Pakhuis de Zwijger

Wanneer donderdag 7 oktober 2021
Tijd 20:00 - 22:00
Waar Amsterdam

Evenement: Livecast Pakhuis de Zwijger – 20:00 tot 22:00

Wil je hierbij zijn? Schrijf je dan nu in via de inschrijflink!

Op 7 oktober om 20:00 zal de 2e livecast van de serie Houtbouw van Pakhuis de Zwijger plaatsvinden. Vanuit FRESH Students zullen wij met een groepje naar de lezing gaan en aansluitend borrelen met alle aanwezigen! De livecast zal worden gehouden in het iconische Pakhuis de Zwijger; een historisch pand aan het Ij in Amsterdam.

Hernieuwbare materialen en hout worden vaak in één adem genoemd. Toch zijn er veel meer hernieuwbare materialen die kunnen worden gebruikt in de bouw. Zo kunnen materialen als bamboe, hennep, vlas en wol goed worden toegepast als bouwmaterialen. Echter, deze materialen komen meestal niet verder dan de experimentele fase, terwijl ze vaak toch veel potentie hebben. Waarom geven we niet alle biobased materialen dezelfde aandacht? En hoe zorgen we voor een goede balans van verschillende biobased materialen in de bouwwereld? Daarover gaat de tweede aflevering van deze tweede serie over houtbouw.

Heb jij interesse in groene innovatie in de bouw, en lijkt het je leuk om met een groepje FRESH’ers gezellig aansluitend te borrelen met de sprekers en andere stakeholders in de bouw? Schrijf je dan nu in via de inschrijflink!