Propertytour The Duchess – Amstelkwartier 4G | do 13 feb

Wanneer Thursday 13 February 2020
Tijd 12:00 - 14:00
Waar Amsterdam

Er wordt flink gebouwd in het Amstelkwartier. Voorafgaand aan deze propertytour was er een lunch georganiseerd bij Thuis aan de Amstel en na een goede kennismaking en smakelijke pasta bezochten we het project. De aannemer, Kondor Wessels Amsterdam, was nog druk bezig met de laatste loodjes voor de oplevering. De drie bouwblokken hebben elk hun unieke karakter. De centrale trappenhuizen zijn met behulp van Space Encounters prachtig vormgegeven. Tussen de hardwerkende onderaannemers door, hebben we verschillende appartementen bezocht. Vooral de begane grond bleek in trek met bijzondere dubbelhoge ruimtes.

Ondanks dat er in dit gebied nog geen directe voorzieningen, zoals een supermarkt, te vinden zijn, ziet men de meerwaarde van een woning op deze plek in Amsterdam. Wonen aan het park op steenworp afstand van het centrum dat kan hier in het Amstelkwartier, niet gek dat alle woningen verkocht zijn!

Met dank aan Patrick Rozendaal van Kondor Wessels Amsterdam en Joost Versluijs en Mathia van der Varst van Kondor Wessels Vastgoed.

Andere interessante evenementen

FRESH Professionals Kerstborrel

8 december, de pepernoten zijn in de aanbieding en de kerstbomen bepaald niet.  FRESH Professionals zal die donderdag met kerstmuts op borrelen om het kerstseizoen in te luiden. dit zal...

8 - 8 dec 2022

Projectbezoek Lingotto – Smakkelaarspark – 25 januari

Met grote hoeveelheden bussen, treinen, auto’s, fietsers, trams en boten is het Smakkelaarsveld in hartje Utrecht een ware orkaan van beweging, geluid en dynamiek. Maar de plek waar Utrechters nu...

25 - 25 jan 2023