JLL inhousedag

Wanneer Thursday 2 June 2022
Tijd 10:30 - 19:00
Waar Amsterdam

Op donderdag 2 juni opent JLL haar deuren voor FRESH Students! Eén van de grootste vastgoedconsultants van Nederland biedt de studenten van FRESH Students de kans om een dag mee te kijken. De dag zal beginnen om 10:30 en eindigen om 19:00.

De start van de dag is op het kantoor waar de studenten kennis maken met het bedrijf en alle werkzaamheden die zij uitvoeren. Vervolgens worden de studenten aan het werk gezet met een case wat een echt praktijkvoorbeeld is en hoort bij van de werkzaamheden van JLL. Tot slot wordt de dag wordt goed afgesloten met een borrel op dé JLL-boot! Een goed moment om in contact te komen met verschillende professionals die hierbij aanwezig zullen zijn. 

Wil jij bij deze dag aanwezig? Meld je dan aan zowel via de aanmeldlink rechtsboven als het onderstaande formulier. Let wel, er is beperkt plek en er al dus een selectie plaatsvinden aan de hand van CVs. De deadline voor inschrijven is op 29 mei dus meld je nog snel aan via onderstaande aanmeldlink.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfncUNguaKszK2k9tgbLjv58tBddlU46R1aNKzigEOL5V-ByA/viewform?usp=sf_link

Meer informatie over JLL vind je op hun bedrijfsprofiel, terug te vinden via onderstaande link.

JLL

Andere interessante evenementen

FRESH START: LIVE

Op woensdag 14 september zal het event FRESH START plaats vinden. In Amsterdam zullen we onder het genot van een biertje en een wijntje het afgelopen jaar evalueren. Hierbij is...

14 september 2022

FRESH Students activiteitenagenda

Wil jij ook geen evenement van FRESH Students missen? Voeg dan nu de Google activiteitenagenda van FRESH Students toe aan je eigen agenda! Deze zal gedurende het collegejaar 2020-2021 up-to-date...

15 september 2022