FRESH Talent Programme – Acquisitietraining

Wanneer vrijdag 20 november 2020
Tijd 15:30 - 17:00

Bij FRESH reiken we je graag de mogelijkheden aan om jezelf nog verder te ontwikkelen! Daarom wordt dit jaar voor de eerste keer het FRESH Talent Programme opgezet. Dit wordt een serie laagdrempelige cursussen waarin je zelf kan kiezen in welke vakgebieden je graag je kennis en kunde zou willen uitbreiden. Deze trainingen zullen gegeven worden door professionals uit de vastgoedsector, zij zullen je precies kunnen vertellen welke skills handig zijn in het werkveld!

De eerste training staat al op de agenda, een online acquisitietraining! Op 20 november zal deze verzorgd worden door Spring Real Estate. Zij gaan je helpen om op alle vlakken van acquisitie jezelf beter te positioneren en je klant echt te overtuigen van de meerwaarde van je product.

Om de kwaliteit van de training te kunnen garanderen zullen er slechts 8 FRESH’ers aan deze training mee kunnen doen. Schrijf je dus snel in om een plaats te garanderen! Als de inschrijvingen vol zijn kun je jezelf op een wachtlijst laten zetten, als er dan een afmelding is zal de eerstvolgende op de wachtlijst toegelaten worden tot het evenement.

Let op: om je in te schrijven voor dit evenement dien je ingelogd te zijn

Andere interessante evenementen

FRESH Beleggersdagen

Verbreed met FRESH Students je blik op het beleggen in vastgoed! Tijdens de FRESH Beleggersdagen op 14 en 15 maart neemt FRESH in samenwerking met 4 van haar sponsoren je...

14 - 15 mrt 2024

JLL Inhousedag

Op donderdag 21 maart opent JLL haar deuren voor FRESH Students! Eén van de grootste vastgoedconsultants van Nederland biedt de studenten van FRESH Students de kans om een dag mee...

21 maart 2024