FRESH Professionals | The power of ‘Co’; 2.0

Wanneer Thursday 31 October 2019
Tijd 16:45 - 19:00
Waar Amsterdam

The power of ‘Co’ 2.0

Afgelopen donderdag 31 oktober nam JLL een select groepje FRESH’ers wederom mee in het actuele thema ’co’.

Thomas Kal, Research & Strategy bij JLL, trapte de avond af met de marktvisie van JLL op voornamelijk Amsterdam zoals de algemene marktontwikkelingen en opkomende concepten. Ook liet hij ons zien waar de start ups en Tech bedrijven zich vestigen en uitbreiden in Amsterdam, en presenteerde dit met een door JLL ontwikkelde research tool.  

Martijn Derks, Senior Director Residential Capital Markets, nam vervolgens het stokje over en gaf inzage in de Europese opkomst van co-living zoals dit zich nog voornamelijk in de Verenigde Staten voordoet, maar ook hoe de Nederlandse markt zich daarin beweegt. Gaan we in Nederland straks ook als gehele gezinnen aan co-living doen?!

Het was wederom een leerzame interactieve sessie wat de FRESH’ers weer nieuwe inzichten gegeven heeft. De presentatie werd afgesloten met een borrel en wat heerlijke hapjes in de hal.

We willen JLL hartelijk bedanken voor het organiseren van dit event.

Andere interessante evenementen

FRESH Professionals Kerstborrel

8 december, de pepernoten zijn in de aanbieding en de kerstbomen bepaald niet.  FRESH Professionals zal die donderdag met kerstmuts op borrelen om het kerstseizoen in te luiden. dit zal...

8 - 8 dec 2022

Projectbezoek Lingotto – Smakkelaarspark – 25 januari

Met grote hoeveelheden bussen, treinen, auto’s, fietsers, trams en boten is het Smakkelaarsveld in hartje Utrecht een ware orkaan van beweging, geluid en dynamiek. Maar de plek waar Utrechters nu...

25 - 25 jan 2023