International Challenge

Wanneer vrijdag 6 t/m dinsdag 17 mei 2022
Tijd

Nadat we 874 dagen lang niet naar het buitenland konden, is het eindelijk weer zo ver! FRESH Students gaat internationaal! Verder dan de corona wandelingen in je stad, grijs weer, en zoom-borrels? FRESH International Challenge gaat naar Brazilië! Het land van de samba, voetbal en zonovergoten stranden. Met de International Challenge reizen we komende lente met het vliegtuig naar de grootste stad van het zuidelijk halfrond met de grootste concentratie hoogbouw ter wereld. Wij gaan naar Sao Paulo! In deze stad van 12 miljoen mensen, bezoeken wij de grootste wolkenkrabber van Brazilië, indrukwekkende monumenten, stranden en gave museums.

Op reis zullen we historische en culturele plekken bezoeken, maar ook zullen we uitstapjes naar de natuur doen, lekker chillen op het strand, langs gaan bij bedrijven en projectlocaties! Naast het geplande programma zal er ook voldoende ruimte zijn om zelf de stad te bewonderen. Ontdek samen met zo’n 20 FRESH’ers Sao Paulo! Voorafgaand aan de reis zullen er enkele activiteiten plaatsvinden om elkaar beter te leren kennen!

De reis zal starten op vrijdagochtend 6 mei en eindigt op dinsdagmiddag 17 mei. De kosten voor deelname zijn nog niet volledig vastgesteld. Een indicatie van de eigen bijdrage betreft rond de 450 euro. Vlucht en hotelovernachting zijn volledig inbegrepen, daarnaast zal lunch en diner op de meeste dagen verzorgd worden. Het is van belang om op eigen kosten een reisverzekering af te sluiten en vaccinaties te bekostigen.

Wil je mee? Inschrijven kan t/m 6 maart! Er is plek voor 20 studenten, dus meld je aan en vul via deze link de aanvullende vragen in en upload je CV.

P.S. Uiteraard houden wij ons aan geldende coronaregels van het land, lees verder voor de praktische informatie. Als je hier vragen over hebt kun je mailen naar: international@freshstudents.nl. De gehele reis is onder voorbehoud dat de regels omtrent het coronavirus het toelaten (bestemming, nodige vaccinaties en reisverzekering). Bij een zeer uitzonderlijke situatie zou de reis daarom qua bestemming nog kunnen veranderen.

Praktische informatie

Om Brazilië in te kunnen reizen is het verplicht om uiterlijk 14 dagen voor vertrek volledig gevaccineerd te zijn tegen COVID-19. Dit is dus ook een voorwaarde om deel te kunnen nemen aan de International Challenge. Daarnaast heb je een paspoort nodig dat ten minste geldig is tot en met 17 november 2022.

Tevens worden er voor Brazilië bepaalde vaccinaties sterk aangeraden: DTP, gele koorts en Hepatitis A. Deze vaccinaties zijn niet verplicht, maar worden wel ten zeerste aanbevolen. Het inplannen en bekostigen is voor de verantwoording van deelnemers zelf en wordt in sommige gevallen vergoed door de zorgverzekering.

Om mee te gaan is het nodig om een reisverzekering te hebben, of hiervoor af te sluiten. Wij raden het aan om een annuleringsverzekering hierbij te nemen. De antigeen test op de heen- en terugreis zal uiteraard worden verzorgd en vergoed door FRESH.

Voor de activiteiten van de International Challenge, inclusief kickoff-dagen en een terugkomdag, is deelname verplicht. Er zal gewerkt worden met een borg van €50,-. Bij volledige deelname aan alle activiteiten van de IC zal het bedrag worden teruggestort.

Andere interessante evenementen

FRESH Nieuwjaarsborrel

Vrijdag 12 januari organiseert FRESH Students een nieuwjaarsborrel voor FRESH’ers. Het belooft weer een goed begin van het nieuwe jaar te worden. De locatie wordt binnenkort aangekondigd. Meld je op...

12 - 12 jan 2024

Consultancydagen

Ook dit FRESH-jaar zullen we weer in de consultancytak van het vastgoed duiken tijdens een meerdaags evenement. Net als bij de beleggersdagen zullen we langs een aantal van onze sponsoren...

18 - 19 jan 2024

FRESH Bedrijvendiner

Op 1 februari krijg jij de kans om onder het genot van een prachtig diner kennis te maken met vastgoedbedrijven CBRE, AT Osborne, Republiq en nog andere bedrijven die binnenkort...

1 februari 2024