FRESH x FSA x KPMG Kroegcollege

Wanneer Thursday 10 March 2022
Tijd 19:00 - 21:00
Waar Amsterdam

Op 10 maart hebben wij weer een fantastisch event voor jullie klaar staan. Het Kroegcollege in Amsterdam in de kroeg Venster 33! In dit kroegcollege neemt KPMG ons mee in de wereld van de vastgoedconsultancy. Dit unieke kroegcollege komt tot stand uit een samenwerking tussen FRESH Students, FSA en KPMG. Onder het genot van een koud biertje worden wij door de wereld van deals en corporate finance binnen het vastgoed geleid.

KPMG is een internationale accountants- en adviesorganisatie. Er werken ruim 219.000 medewerkers in 147 landen. KPMG levert diensten op het gebied van audit, belasting en advies. Het bedrijf behoort samen met EY, PwC en Deloitte tot de zogenaamde Big Four. Het toetsen van financiële verantwoordingen ten behoeve van derden is van oudsher één van KPMGs kernactiviteiten.

Binnen de vastgoedsector werkt KPMG voor een brede groep opdrachtgevers in de hele waardeketen van vastgoed: projectontwikkelaars, beursgenoteerde en niet beursgenoteerde beleggingsinstellingen, vastgoed managers, taxateurs, non-profitorganisaties en overheden. Zij kiezen voor KPMG om haar diepgaande, specialistische kennis op het gebied van de verslaggevingsregels. Daarnaast vragen bestuurders zich regelmatig af of hun organisatie op de juiste weg is om haar doelstellingen te realiseren. Met KPMG als klankbord kan een goed inzicht ontstaan in de samenhang van strategie, bedrijfsrisico’s en de implicaties hiervan voor de jaarrekening. Kortom een heel interessant bedrijf om eens een kijkje te nemen!

Om je aan te melden voor het event moet je dit formulier: FRESH x FSA | Kroegcollege KPMG invullen en er wordt geselecteerd op basis van CV. Inschrijven kan tot en met zondag 6 maart dus schrijf je snel in!

Andere interessante evenementen

FRESH START: LIVE

Op woensdag 14 september zal het event FRESH START plaats vinden. In Amsterdam zullen we onder het genot van een biertje en een wijntje het afgelopen jaar evalueren. Hierbij is...

14 september 2022

FRESH Students activiteitenagenda

Wil jij ook geen evenement van FRESH Students missen? Voeg dan nu de Google activiteitenagenda van FRESH Students toe aan je eigen agenda! Deze zal gedurende het collegejaar 2020-2021 up-to-date...

15 september 2022