FRESH Professionals Multi Golfdag | Clinic

Wanneer donderdag 27 augustus 2020
Tijd 14:15 - 20:00
Waar Velsen-Zuid

Afgelopen donderdag 27 September konden de golfclubs na een lange winterstop, mede door Corona, weer uit de kast worden getrokken voor het Multi FRESH Professionals Golftoernooi op Spaarnwoude. Op het eerste gezicht leek het een regenachtige dag te worden maar gelukkig waren de weergoden ons goedgezind en was het prachtig weer toen de eerste golfballen werden klaargelegd voor de afslag.

Bij aanvang werd iedereen uitstekend op gepaste afstand ontvangen in het clubhuis met een kop koffie en een lekkernij. Iedereen kon lekker met elkaar bijpraten aangezien het al een tijd geleden was dat iedereen elkaar voor het laatst had gezien. Tijdens alle gezelligheid werd bekend gemaakt wie met elkaar in de flights zaten en verzocht om rustig richting de baan te begeven voor de afslag.

Een ander deel van de groep werd opgehaald door twee golftoppers om in 2 uur tijd de fijne kneepjes van het vak te leren. Ik heb vernomen uit betrouwbare bronnen dat zij volgend jaar zeker geduchte tegenstanders zullen zijn op de baan, want de Pro’s waren onder de indruk.

De wedstrijd kende uiteindelijk drie winnaars al lag het veld dichtbij elkaar. De derde plek is uiteindelijk gegaan naar Bob Beekman die een prachtige set Multi golfballen mee naar huis heeft genomen. De tweede plek is gegaan naar Martijn Dijkstra die met een paar mooie flessen wijn ervan door is gegaan en Onno de Gast was de overall winnaar en mocht de beker mee naar huis nemen!

Na afloop stond er een geweldig verzorgde BBQ klaar voor alle deelnemers en het bleef nog tot laat gezellig. Graag willen we Multi Corporation bedanken voor deze geweldige dag en we kijken uit naar volgend jaar, hopelijk jullie!

De Golfdag commissie


Pieter Verschueren en Derk Gillis

De Golfdag commissie
Pieter Verschueren en Derk Gillis.

Andere interessante evenementen

Dentons Internationale Reis | 8-15 oktober 2023

De inschrijvingen voor de Dentons | FRESH Professionals Internationale Reis 2023 naar Miami zijn inmiddels gesloten en iedereen heeft een persoonlijke mail ontvangen!De vliegtickets zijn geboekt en de commissie is...

8 - 15 okt 2023

Frasers Maandborrel | do 19 oktober

Op donderdag 19 oktober zal de maandborrel in samenwerking met Frasers georganiseerd worden. We gaan er weer een mooie borrel van maken!  Locatie: Bar Bonnie Tijdstip: vanaf 18u

19 oktober 2023

Primevest 10+ Diner Amsterdam

In samenwerking met Primevest zal op donderdag 26 oktober het FRESH Professionals 10+ diner plaatsvinden. De locatie zal spoedig bekend worden gemaakt, maar de inschrijving is reeds geopend!

26 oktober 2023