Mix & Match – Rotterdam

Wanneer vrijdag 29 november 2019
Tijd 09:15 - 17:30
Waar Rotterdam

Op vrijdag 29 november vond het tweede evenement van FRESH Students plaats. De Mix & Match tour! Deze tour stond in het teken van oriënteren op de arbeidsmarkt en gaf de studenten een overzicht van een aantal verschillende richtingen binnen het vastgoed. 

We trapten af met een presentatie van de Gemeente Rotterdam in het grootste gebouw van Nederland. Met vanaf de 35ste verdieping het uitzicht over de stad Rotterdam op de achtergrond luisterden we naar het interessante verhaal, waarin de visie van de Gemeente Rotterdam over het ontwikkelen van de stad werd gedeeld. Het verhaal was duidelijk en leerzaam en kon niet beter verteld worden dan op de locatie in De Rotterdam.

Na deze kijk in de wereld van de gemeente vervolgde de dag met een businesscase presentatie van AM een gebiedsontwikkelaar die met een van de prestigieuste projecten van de Benelux bezig is, namelijk de Zalmhaventoren. Met nog steeds het uitzicht vanaf de 35ste verdieping van De Rotterdam op de achtergrond hadden wij een perfect zicht op de Zalmhaventoren in aanbouw.

Na een goed verzorgde netwerklunch waarbij zowel de Gemeente Rotterdam als AM aanwezig waren vervolgende wij onze dag op weg naar CitizenM. Natuurlijk was hiervoor vervoer in stijl geregeld. Met de watertaxi zijn wij naar de overkant van de Nieuwe Maas gebracht.  Vanaf de aanlegplaats was het nog maar een enkele minuut lopen naar het Hotel van CitizenM. Hier hebben wij een inkijkje gekregen in de wereld van het hotel vastgoed. Waarna wij vervolgens met z’n allen fanatiek aan het werk zijn gegaan met een case over waar wij een nieuw CitizenM hotel wilden vestigen. Na het presenteren en kiezen van het beste idee hebben wij de dag bij CitizenM afgesloten met een gezellige borrel! 

Wij kijken terug op een prachtige dag en zijn nu al benieuwd naar het volgende evenement! 

Zijn jullie hier ook bij? Neem snel een kijkje op de site en volg ons op social media om op de hoogte te blijven van de komende FRESH activiteiten.