FRESH Professionals | Vastgoedsymposium | 23 September

Wanneer Thursday 23 September 2021
Tijd

Houtbouw. Een thema dat steeds vaker terugkomt in de vastgoedsector. Voor de een is het dé toekomst, voor de ander slechts een volgende proefballon in de rits aan duurzame initiatieven en trends. Maar wat houdt houtbouw nou precies in? Waarom zijn voorstanders zo overtuigd, maar zeggen tegenstanders dat we de plank misslaan? Op deze en op jullie vragen zoeken we een antwoord tijdens het Vastgoedsymposium ‘Is hout houdbaar?’

Op donderdag 23 september duiken we samen in de wereld van hout. In het Jakarta Hotel in Amsterdam, hét toonbeeld van houtbouw in Nederland, gaan we samen opzoek naar de vraag of het hout snijdt dat houtbouw dé toekomst is. Dit doen we samen met onze o.a. onze partner Lister Buildings, onze dagvoorzitter Thomas van Belzen en het panel bestaande uit Bob van der Zande, Jan Noorda, Ingrid Hulshoff en Robin Oonk.

Heb jij een vraag voor ons panel, stuur deze dan voor 18 september naaractivities@freshprofessionals.nl

Thomas van Belzen (Dagvoorzitter): Thomas is onderzoeksjournalist en richt zich in het bijzonder op het thema duurzaam bouwen. Met zijn kennis van het onderwerp dus de ideale persoon om de dag te leiden.

Bob van der Zande: Bob is urban strategist bij Balthasar & Partners. Na jarenlang werkzaam te zijn geweest bij de Gemeente Amsterdam adviseert hij nu bij transformaties, gebiedsontwikkelingen en regionale samenwerkingen. In deze rollen is hij betrokken bij projecten waar o.a. houtbouw wordt gerealiseerd.

Jan Noorda: Jan is Senior Development Manager bij Lister Buildings. Lister Buildings ontwikkelt circulaire, gezonde woongebouwen met een specifieke focus op het gebruik van hout.

Ingrid Hulshoff: Ingrid is Portfoliomanager Separate Accounts bij Syntrus Achmea Real Estate Finance en is daarmee actief op het gebied van investeringen in (o.a.) duurzame gebouwen.

Robin Oonk is trainee bij J.P. van Eesteren. Hier heeft hij meegewerkt aan het houten icoon aan de Amstel; HAUT! Over de maakbaarheid, voordelen en nadelen van bouwen in hout kan hij ons meer vertellen.

Heb jij een hart van hout? Schrijf je dan in en houd onze website in de gaten voor meer informatie.

Plaats:Hotel Jakarta Amsterdam
Datum: 23 september
Tijd:17.00 (inloop vanaf 16.30)
Wie: Voor FRESH’ers die zich hebben ingeschreven via de website 

Andere interessante evenementen

FRESH Professionals Carrière Monitor 2023

Doe mee met de FRESH Professionals Carrière Monitor 2023! Is de manager van vroeger wel de manager die we nu nodig hebben? Het zijn tegenwoordig meer de soft skills die...

30 - 30 mrt 2023

After Après Ski Maandborrel

Het skiseizoen, en daarmee het après-skiseizoen, is helaas weer achter de rug. Maar wees niet getreurd, in samenwerking met Primevest organiseert FRESH op 6 april aanstaande de After après-ski maandborrel....

6 - 6 apr 2023

Projectbezoek Booking.com campus

In hartje centrum van Amsterdam, op de kop van het Oosterdokseiland, wordt het nieuwe hoofdkantoor van 65.000m2 voor Booking.com gerealiseerd – een van de grootste binnenstedelijke projecten van West Europa....

13 - 13 apr 2023