Project Day bbn adviseurs

Wanneer vrijdag 11 november 2016
Tijd

bbn Adviseurs Project Day: In de vroege ochtend op vrijdag 11 november verzamelden 14 enthousiaste studenten zich op het kantoor van bbn Adviseurs voor de eerste Project Day van FRESH. Tijdens de ochtend krijgen de deelnemers de kans om een indruk te krijgen van de werkzaamheden binnen bbn Adviseurs. De dag begon met een introductie over bbn en een aantal werknemers die ook bij de case waren betrokken.

De case bestond uit verschillende facetten waar bbn zich dagelijks mee bezig houdt om uiteindelijk een tot een advies te kunnen komen voor een nieuwe bestemming van een gebied in Utrecht. Tijdens het uitwerken van de case kregen de verschillende groepen de kans kennis in te winnen bij experts van het bedrijf. Na twee uur hard gewerkt te hebben, bleven er drie concrete adviezen over. Iedere groep kreeg de kans om in 10 minuten het advies te presenteren aan een jury bestaande uit senior advisors werkzaam bij bbn. Na de presentaties waren afgerond en de jury zich had teruggetrokken, was er de kans om meer van het bedrijf te weten te komen tijdens een verzorgde lunch samen met werknemers van bbn Adviseurs. Na een uitgebreide feedback van de jury voor iedere groep, werd er één groep aangewezen met het beste advies.

Met een plan gericht op maatschappelijke verantwoording en sociale cohesie, zijn Dirk Adriaanse, Martijn Bernhard, Sander van Beek en Jochem de Vos uiteindelijk aangewezen als winnaar van deze leuke interactieve case.

Terugkijkend op deze dag mag worden gezegd dat de lat hoog ligt voor aankomende evenementen van FRESH. Ben jij benieuwd welke evenementen FRESH Students de komende tijd op de agenda heeft staan? Kijk dan snel op www.stichtingfresh.nl!

Andere interessante evenementen

EDGE inhousedag

Lijkt het jou leuk om een kijkje te nemen achter de schermen bij een van de meest innovatieve bedrijven in de vastgoedindustrie? Op vrijdag 7 juni om 13:00 uur vindt...

7 juni 2024

PROVADA

Op donderdag 13 juni gaat FRESH Students naar de PROVADA, de grootste vastgoedbeurs van Nederland waar de publieke en private sector samenkomen. We zullen langs verschillende bedrijven gaan en deelnemen...

13 juni 2024