JLL Inhousedag

Wanneer donderdag 23 maart 2023
Tijd 10:00 - 19:00

Heb je de Consultancy-dagen gemist? Pak dan nu je kans om alsnog kennis te maken met de wereld van vastgoed consultancy. Ook dit jaar zal FRESH Students, in samenwerking met onze partner JLL, een Inhousedag organiseren! JLL adviseert bij het kopen, bouwen, bewonen van en investeren in verschillende bedrijfsmiddelen, waaronder industrieel, commercieel, residentieel vastgoed. Van start-ups tot wereldwijde bedrijven. Tijdens de Inhousedag kun je op een interessante, leuke en persoonlijke manier kennis maken met JLL.

Vorig jaar hebben de studenten onder leiding van deskundigen gekeken naar verschillende aspecten van vastgoed door middel van drie verschillende workshops. De drie workshops waren verdeeld in drie pijlers waarin JLL actief is. De workshops werden in casusvorm verzorgd, waarbij iedere ronde een half uur duurde. Hierin hebben de studenten een goed beeld gekregen van het besluitvormingsproces van een van de wereldleiders in het vastgoed. De dag werd afgesloten op

Lijkt het jou wat om kennis te maken met een van de grote vastgoedadviseurs, en ben je benieuwd hoe deze dag er dit jaar uit zal gaan zien? Houd dan de Insta in de gaten voor meer informatie! Aanmelden kan alvast via deze link!

Andere interessante evenementen

ReFRESH: FRESH kick-off event

Op woensdag 4 oktober is het weer zover! De aftrap van het nieuwe academisch jaar. Meld je aan om erbij te zijn!

4 oktober 2023