Inhouse Day EDGE Technologies

Wanneer vrijdag 15 februari 2019
Tijd

Op vrijdag 15 februari vond de inhousedag van Edge Technologies plaats in het voormalige Olympic Plaza op de zuidas; EDGE Olympic! EDGE Olympic is het gloednieuwe smart kantoor EDGE technologies! EDGE technologies, een dochteronderneming van OVG Real Estate, heeft als doelstelling om een nieuwe generatie kantoren te ontwikkelen waarbij technologie en innovatie centraal staan. Deze innovatieve oplossingen worden gezocht in vier kernwaarden; duurzaam, smart, gezond en circulair gebouw. Dat waren dan ook de pijlers die gedurende de dag centraal stonden en uitgewerkt moest worden in een case.

De dag begon met een presentatie over EDGE als bedrijf en haar doelstellingen. Waar de innovatieve gedachte en ambitie van het bedrijf duidelijke naar voren kwam. Het gebouw zit vol met sensoren die edge voorziet van waardevolle data en welke het mogelijk maken om het gebouw aan te laten passen aan de wensen van de gebruikers op het gebied van licht, temperatuur en geluid. Studenten hebben niet alleen geluisterd naar nieuwe oplossingen maar ook kunnen ervaren wat smart technologies kan betekenen voor vastgoed. 

Na een heerlijke gezonde lunch was het tijd voor een warming up!

EDGE technologies gelooft dat sporten helpt bij betere prestaties op de werkvloer, dus volgden de studenten een sessie boxen en krachttraining als voorbereiding op de case. Met een frisse blik en vol energie was het dan zo ver. De FRESH studenten mochten laten zien wat zij allemaal konden door met de beschikbare data van het EDGE olympic gebouw. Studenten werden uitgedaagd om in groepen een innovatieve tool of toepassing te bedenken en deze te pitchen aan een vakjury. Hierbij werden zij onderverdeeld in thema’s. Groepje CO2 was door de vakjury uitgekozen als overtuigende winnaar met het idee voor een tool die aangeeft wanneer je te lang vergaderd op basis van de CO2 uitstoot en die uitrekent hoe je optimaal kunt vergaderen zodat het CO2 level nooit te hoog wordt. Het programma werd afgesloten met een welverdiende borrel samen met professionals van Edge Technologies.

Klik op de hier om de aftermovie van Edge Technologies Inhousedag 2019 terug te zien!

Andere interessante evenementen

EDGE inhousedag

Lijkt het jou leuk om een kijkje te nemen achter de schermen bij een van de meest innovatieve bedrijven in de vastgoedindustrie? Op vrijdag 7 juni om 13:00 uur vindt...

7 juni 2024

PROVADA

Op donderdag 13 juni gaat FRESH Students naar de PROVADA, de grootste vastgoedbeurs van Nederland waar de publieke en private sector samenkomen. We zullen langs verschillende bedrijven gaan en deelnemen...

13 juni 2024