PROVADA

Wanneer donderdag 13 juni 2024
Tijd 10:00
Waar Amsterdam

Op donderdag 13 juni gaat FRESH Students naar de PROVADA, de grootste vastgoedbeurs van Nederland waar de publieke en private sector samenkomen. We zullen langs verschillende bedrijven gaan en deelnemen aan het nieuwe FRESH Debat.

Programma voor donderdag 13 juni:

  • 10.00-11.00 CBRE IM ontbijt: 

CBRE Investment Management is onderdeel van CBRE, het grootste bedrijf ter wereld voor vastgoedservices en investeringen. Met meer dan 100.000 medewerkers in meer dan 100 landen helpt CBRE investeerders en gebruikers van vastgoed. Tijdens het ontbijt krijgen we een kijkje in hun innovatieve aanpak voor duurzame en toekomstgerichte vastgoedoplossingen.

  • 11.00-12.15 Het FRESH Debat  

Tijdens het FRESH Debat zullen vier prominente panelleden samen met het publiek in een interactieve setting discussiëren over actuele thema’s in de vastgoedmarkt. Dit biedt een unieke kans om inzichten te verkrijgen en deel te nemen aan diepgaande discussies.

  • 12:30-14:30 ABN AMRO lunch en financiële case

ABN AMRO, een van de grootste banken van Nederland, biedt ons een lunch en interactieve case aan. Tijdens deze case zullen we werken aan een financieel vraagstuk, dat gericht is op de vastgoedmarkt. Dit geeft een goed beeld van de financiële aspecten en uitdagingen binnen de sector.

Er kunnen 25 studenten deelnemen aan dit event, dus meld je snel aan!

Let op! Vanwege de beperkte plekken zal er een selectie plaatsvinden. We laten je uiterlijk vrijdag 31 mei weten of je deel kan nemen.