FRESH Professionals 5+ City Trip Madrid | 24 – 27 juni | Uitgesteld

Wanneer Wednesday 24 t/m Saturday 27 June 2020
Tijd 09:00 - 23:00

Beste FRESH 5+ er,
 

In verband met het coronavirus is de 5+ City Trip uitgesteld. Er zal te zijner tijd naar een nieuwe datum voor deze 5+ City Trip worden gezocht.  De nieuwe datum zal via de nieuwsbrief worden gecommuniceerd. 

______________________________________________________________________________________________________________________________


Van 24 tot en met 27 juni organiseert FRESH voor haar 5+ ers een City Trip naar de hoofdstad van Spanje, Madrid!  De organisatie houdt bij het organiseren van deze reis rekening met de ontwikkelingen van het coronavirus. 

Dit jaar bieden we onze FRESH-ers met meer dan 5 jaar werkervaring een studiereis naar een van Europa’s hotspots voor onroerend goed. Het doel van de studiereis van dit jaar is om kennis te maken met de onroerendgoedmarkt van Madrid en onze deelnemers een leuk en interessant inhoudelijk programma aan te bieden. Het programma omvat lokale trends op het gebied van kantoren, winkels, woningen en nieuwe projecten. Om ook het prachtige weer optimaal te benutten zit er minimaal 1 propertytour in het programma.

Daarnaast wordt er ook rekening gehouden in het programma om op een informele manier deze geweldige stad te verkennen. Madrid heeft vele bekende bezienswaardigheden zoals o.a. Palacio Real (het Koninklijk Paleis), het Retiropark en de museumdriehoek.

Al met al is Madrid dan ook een must-see vanuit vastgoed- en architectonisch perspectief. De organisatie is momenteel druk bezig met het samenstellen van het programma, waarin een goed beeld wordt gegeven van de vastgoedontwikkelingen in Madrid. Hieronder alvast twee programma onderdelen:

  • Atletico Madrid Stadion: presentatie van de architect Cruz y Ortiz met een aansluitende rondleiding
  • The Style Outlets: presentatie met lunch door Neinver met aansluitend een bezoek aan een van de outlet shopping centers.

Er zal sprake zijn van een eigen bijdrage van circa EUR 375 (exclusief BTW), welke gefactureerd wordt na een bevestiging van je deelname (deelname aan de reis is derhalve niet gratis).

De inschrijvingen zijn geopend tot 20 maart!

Wil je jouw bedrijf koppelen aan deze reis door middel van een sponsorship en zo ook verzekerd zijn van een plekje? Informeer dan naar de sponsormogelijkheden!

Heb je nog vragen over de reis? Stuur dan een mailtje naar fa5@freshprofessionals.nl.

Tot snel!

De FRESH Professionals 5+ City Trip commissie:

Tessa Morsink (Neinver)

Floris Haentjens (Primevest Capital)

Michal Lorenc (Deloitte)

Rick Willemsen (APF International)

Chaya Rampersad (Klepierre & FRESH Professionals bestuur)

Andere interessante evenementen

FRESH Professionals Carrière Monitor 2023

Doe mee met de FRESH Professionals Carrière Monitor 2023! Is de manager van vroeger wel de manager die we nu nodig hebben? Het zijn tegenwoordig meer de soft skills die...

30 - 30 mrt 2023

After Après Ski Maandborrel

Het skiseizoen, en daarmee het après-skiseizoen, is helaas weer achter de rug. Maar wees niet getreurd, in samenwerking met Primevest organiseert FRESH op 6 april aanstaande de After après-ski maandborrel....

6 - 6 apr 2023

Projectbezoek Booking.com campus

In hartje centrum van Amsterdam, op de kop van het Oosterdokseiland, wordt het nieuwe hoofdkantoor van 65.000m2 voor Booking.com gerealiseerd – een van de grootste binnenstedelijke projecten van West Europa....

13 - 13 apr 2023