International Challenge 2023

Wanneer donderdag 4 t/m vrijdag 12 mei 2023
Tijd 10:00 - 21:00

Daar is ie dan eindelijk! De International Challenge van 2023. Vorig jaar zijn we naar Rio de Janeiro geweest, en met groot succes! Daarom hebben we ook dit jaar weer een te gekke reis neergezet voor jullie. Tijdens de International Challenge ga je in het buitenland kijken hoe de vastgoedwereld buiten Nederland werkt. Dit houdt in dat je met lokale partijen om tafel gaat en bijzondere projecten bezoeken op locatie. Daarnaast zullen we ook in Nederland een project bezoeken bij een van de sponsoren van de International Challenge. De case die we in Nederland zullen bezoeken is het overkoepelende thema, ook voor de project bezoeken op de bestemming.

Dit jaar hebben we samen met onze sponsoren Spring Real Estate en KondorWessels Vastgoed een erg bijzondere bestemming gekozen. Op deze bestemming is niets te gek en er wordt dan ook nog volop gebouwd. Het zijn de snelst groeiende steden van het Midden-Oosten. Hier komt zakelijk perfect samen met plezier. Dit jaar zullen we met de International Challenge naar Dubai en Abu Dhabi gaan! Steden waar je de Burj Khalifa, het Yas Marina Circuit en nog veel meer bijzondere projecten kunt vinden!

De reis vind plaats van 4 tot 12 mei. De eigen bijdrage voor deze prachtige reis bedraagt maximaal €500,-! Wil jij deze kans niet laten schieten, dan is dit je kans! Schrijf je snel in, want de inschrijvingen sluiten alweer snel op 26 maart.

Inschrijven kun je doen via deze link, en hopelijk zien we jou daar!

Andere interessante evenementen

EDGE inhousedag

Lijkt het jou leuk om een kijkje te nemen achter de schermen bij een van de meest innovatieve bedrijven in de vastgoedindustrie? Op vrijdag 7 juni om 13:00 uur vindt...

7 juni 2024

PROVADA

Op donderdag 13 juni gaat FRESH Students naar de PROVADA, de grootste vastgoedbeurs van Nederland waar de publieke en private sector samenkomen. We zullen langs verschillende bedrijven gaan en deelnemen...

13 juni 2024