FRESH Professionals Summerdrink

Wanneer donderdag 29 augustus 2019
Tijd 18:00
Waar Amsterdam

Op donderdag 29 augustus 2019 vond de Summerdrink plaats op het dakterras van het nieuwe kantoor van Colliers in het oude noordelijke Citroengebouw ‘The Olympic 62’ aan het Stadionplein!
Na het openingswoord van de CEO Dirk Bakker is er onder het genot van een lekkere Gin&Tonic en goede muziek van de DJ goed genetwerkt in een informele setting.

Ook vond de bestuurswissel plaats, waarbij Marco Peetsma (Savills – Voorzitter), Diederik van Hoogevest (Whitewood Capital – Financiën) en Iris Lambregts (Staete Makelaars – Bedrijven), uitgetreden zijn. Leonoor Brus (Houthoff – Communicatie), Jantine Ruiter (Unibail Rodamco Westfield – Bedrijven) en Nikander Hartemink (KondorWessels – Activiteiten) vormen in 2019 – 2020 het bestuur met Barry Bontekoning (CBRE Global Investors – Financiën), Chaya Rampersad (Klepierre – 5+/10+) en Michiel Boonen (JLL – Voorzitter).

We willen alle aanwezigen bedanken voor hun aanwezigheid en Colliers Internationals voor het hosten van deze borrel.

Andere interessante evenementen

Dentons Internationale Reis | 8-15 oktober 2023

De inschrijvingen voor de Dentons | FRESH Professionals Internationale Reis 2023 naar Miami zijn inmiddels gesloten en iedereen heeft een persoonlijke mail ontvangen!De vliegtickets zijn geboekt en de commissie is...

8 - 15 okt 2023

Frasers Maandborrel | do 19 oktober

Op donderdag 19 oktober zal de maandborrel in samenwerking met Frasers georganiseerd worden. We gaan er weer een mooie borrel van maken!  Locatie: Bar Bonnie Tijdstip: vanaf 18u

19 oktober 2023

Primevest 10+ Diner Amsterdam

In samenwerking met Primevest zal op donderdag 26 oktober het FRESH Professionals 10+ diner plaatsvinden. De locatie zal spoedig bekend worden gemaakt, maar de inschrijving is reeds geopend!

26 oktober 2023