FRESH Students Padel Toernooi

Wanneer Thursday 6 April 2023
Tijd

Misschien heb je er wel eens van gehoord: padellen. Zeker een van de populairste sporten van dit moment. Deze mix tussen tennis en squashen wordt ook wel het nieuwe golfen genoemd, omdat er tegenwoordig meer deals gesloten worden op de padel baan dan tijdens een potje golf. Precies om die reden durven wij onze FRESH’ers niet de vastgoedwereld in te sturen zonder de nodige padel ervaring. Zet daarom 6 april dik gedrukt in je agenda, want van ongeveer 13:00 uur tot en met de borrel en de barbecue organiseer FRESH Students een padel toernooi in Amsterdam!

Tijdens dit toernooi word je op basis van je voorkeuren ingedeeld om met een specifieke sponsor duo’s te vormen en het op te nemen tegen de andere teams voor een plek op het podium! Achteraf organiseren we een barbecue en een borrel, voor een ieder die meer succes heeft in de derde helft dan op het veld. De deelnemende sponsoren worden binnenkort bekend gemaakt. Hou voor deze info en de exacte locatie en tijden vooral de Insta in de gaten!

Meld je alvast aan via deze link! Zonder het invullen van deze link is je inschrijving niet geldig. Tot de 6e!

Andere interessante evenementen

JLL Inhousedag

Heb je de Consultancy-dagen gemist? Pak dan nu je kans om alsnog kennis te maken met de wereld van vastgoed consultancy. Ook dit jaar zal FRESH Students, in samenwerking met...

23 - 23 mrt 2023