FRESH Professionals | Propertytour door Hoog Catharijne in Utrecht

Wanneer Tuesday 28 May 2019
Tijd 15:00 - 18:00

Dinsdag 28 mei was FRESH Professionals door Klépierre Nederland uitgenodigd voor een property tour in het bij iedereen bekende en toonaangevende winkelcentrum: Hoog Catharijne!

Het winkelcentrum heeft op dit moment ruim 120 winkels en restaurants. De eerste fase van de grootschalige herontwikkeling van Hoog Catharijne begon in 2015 met de oplevering van de Vredenburg. Inmiddels is het grootste gedeelte van de ontwikkeling voltooid. Naar verwachting zal Hoog Catharijne in 2022 helemaal klaar zijn. Hoog Catharijne bestaat uit 85.000 m² winkeloppervlakte en 100.000 m² kantoorruimte en heeft meer dan 27,5 miljoen bezoekers per jaar.

Na presentaties van Javier Cuellar, Country Director Nederland, Menno Overtoom, Director Hoog Catharijne en Astrid Roetert Steenbruggen, Leasing Manager Hoog Catharijne, is de tour gestart met Astrid Roetert Steenbruggen, Leasing Manager en Sarah Vehmeijer, Shopping Centre Director. Aansluitend is de middag afgesloten met een gezellige netwerkborrel op het terras van de Seafoodbar. We willen alle professionals bedanken voor hun komst ondanks de staking van de NS en Klepierre voor de organisatie.

Andere interessante evenementen

FRESH Professionals Kerstborrel

8 december, de pepernoten zijn in de aanbieding en de kerstbomen bepaald niet.  FRESH Professionals zal die donderdag met kerstmuts op borrelen om het kerstseizoen in te luiden. dit zal...

8 - 8 dec 2022