Projectbezoek | Amadeiro Urban Living | do 8 april

Wanneer donderdag 8 april 2021
Tijd 17:00 - 18:30

Op donderdag 8 april opende Boelens de Gruyter de deuren van de voormalige KPN telefooncentrale voor FRESH Professionals. Een twintigtal FRESH’ers kreeg van ontwikkelaar Rogier Rombouts een presentatie en aansluitend een rondleiding door het zeer ambitieuze project in de Bossche binnenstad. Rogier, zelf een geboren en getogen Bosschenaar, vertelde over de geschiedenis van het pand, hoe Boelens de Gruyter het verworven heeft en hoe de plannen tot stand zijn gekomen.

Het project zal een hoognodige hoeveelheid huurwoningen in zowel de sociale sector, de vrije sector als middenhuur toevoegen aan de Bossche binnenstad. Tevens werd er verteld over de grote uitdagingen om het complex een Bosch karakter te geven met afwisselende gevels, zichtbare daken en terugkerende elementen van de KPN telefooncentrale. De nadruk binnen dit project lag telkens op het overleggen en samenbrengen van alle belanghebbenden. Na de rondleiding was er een gezellige borrel en kunnen we stellen dat de aanwezige FRESH’ers niet alleen een mooie rondleiding hebben gehad, maar ook een kijk in de keuken van een bevlogen ontwikkelaar.

Houd de FRESH Professionals agenda in de gaten voor aankomende projectbezoeken! Er is maar zeer beperkt plek vanwege de COVID-19 veiligheidsmaatregelen.

Andere interessante evenementen

Collegetour: munten voor stenen, hoe dan?! | do 14 december

Waar & hoe regel je de herfinanciering van je portefeuille? De rente voor vastgoedbeleggers is het afgelopen jaar verveelvoudigd. Banken scherpen hun financieringsvoorwaarden voor vastgoed aan, de risico’s vinden zij...

14 december 2023

FRESH Lustrum Wintersport 2024 (VOL)

Volgend jaar viert FRESH Professionals haar 25ste levensjaar. En hoe kan dit beter gevierd worden dan in de sneeuw onder het genot van een jägermeister met Sweet Caroline op de...

31 jan - 3 feb 2024