Inhouse Day EDGE Technologies

Wanneer Friday 15 February 2019
Tijd

Op vrijdag 15 februari vond de inhousedag van Edge Technologies plaats in het voormalige Olympic Plaza op de zuidas; EDGE Olympic! EDGE Olympic is het gloednieuwe smart kantoor EDGE technologies! EDGE technologies, een dochteronderneming van OVG Real Estate, heeft als doelstelling om een nieuwe generatie kantoren te ontwikkelen waarbij technologie en innovatie centraal staan. Deze innovatieve oplossingen worden gezocht in vier kernwaarden; duurzaam, smart, gezond en circulair gebouw. Dat waren dan ook de pijlers die gedurende de dag centraal stonden en uitgewerkt moest worden in een case.

De dag begon met een presentatie over EDGE als bedrijf en haar doelstellingen. Waar de innovatieve gedachte en ambitie van het bedrijf duidelijke naar voren kwam. Het gebouw zit vol met sensoren die edge voorziet van waardevolle data en welke het mogelijk maken om het gebouw aan te laten passen aan de wensen van de gebruikers op het gebied van licht, temperatuur en geluid. Studenten hebben niet alleen geluisterd naar nieuwe oplossingen maar ook kunnen ervaren wat smart technologies kan betekenen voor vastgoed. 

Na een heerlijke gezonde lunch was het tijd voor een warming up!

EDGE technologies gelooft dat sporten helpt bij betere prestaties op de werkvloer, dus volgden de studenten een sessie boxen en krachttraining als voorbereiding op de case. Met een frisse blik en vol energie was het dan zo ver. De FRESH studenten mochten laten zien wat zij allemaal konden door met de beschikbare data van het EDGE olympic gebouw. Studenten werden uitgedaagd om in groepen een innovatieve tool of toepassing te bedenken en deze te pitchen aan een vakjury. Hierbij werden zij onderverdeeld in thema’s. Groepje CO2 was door de vakjury uitgekozen als overtuigende winnaar met het idee voor een tool die aangeeft wanneer je te lang vergaderd op basis van de CO2 uitstoot en die uitrekent hoe je optimaal kunt vergaderen zodat het CO2 level nooit te hoog wordt. Het programma werd afgesloten met een welverdiende borrel samen met professionals van Edge Technologies.

Klik op de hier om de aftermovie van Edge Technologies Inhousedag 2019 terug te zien!

Andere interessante evenementen

FRESH START: LIVE

Op woensdag 14 september zal het event FRESH START plaats vinden. In Amsterdam zullen we onder het genot van een biertje en een wijntje het afgelopen jaar evalueren. Hierbij is...

14 september 2022

FRESH Students activiteitenagenda

Wil jij ook geen evenement van FRESH Students missen? Voeg dan nu de Google activiteitenagenda van FRESH Students toe aan je eigen agenda! Deze zal gedurende het collegejaar 2020-2021 up-to-date...

15 september 2022