FRESH Talent Programme – Acquisitietraining

Wanneer Friday 20 November 2020
Tijd 15:30 - 17:00

Bij FRESH reiken we je graag de mogelijkheden aan om jezelf nog verder te ontwikkelen! Daarom wordt dit jaar voor de eerste keer het FRESH Talent Programme opgezet. Dit wordt een serie laagdrempelige cursussen waarin je zelf kan kiezen in welke vakgebieden je graag je kennis en kunde zou willen uitbreiden. Deze trainingen zullen gegeven worden door professionals uit de vastgoedsector, zij zullen je precies kunnen vertellen welke skills handig zijn in het werkveld!

De eerste training staat al op de agenda, een online acquisitietraining! Op 20 november zal deze verzorgd worden door Spring Real Estate. Zij gaan je helpen om op alle vlakken van acquisitie jezelf beter te positioneren en je klant echt te overtuigen van de meerwaarde van je product.

Om de kwaliteit van de training te kunnen garanderen zullen er slechts 8 FRESH’ers aan deze training mee kunnen doen. Schrijf je dus snel in om een plaats te garanderen! Als de inschrijvingen vol zijn kun je jezelf op een wachtlijst laten zetten, als er dan een afmelding is zal de eerstvolgende op de wachtlijst toegelaten worden tot het evenement.

Let op: om je in te schrijven voor dit evenement dien je ingelogd te zijn

Andere interessante evenementen

FRESH START: LIVE

Op woensdag 14 september zal het event FRESH START plaats vinden. In Amsterdam zullen we onder het genot van een biertje en een wijntje het afgelopen jaar evalueren. Hierbij is...

14 september 2022

FRESH Students activiteitenagenda

Wil jij ook geen evenement van FRESH Students missen? Voeg dan nu de Google activiteitenagenda van FRESH Students toe aan je eigen agenda! Deze zal gedurende het collegejaar 2020-2021 up-to-date...

15 september 2022