Inhousedag EDGE Technologies

Wanneer vrijdag 8 april 2022
Tijd 09:45 - 18:00
Waar Amsterdam

Op vrijdag 8 april opent EDGE haar deuren voor FRESH Students!

Dé innovatieve ontwikkelaar van hypermoderne gebouwen neemt ons tijdens een Inhousedag mee in de gebouwde omgeving van morgen. Het hoofdkantoor van EDGE in Amsterdam acteert hierbij als décor waarbinnen de professionals van EDGE ons meenemen in wat hun gebouwen nou zo bijzonder maakt. Het zal echter niet bij één locatie blijven; ook wordt FRESH meegenomen naar een locatie die nog in ontwikkeling is. Op deze manier wordt de schakel tussen ontwikkeling en eindproduct nog duidelijker. Uiteraard is er ook ruimte gereserveerd om EDGE en haar mensen beter te leren kennen en mits het weer dat toelaat, een borrel op het befaamde dakterras van EDGE.

Voor de studenten ligt er ook een uitdaging klaar. EDGE is namelijk opzoek naar creatieve inzichten omtrent haar nieuwste producten en vraagt jullie om hieraan mee te denken. Tijdens een case worden we door een professional meegenomen in dit proces en kunnen de deelnemers zich van hun beste kant laten zien.

Kortom, hét moment om EDGE beter te leren kennen. Wil jij hier gebruik van maken? Meld je dan aan zowel via de aanmeldlink rechtsboven als het onderstaande formulier. Let wel, er is beperkt plek en er zal dus een selectie plaatsvinden aan de hand van CVs.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc3NrkGPxBR2UUOAFR3-pvNcTyUV8j4KxiQSH4T5OcuKB3Ezg/viewform?usp=sf_link

Meer informatie over EDGE vind je op hun bedrijfsprofiel, terug te vinden achter onderstaande link:

Wellicht tot 8 april!