Loyens & Loeff 5+ Diner Amsterdam

Wanneer donderdag 30 november 2023
Tijd 18:30
Waar Amsterdam

In samenwerking met Loyens & Loeff zal op donderdag 30 november het FRESH Professionals 5+ diner plaatsvinden. Dit evenement is speciaal voor de FRESH’ers die al langer dan 5 jaar werkzaam zijn in het vastgoed. Het diner zal plaatsvinden bij NOMADS in Amsterdam Oost.

Het restaurant maakt onderdeel uit van Winkelgebied Oostpoort dat in eigendom is bij Syntrus Achmea. Dit is hét winkelgebied van Amsterdam Oost en een van de meest veelzijdige winkelgebieden in Amsterdam. Met ruim 50 winkels en een breed aanbod aan producten en services biedt het winkelgebied de consument een aantrekkelijke mix van grote (inter)nationale ketens en zelfstandige ondernemers.

NOMADS is een “reizende” wereldkeuken, waarbij de eigenaren van het restaurant eerst culinaire inspiratie opdoen in een land en dit toepassen in hun restaurant. Momenteel staat de keuken uit Singapore centraal, een stadstaat die al vaker bestemming was voor de FRESH Business Trip. Samen met Loyens & Loeff zullen wij ons voor die avond in Singapore wanen. Ben jij erbij?

Andere interessante evenementen

Collegetour: munten voor stenen, hoe dan?! | do 14 december

Waar & hoe regel je de herfinanciering van je portefeuille? De rente voor vastgoedbeleggers is het afgelopen jaar verveelvoudigd. Banken scherpen hun financieringsvoorwaarden voor vastgoed aan, de risico’s vinden zij...

14 december 2023

FRESH Lustrum Wintersport 2024 (VOL)

Volgend jaar viert FRESH Professionals haar 25ste levensjaar. En hoe kan dit beter gevierd worden dan in de sneeuw onder het genot van een jägermeister met Sweet Caroline op de...

31 jan - 3 feb 2024