Inhouse dag JLL

Wanneer Friday 28 February 2020
Tijd 10:45 - 17:30
Waar Amsterdam

Op vrijdagochtend 28 februari 2020 werd FRESH Students welkom geheten in het prachtige kantoor van JLL op de Zuidas. De dag werd geopend door de Nederlandse COO/CFO van JLL, Reynout Vroegop. Na zijn inspirerende verhaal hebben we een interactief debat gehad over actuele vastgoedthema’s. De algemene conclusie uit het debat was dat duurzaamheid voor alle vastgoedbedrijven van essentieel belang is voor de toekomst.


Na een heerlijke lunch hebben de deelnemers onder leiding van deskundigen gekeken naar verschillende aspecten van vastgoed door middel van drie verschillende workshops. De drie workshops waren verdeeld in drie pijlers waarin JLL actief is. De workshops werden in casusvorm verzorgd, waarbij iedere ronde een half uur duurde. Hierin hebben de studenten een goed beeld gekregen van het besluitvormingsproces van een van de wereldleiders in het vastgoed.

Nadat we een groepsfoto gemaakt hadden, zijn we met zijn allen naar hartje Amsterdam gegaan. Hier zijn we aan boord van de borrelboot gegaan, waarmee we onder het genot van een hapje en een drankje door Amsterdam zijn gevaren. Op deze wijze hebben de studenten op een informele manier verder kennis kunnen maken met de werknemers van JLL. Wij hebben er ontzettend van genoten!

Het was een geweldige dag en daarom willen wij als FRESH Students JLL  graag bedanken voor de geweldige inhouse dag en de fantastische afsluiting op de borrelboot!

Andere interessante evenementen

FRESH START: LIVE

Op woensdag 14 september zal het event FRESH START plaats vinden. In Amsterdam zullen we onder het genot van een biertje en een wijntje het afgelopen jaar evalueren. Hierbij is...

14 september 2022

FRESH Students activiteitenagenda

Wil jij ook geen evenement van FRESH Students missen? Voeg dan nu de Google activiteitenagenda van FRESH Students toe aan je eigen agenda! Deze zal gedurende het collegejaar 2020-2021 up-to-date...

15 september 2022