KPMG Kroegcollege

Wanneer Wednesday 17 May 2023
Tijd 19:00 - 22:00

Op 17 mei hebben wij weer een fantastisch event voor jullie klaar staan. In een kroegcollege neemt KPMG ons mee in de wereld van de vastgoedconsultancy. Onder het genot van een koud biertje worden wij door de wereld van deals en corporate finance binnen het vastgoed geleid.

KPMG Nederland is onderdeel van een wereldwijd netwerk van Audit- en advieskantoren. In Nederland, waar Piet Klijnveld in 1917 de grond legde voor KPMG, zijn wij nu met meer dan 3.900 collega’s verdeeld over 12 kantoren. Samen helpen wij een grote verscheidenheid aan organisaties vooruit te kijken en de juiste duurzame keuzes te maken. KPMG is binnen de vastgoedconsultancy toonaangevend op het gebied van Strategy & Operations en Corporate Finance.

Het Strategy & Operations vastgoedteam ondersteunt met strategievorming, het analyseren en optimaliseren van vastgoedportefeuilles, het efficiënter en toekomstbestendiger maken van grote Nederlandse vastgoedbedrijven, en het helpen de sector innovatiever en duurzamer te maken. Tijdens het kroegcollege zal het team je meenemen hoe zij een vastgoedinvesteerder hebben ondersteunt met vormgeving van hun digitale strategie.

Het Corporate Finance vastgoedteam van KPMG ondersteunt vastgoedpartijen met financiële bedrijfswaarderingen, fusies- en overnames, financiële analyses en modellen en het aantrekken van financiering. Tijdens het kroegcollege zullen zij studenten meenemen in een financiële haalbaarheidsanalyse van een projectontwikkeling en bijbehorende financieringsmogelijkheden.

Vanuit deze twee teams zal om 19:00 in bruin café Onder de Ooievaar in Amsterdam onder het genot van een hapje en een drankje een interactief kroegcollege plaatsvinden, zoals jullie van ons gewend zijn. Om je aan te melden voor het event moet je dit formulier invullen en er wordt geselecteerd op basis van CV. Inschrijven kan tot en met zaterdag 13 mei maart dus schrijf je snel in!