JLL Zeilregatta | 14 juli 2023

Wanneer vrijdag 14 juli 2023
Tijd 12:30 - 21:00
Waar Vinkeveen

Op vrijdag 14 juli gaat de FRESH Zeilregatta van start. De FRESH Professionals zeilregatta is een jaarlijks evenement dat is uitgegroeid tot hét sportieve netwerkevenement voor vastgoedprofessionals in Nederland. Gedurende de regatta strijden bedrijven en leden in teamverband om de felbegeerde trofee. Dit jaar vindt de zeilregatta plaats op vrijdag 14 juli. Dit jaar is het geen gewone regatta maar zal er een alternatieve invulling zijn waar strategie naast snel zeilen van belang is.

PROGRAMMA

Om 12:30u staat er een heerlijk lunch klaar bij JLL (Zuidas kantoor) en rond 13:30u vertrekken we met de Kwibus naar Zwier Vinkeveen (mocht je graag met eigen vervoer willen gaan is dit ook mogelijk). Daar trappen we om 14:00u af met een welkomstwoordje en de instructies. Vervolgens gaan de trossen los en kan je kennis met je teamleden voordat de Zeilslag echt gaat beginnen. Tussen de wedstrijden door kan je op een informele wijze kennis maken met deelnemende bedrijven en andere FRESH Professionals. Rond 17.00u varen we terug naar het vaste land voor de prijsuitreiking en een heerlijke BBQ.

We sluiten de dag in stijl af met goede happen, heerlijke drankjes en uiteraard goede beats! De kwibus zal vervolgens weer omstreeks 21.00u klaar staan om je veilig terug te brengen naar station Zuid/JLL. Kom je met eigen vervoer? Dan kan je gratis parkeren op het terrein van Zwier.

SPONSORING

Dit jaarlijkse event is unieke kans om andere professionals te spreken op een gezellig en informele wijze. Vaar je liever in een gereserveerde boot met eigen relaties? Dat kan! Wordt bootsponsor en vaar de hele middag met je eigen samengestelde team. Heb je interesse als bootsponsor van de FRESH Professionals Zeilregatta? Stuur een e-mail voor meer informatie naar chairman@freshprofessionals.nl en wij zullen je meer informatie toezenden. Zeil je mee? Meld je dan snel aan via het bovengenoemde e-mailadres.

Hoofdsponsor

Subsponsor

Andere interessante evenementen

Dentons Internationale Reis | 8-15 oktober 2023

De inschrijvingen voor de Dentons | FRESH Professionals Internationale Reis 2023 naar Miami zijn inmiddels gesloten en iedereen heeft een persoonlijke mail ontvangen!De vliegtickets zijn geboekt en de commissie is...

8 - 15 okt 2023

Frasers Maandborrel | do 19 oktober

Op donderdag 19 oktober zal de maandborrel in samenwerking met Frasers georganiseerd worden. We gaan er weer een mooie borrel van maken!  Locatie: Bar Bonnie Tijdstip: vanaf 18u

19 oktober 2023

Primevest 10+ Diner Amsterdam

In samenwerking met Primevest zal op donderdag 26 oktober het FRESH Professionals 10+ diner plaatsvinden. De locatie zal spoedig bekend worden gemaakt, maar de inschrijving is reeds geopend!

26 oktober 2023