JLL Inhousedag

Wanneer donderdag 21 maart 2024
Tijd 11:00 - 19:00
Waar Amsterdam

Heb je de Consultancy-dagen gemist? Grijp nu als een gemotiveerde en ambitieuze student je kans om toch kennis te maken met de wereld van vastgoed consultancy bij een van de grootste vastgoedconsultants van Nederland. Ook dit jaar zal FRESH Students, in samenwerking met onze partner JLL, een Inhousedag organiseren! JLL adviseert bij het kopen, bouwen, bewonen van en investeren in verschillende bedrijfsmiddelen, waaronder industrieel, commercieel, residentieel vastgoed. Van start-ups tot wereldwijde bedrijven. Tijdens de Inhousedag kun je op een interessante, leuke en persoonlijke manier kennis maken met JLL.

De inhousedag begint om 11 uur op het hoofdkantoor van JLL in Amsterdam. Tijdens deze inhousedag kun je volledig in de rol van een vastgoedadviseur stappen terwijl je werkt aan een case die een goed beeld zal geven van hoe het is om bij JLL te werken. Daarnaast heb je tijdens de volledig verzorgde lunch en afsluitende borrel je de kans om met de medewerkers van JLL te praten en zo meer inzicht te krijgen in hun werkzaamheden.

Lijkt het jou wat om kennis te maken met een van de grote vastgoedadviseurs in Nederland? Meld je dan aan voor deze inhousedag. 

Wil jij bij deze dag aanwezig? Meld je dan aan zowel via de aanmeldlink rechtsboven als het onderstaande formulier. Let wel, er is beperkt plek en er al dus een selectie plaatsvinden aan de hand van CVs. Meld je aan via deze link. Let op: Je aanmelding is niet compleet zonder het invullen van het formulier.

  • Datum: 21 maart 2024
  • Aanvang: 11:00
  • Locatie: Amsterdam
  • Meld je ook aan via deze link om je inschrijving compleet te maken.