Inhouse dag JLL

Wanneer vrijdag 28 februari 2020
Tijd 10:45 - 17:30
Waar Amsterdam

Op vrijdagochtend 28 februari 2020 werd FRESH Students welkom geheten in het prachtige kantoor van JLL op de Zuidas. De dag werd geopend door de Nederlandse COO/CFO van JLL, Reynout Vroegop. Na zijn inspirerende verhaal hebben we een interactief debat gehad over actuele vastgoedthema’s. De algemene conclusie uit het debat was dat duurzaamheid voor alle vastgoedbedrijven van essentieel belang is voor de toekomst.


Na een heerlijke lunch hebben de deelnemers onder leiding van deskundigen gekeken naar verschillende aspecten van vastgoed door middel van drie verschillende workshops. De drie workshops waren verdeeld in drie pijlers waarin JLL actief is. De workshops werden in casusvorm verzorgd, waarbij iedere ronde een half uur duurde. Hierin hebben de studenten een goed beeld gekregen van het besluitvormingsproces van een van de wereldleiders in het vastgoed.

Nadat we een groepsfoto gemaakt hadden, zijn we met zijn allen naar hartje Amsterdam gegaan. Hier zijn we aan boord van de borrelboot gegaan, waarmee we onder het genot van een hapje en een drankje door Amsterdam zijn gevaren. Op deze wijze hebben de studenten op een informele manier verder kennis kunnen maken met de werknemers van JLL. Wij hebben er ontzettend van genoten!

Het was een geweldige dag en daarom willen wij als FRESH Students JLL  graag bedanken voor de geweldige inhouse dag en de fantastische afsluiting op de borrelboot!

Andere interessante evenementen

EDGE inhousedag

Lijkt het jou leuk om een kijkje te nemen achter de schermen bij een van de meest innovatieve bedrijven in de vastgoedindustrie? Op vrijdag 7 juni om 13:00 uur vindt...

7 juni 2024

PROVADA

Op donderdag 13 juni gaat FRESH Students naar de PROVADA, de grootste vastgoedbeurs van Nederland waar de publieke en private sector samenkomen. We zullen langs verschillende bedrijven gaan en deelnemen...

13 juni 2024