FRESH Professionals Multi Golfdag | Wedstrijd

Wanneer donderdag 27 augustus 2020
Tijd 14:15 - 20:00

Beste FRESH’er,

Volgende week donderdag is het dan eindelijk zover en zal de FRESH Professional Multi Golfdag plaatsvinden. Jullie worden vanaf 14.15 verwacht bij golfbaan Spaarnwoude (Het Hoge Land 2, Velsen-Zuid), waar jullie onder het genot van koffie en een versnapering met elkaar kunnen bijpraten over alles wat er niet is gebeurd de afgelopen maanden.

De clinic en eerste flight starten om klokslag 15.00 uur en we verwachten dat iedereen rond 17.30u weer terug is om samen met ons te gaan borrelen. Kort daarop zullen we de winnaars van de Multi Golfdag bekend maken, waarna we snel de BBQ zullen aansteken om de dag op de juiste manier af te sluiten.

Kledingvoorschriften
Hou er rekening mee dat op de golfbaan wordt verwacht dat iedereen zich aan de geldende kledingvoorschriften houdt. Specifiek willen we graag vermelden dat er geen voetbalschoenen met noppen mogen worden gedragen en geen hakken. Spijkerbroeken zijn wel toegestaan. Golfschoenen zijn verplicht voor deelnemers aan de wedstrijd, voor de clinic worden sneakers (idealiter met een gladde zool) aangeraden. 

Golfers die meespelen met de wedstrijd dienen zelf een golfset mee te nemen. Het golfmateriaal tijdens die clinic wordt verzorgd.

Coronamaatregelen
Als laatste willen we jullie er graag op attenderen dat tijdens dit event de geldende corona maatregelen te dienen worden nageleefd. Dit houdt in dat er op de baan en tijdens de clinic 1.5 meter afstand gehouden moet worden (eigen verantwoordelijkheid). Tijdens de BBQ kunnen maximaal 4 personen tegelijk aan een tafel zitten.

Ondanks de 1.5 meter afstand verwachten we dat het met afstand de gezelligste dag gaat zijn van de afgelopen maanden!

Afmelden voor 23 augustus
Heb je je aangemeld maar ben je verhinderd? Meld je dan af via de website Mocht je je later dan zondag 23 augustus afmelden zijn wij genoodzaakt een eigen bijdrage in rekening te brengen.  – 

Mocht je niet bij de BBQ aanwezig kunnen maar wel bij de Clinic / Wedstrijd zijn stuur dan een e-mail naar communicatie@freshprofessionals.nl


De deelnemers dienen op eigen gelegenheid naar golfbaan Spaarnwoude te komen.

De Golfdag commissie
Pieter Verschueren en Derk Gillis

Andere interessante evenementen

Dentons Internationale Reis | 8-15 oktober 2023

De inschrijvingen voor de Dentons | FRESH Professionals Internationale Reis 2023 naar Miami zijn inmiddels gesloten en iedereen heeft een persoonlijke mail ontvangen!De vliegtickets zijn geboekt en de commissie is...

8 - 15 okt 2023

Frasers Maandborrel | do 19 oktober

Op donderdag 19 oktober zal de maandborrel in samenwerking met Frasers georganiseerd worden. We gaan er weer een mooie borrel van maken!  Locatie: Bar Bonnie Tijdstip: vanaf 18u

19 oktober 2023

Primevest 10+ Diner Amsterdam

In samenwerking met Primevest zal op donderdag 26 oktober het FRESH Professionals 10+ diner plaatsvinden. De locatie zal spoedig bekend worden gemaakt, maar de inschrijving is reeds geopend!

26 oktober 2023