Ontwikkelaarsdagen

Wanneer donderdag 25 t/m vrijdag 26 mei 2023
Tijd 09:30 - 21:00

Na het succes van de Beleggersdagen en de Consultancy dagen gaan we nog dit jaar nog één keer op een tweedaagse tour langs een van de deelsectoren. Er ligt in Nederland een grote opgave voor de bouw van woningen en kwalitatief goede commerciële ruimte. Tegelijkertijd kunnen moeten nieuwe projecten aan steeds hogere eisen voldoen om bij te dragen aan een duurzamere wereld en vormen nog meer andere factoren een grote uitdaging. Tijdens de Ontwikkelaarsdagen gaan we een kijkje in de keuken nemen van drie verschillende vastgoedpartijen en een bezoek brengen aan de ambitieuze projecten, die zij in ons land realiseren.

Ben jij benieuwd hoe het er dagelijks aan toe gaat bij onze sponsoren VORM, Lingotto en het Rijksvastgoedbedrijf? Meld je dan aan voor de Ontwikkelaarsdagen op 25 en 26 mei 2023!

Het programma is inclusief diner en hotelovernachting en deelnemen is gratis. Je aanmelding is pas geldig na het invullen van deze google forms. We laten uiterlijk 19 mei weten of je geselecteerd bent.

Andere interessante evenementen

EDGE inhousedag

Lijkt het jou leuk om een kijkje te nemen achter de schermen bij een van de meest innovatieve bedrijven in de vastgoedindustrie? Op vrijdag 7 juni om 13:00 uur vindt...

7 juni 2024

PROVADA

Op donderdag 13 juni gaat FRESH Students naar de PROVADA, de grootste vastgoedbeurs van Nederland waar de publieke en private sector samenkomen. We zullen langs verschillende bedrijven gaan en deelnemen...

13 juni 2024