent het een historisch winkelcentrum genaamd ‘Les Galeries Royales Saint Hubert’, waar het zonlicht door een glazen koepel het winkelcentrum bereikt. Ook ‘Pasage Du Nord’ is erg geliefd onder het Brussels toerisme. Het betreft een prachtige winkelgalerij in het hart van Brussel. In de avond krijgen de deelnemers de kans om zelf op stap te gaan en meer van de stad te zien.

Je wordt tijdens de gehele trip verzorgd op het gebied van vervoer, accommodatie, diners en lunches. In Brussel zullen we verwelkomd worden door een aantal van Brussels grootste vastgoedbedrijven, hier zullen we de gelegenheid krijgen om aan tafel te schuiven en meegenomen worden door de winkelcentra die zij beheren. Houd onze instagram in de gaten voor de bekendmaking van de deelnemende bedrijven!

Wil je mee? schrijf je dan in voor 30 januari. We hebben ruimte voor 20 gedreven vastgoed studenten, dus upload je CV en lever een korte motivatie in (max. 100 woorden). Link: hier!

Je krijgt uiterlijk maandag 31 januari te horen of je bent geselecteerd om mee te gaan.

P.S.: Uiteraard houden wij ons aan de corona regels, als je hier meer vragen over hebt kun je mailen naar: companyrelations@freshstudents.nl. Dit alles onder voorbehoud dat de regels omtrent het coronavirus dit toelaten.