FRESH Professionals | Propertytour Change= gebouw Amsterdam Zuid-Oost | Geannuleerd

Wanneer Thursday 12 March 2020
Tijd 15:45 - 19:00
Waar Amsterdam

In verband met het coronavirus is de Propertytour bij het Change= gebouw helaas geannuleerd. Er zal te zijner tijd naar een nieuwe datum voor deze propertytour worden gezocht. De nieuwe datum zal via de nieuwsbrief worden gecommuniceerd. 

_ ______________________________________________________________________________________________________________________________

Speciaal voor FRESH Professionals wordt er  op donderdag 12 maart een uniek kijkje achter de schermen gegeven bij het Change= gebouw in Amsterdam Zuid-Oost!

Change= ontwikkelt community-concepten die aansluiten bij de behoeftes van specifieke doelgroepen. Om deze concepten kracht bij te zetten, bouwt Change= wooncomplexen om deze unieke visie te realiseren. Zelfstandige woonunits met eigen voorzieningen, in grote steden, met openbaar vervoer op loopafstand en met een betaalbare huur. Change= voegt daar een breed scala van diensten aan toe, zodat deze bewoners optimaal de kansen van het leven kunnen benutten.  

De community-visie van Change= wordt doorvertaald in een concrete invulling uitgesplitst in de volgende zes elementen: werken, wonen, leren, leven, zorg en veiligheid.

Op donderdag 12 maart zal er om 16.00 worden gestart met een presentatie over onder andere het voortraject en het verloop van de ontwikkeling daarna zullen we een rondleiding in het gebouw krijgen. We zullen vervolgens afsluiten met een borrel.

Andere interessante evenementen

FRESH Professionals Kerstborrel

8 december, de pepernoten zijn in de aanbieding en de kerstbomen bepaald niet.  FRESH Professionals zal die donderdag met kerstmuts op borrelen om het kerstseizoen in te luiden. dit zal...

8 - 8 dec 2022