Inhousedag EDGE

Wanneer vrijdag 28 mei 2021
Tijd 10:00 - 18:00
Waar Amsterdam

Op vrijdagochtend 28 mei werd een selecte groep gemotiveerde FRESH’ers welkom geheten op EDGE Olympic in Amsterdam voor één van de eerste fysieke evenementen van dit FRESH jaar! ‘s Morgens is iedereen op corona getest in de mooie testfaciliteit op het kantoor, waarna het programma mocht beginnen. De ochtend stond in het teken van het bezoek van verschillende projecten waarna we ‘s middags aan de slag zijn gegaan met een uitdagende case.

Nadat iedereen de negatieve testuitslag binnen had mochten de deelnemers met een paar werklaarzen, een fluoriserend hemd en een helm een kijkje nemen op de bouwvloer van EDGE Stadium. Na een uitgebreide rondleiding is er doorgefietst naar een andere uitdagende ontwikkeling: Valley. Dit is één van de mixed-use ontwikkelingen van EDGE met een gewaagd design van Winy Maas en wordt op het moment afgewerkt met Spaans natuursteen en planten over de gehele gevel.

Na dit bezoek is er weer teruggefietst naar EDGE Olympic waar een heerlijke luxe lunch op het dakterras stond te wachten. Na de lunch werd een rondleiding verzorgd door EDGE Next, deze tak van EDGE richt zich op sensortechnologie en monitoring om gebouwen gezonder, slimmer en duurzamer te maken. Het laatste formele onderdeel van de dag was het werken aan een case, wederom op het dakterras. De deelnemers zijn hier met verschillende creatieve ideeën gekomen om het EDGE DNA toe te passen op nieuwe woningontwikkelingen. 

Traditiegetrouw kon een borrel uiteraard ook niet ontbreken om de dag mee af te sluiten. Onder genot van een drankje en de zon werd er nog even rustig nagepraat over de dag. Op deze manier hebben de studenten op een informele manier verder kennis kunnen maken met EDGE en haar werknemers. Wij blikken terug op een ontzettend geslaagde dag!

Andere interessante evenementen

FRESH Open

Na het succes van vorig jaar, zijn we verheugd om de tweede editie van het FRESH Open Padeltoernooi aan te kondigen!  We nodigen jullie uit om op 25 april samen...

25 april 2024

FRESH International Challenge

Eindelijk mogen we het dan bekendmaken, de bestemming van de FRESH International Challenge 2024! Dit is hét evenement waar je bij wilt zijn! Een te gekke week vol met interessante...

6 - 17 mei 2024

Edge inhousedag

7 juni 2024