Pakhuis de Zwijger

Wanneer Thursday 7 October 2021
Tijd 20:00 - 22:00
Waar Amsterdam

Evenement: Livecast Pakhuis de Zwijger – 20:00 tot 22:00

Wil je hierbij zijn? Schrijf je dan nu in via de inschrijflink!

Op 7 oktober om 20:00 zal de 2e livecast van de serie Houtbouw van Pakhuis de Zwijger plaatsvinden. Vanuit FRESH Students zullen wij met een groepje naar de lezing gaan en aansluitend borrelen met alle aanwezigen! De livecast zal worden gehouden in het iconische Pakhuis de Zwijger; een historisch pand aan het Ij in Amsterdam.

Hernieuwbare materialen en hout worden vaak in één adem genoemd. Toch zijn er veel meer hernieuwbare materialen die kunnen worden gebruikt in de bouw. Zo kunnen materialen als bamboe, hennep, vlas en wol goed worden toegepast als bouwmaterialen. Echter, deze materialen komen meestal niet verder dan de experimentele fase, terwijl ze vaak toch veel potentie hebben. Waarom geven we niet alle biobased materialen dezelfde aandacht? En hoe zorgen we voor een goede balans van verschillende biobased materialen in de bouwwereld? Daarover gaat de tweede aflevering van deze tweede serie over houtbouw.

Heb jij interesse in groene innovatie in de bouw, en lijkt het je leuk om met een groepje FRESH’ers gezellig aansluitend te borrelen met de sprekers en andere stakeholders in de bouw? Schrijf je dan nu in via de inschrijflink!

Andere interessante evenementen

FRESH START: LIVE

Op woensdag 14 september zal het event FRESH START plaats vinden. In Amsterdam zullen we onder het genot van een biertje en een wijntje het afgelopen jaar evalueren. Hierbij is...

14 september 2022

FRESH Students activiteitenagenda

Wil jij ook geen evenement van FRESH Students missen? Voeg dan nu de Google activiteitenagenda van FRESH Students toe aan je eigen agenda! Deze zal gedurende het collegejaar 2020-2021 up-to-date...

15 september 2022