JLL inhousedag

Wanneer donderdag 2 juni 2022
Tijd 10:30 - 19:00
Waar Amsterdam

Op donderdag 2 juni opent JLL haar deuren voor FRESH Students! Eén van de grootste vastgoedconsultants van Nederland biedt de studenten van FRESH Students de kans om een dag mee te kijken. De dag zal beginnen om 10:30 en eindigen om 19:00.

De start van de dag is op het kantoor waar de studenten kennis maken met het bedrijf en alle werkzaamheden die zij uitvoeren. Vervolgens worden de studenten aan het werk gezet met een case wat een echt praktijkvoorbeeld is en hoort bij van de werkzaamheden van JLL. Tot slot wordt de dag wordt goed afgesloten met een borrel op dé JLL-boot! Een goed moment om in contact te komen met verschillende professionals die hierbij aanwezig zullen zijn. 

Wil jij bij deze dag aanwezig? Meld je dan aan zowel via de aanmeldlink rechtsboven als het onderstaande formulier. Let wel, er is beperkt plek en er al dus een selectie plaatsvinden aan de hand van CVs. De deadline voor inschrijven is op 29 mei dus meld je nog snel aan via onderstaande aanmeldlink.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfncUNguaKszK2k9tgbLjv58tBddlU46R1aNKzigEOL5V-ByA/viewform?usp=sf_link

Meer informatie over JLL vind je op hun bedrijfsprofiel, terug te vinden via onderstaande link.

JLL

Andere interessante evenementen

FRESH Open

Na het succes van vorig jaar, zijn we verheugd om de tweede editie van het FRESH Open Padeltoernooi aan te kondigen!  We nodigen jullie uit om op 25 april samen...

25 april 2024

FRESH International Challenge

Eindelijk mogen we het dan bekendmaken, de bestemming van de FRESH International Challenge 2024! Dit is hét evenement waar je bij wilt zijn! Een te gekke week vol met interessante...

6 - 17 mei 2024

Edge inhousedag

7 juni 2024