Terugblik FRESH Projectbezoek Rembrandt Park | 19 augustus | 15:30

Wanneer Thursday 19 August 2021
Tijd 15:30
Waar Amsterdam

Op donderdag 19 augustus heeft een selecte groep FRESH-ers meerdere Amsterdamse herontwikkelingsprojecten van Boelens de Gruyter bezocht.

Allereerst zijn we meegenomen op een tour door het Rembrandtpark rondom het huidige gebouw ‘Ringpark’. Marnix Beudeker vertelde hoe dit leegstaande kantoorgebouw de komende jaren zal worden getransformeerd tot een multifunctioneel gebouw met commerciële plint en een terras aan het water. In samenwerking met de gemeente zal ook het Rembrandtpark aangepakt worden en wordt er onderzoek gedaan om het Rembrandtpark nog levendiger te maken!

Daarna liepen we naar nog een eyecatcher van dit herontwikkelingsgebied: Berghaus Plaza. Jasper van de Koevering nam ons mee in de ontwikkeling van Berghaus Plaza. De architecten van MVSA Architects gaven vervolgens een toelichting op het ontwerp en de bouwkundige uitvoering van deze interessante herontwikkeling. Als afsluiter namen Sophie Fabius en Pieter R. van JLL ons mee in het verhuur proces van deze iconische gebouwen!

Uiteraard sloten we af met een gezellige borrel. Alle aanwezigen, dank voor jullie komst en bijdrage.

Andere interessante evenementen

FRESH Professionals Kerstborrel

8 december, de pepernoten zijn in de aanbieding en de kerstbomen bepaald niet.  FRESH Professionals zal die donderdag met kerstmuts op borrelen om het kerstseizoen in te luiden. dit zal...

8 - 8 dec 2022