FRESH Professionals | Vastgoedsymposium | 23 September

Wanneer donderdag 23 september 2021
Tijd

Houtbouw. Een thema dat steeds vaker terugkomt in de vastgoedsector. Voor de een is het dé toekomst, voor de ander slechts een volgende proefballon in de rits aan duurzame initiatieven en trends. Maar wat houdt houtbouw nou precies in? Waarom zijn voorstanders zo overtuigd, maar zeggen tegenstanders dat we de plank misslaan? Op deze en op jullie vragen zoeken we een antwoord tijdens het Vastgoedsymposium ‘Is hout houdbaar?’

Op donderdag 23 september duiken we samen in de wereld van hout. In het Jakarta Hotel in Amsterdam, hét toonbeeld van houtbouw in Nederland, gaan we samen opzoek naar de vraag of het hout snijdt dat houtbouw dé toekomst is. Dit doen we samen met onze o.a. onze partner Lister Buildings, onze dagvoorzitter Thomas van Belzen en het panel bestaande uit Bob van der Zande, Jan Noorda, Ingrid Hulshoff en Robin Oonk.

Heb jij een vraag voor ons panel, stuur deze dan voor 18 september naaractivities@freshprofessionals.nl

Thomas van Belzen (Dagvoorzitter): Thomas is onderzoeksjournalist en richt zich in het bijzonder op het thema duurzaam bouwen. Met zijn kennis van het onderwerp dus de ideale persoon om de dag te leiden.

Bob van der Zande: Bob is urban strategist bij Balthasar & Partners. Na jarenlang werkzaam te zijn geweest bij de Gemeente Amsterdam adviseert hij nu bij transformaties, gebiedsontwikkelingen en regionale samenwerkingen. In deze rollen is hij betrokken bij projecten waar o.a. houtbouw wordt gerealiseerd.

Jan Noorda: Jan is Senior Development Manager bij Lister Buildings. Lister Buildings ontwikkelt circulaire, gezonde woongebouwen met een specifieke focus op het gebruik van hout.

Ingrid Hulshoff: Ingrid is Portfoliomanager Separate Accounts bij Syntrus Achmea Real Estate Finance en is daarmee actief op het gebied van investeringen in (o.a.) duurzame gebouwen.

Robin Oonk is trainee bij J.P. van Eesteren. Hier heeft hij meegewerkt aan het houten icoon aan de Amstel; HAUT! Over de maakbaarheid, voordelen en nadelen van bouwen in hout kan hij ons meer vertellen.

Heb jij een hart van hout? Schrijf je dan in en houd onze website in de gaten voor meer informatie.

Plaats:Hotel Jakarta Amsterdam
Datum: 23 september
Tijd:17.00 (inloop vanaf 16.30)
Wie: Voor FRESH’ers die zich hebben ingeschreven via de website 

Andere interessante evenementen

FRESH Professionals MIPIM Lunch

Ben jij dit jaar op de MIPIM in Cannes? Meld je dan aan voor de FRESH Professionals MIPIM Lunch! De lunch vindt voor eigen rekening plaats op donderdag 14 maart om 12.30 uur....

14 maart 2024

Envalue Introductieborrel | Do 14 maart

Op donderdag 14 maart nodigen we je van harte uit om aan te sluiten bij de introductieborrel voor nieuwe FRESH’ers, met uiteraard ook plek voor zij die al langer bekend...

14 maart 2024

10+ Kookworkshop Turner & Townsend | vrij 22 maart

Op vrijdag 22 maart nodigen we 10+Fresh’ers (min. 10 jaar werkervaring) uit die een (nog niet ontdekte) passie voor koken hebben, om deel te nemen aan onze koopworkshop bij Keizer...

22 maart 2024